Přejít na výpis diskuzí
Nové státy na pozadí blízkovýchodní Velké války
14.8.2015 | František Kalenda
218 příspěvků
-
Vraždy dětí, žen a všeho živého, to je zahraniční politika SS kvůli ropě!!!
-
Obnovíme tedy v Rusku nevolnictví
Cituji ze skvělého komentáře Jefima Fištejna v časopise Reflex. „Je možné pokládat za „standardně demokratický“ názor ústavního soudce Valerije Zorkina, že nevolnictví vždy patřilo k nejlepším ruským tradicím a je věčná škoda, že bylo zbrkle zrušeno carem Alexandrem II. pod nátlakem západního liberalismu?“ Odpověď je jednoduchá, ne, to vážně nemá se standardní demokracií nic společného!
Rozhodně však nevolnictví nepatří k nejlepším tradicím Ruska. Naopak situace, kdy ruský nevolník stál právně na úrovni amerického černošského otroka, a jeho Pán si s ním mohl de facto dělat, co chtěl, byla velmi tristní.
Ten Zorkinův výrok je absolutně šílený, a před zemí, jejichž představitelé hlásají takové zrůdnosti, je třeba se mít na pozoru. -
-
takové plky od podřadných lidi slyšíme a čteme denně u nás ale jsou to jen slova člověka co zejtra nebude.hledáš senzaci tam kde není?
-
-
Pro tebe je Ruské vraždění a zavírání nevinných lidí - občanů česoslovenska - plk? *16*
Měl by jsi ten plk zažít na vlastní kůži. Pak by tě nadšení z Ruské totality rychle přešlo -
-
no hlavně že to píše člověk co o tom neví ale vůbec nic.s tvojim ročnikem narození *7*
-
-
-
-
https://dotsub.com/media/72457cbc-fe18-4053-ae3f-6c7639cf4e79/embed/
-
klidně.Ale hlavně bez nás.Ať se tam mydlí mezi sebou.Dělají revoluci i kontra..... Ale zejména: Ať se tam mastí výhradně mezi sebou.Ať nelezou sem.Tady jsou přítěží a už vyhlášenými parazity.Tady není zájem je učit vzdělávat živit šatit.Podporovat je v parazitování na systému.Nic jiného neumí.Jo najdou se tady mezi vandráky ultravyčuránci. Hlásí novinářům že cestují na loďce do Anglie vystudovat.To jsou ale veřejní klauni.Jako a za čí peníze?A co potom? Líbila by se práce, byteček, zaměstnanecké výhody?Takže je jeden společný cíl.Udělat jim Evropu takovou, aby z ní mazali ven.Rychle ba přímo o překot!
-
Kvůli získání ropných polí jdou amrdólové přes mrtvoly!!!
-
-
ámen
-
-
Nedávno vyšel v jistém bolševickém plátku článek, který se údajně bral za právo Rusínů na sebeurčení. To samozřejmě rudí nemyslí vážně a lžou, jak je pro ně typické. Od komunistů, kteří tyto lidi zradili a vydali je do područí bolševického teroru, jenž na Podkarpatské Rusi začal hned po obsazení Rudou armádou v roce 1944, se jedná o hnusnou podlost.
Československá republika nebyla po II. světové válce obnovena v předmnichovských hranicích, což slibovaly všechny mocnosti včetně Sovětského svazu, který nám však uloupil tuto východní část naší země proti vůli většiny tamních obyvatel. Rusům se zkrátka nedalo a nedá věřit. Rudá banda je také zodpovědná za to, že na Podkarpatské Rusi začali sovětští bolševici s politikou teroru včetně vražd a deportací nepohodlných lidí -
-
V květnu 1945 byly obnoveny hranice Československa ve stavu před mnichovskou konferencí. Vzápětí dne 29. června 1945 je pak celá oblast s pruhem území na východě Slovenska odstoupena Československem Sovětskému svazu.
-
-
Amrdólům jde o ropu = jak průhledné!!!
-
Byl to jeden z nejhorších zločinů světové levice proti civilizovanému Západu. Prosazování tzv. práva národů na sebeurčení především v režii Sovětského svazu a komunistů vedlo k obrovské brutalitě a nakonec i k islámskému radikalismu. Dokud nad Afrikou a Asii vládly Velká Británie, Francie a další, byl v koloniích klid a náboženští fanatici se tam nevyskytovali. Domorodci si tenkrát nežili vůbec špatně, naopak v mnoha případech se měli tehdy lépe, než se mají nyní. A za koloniální éru by proto měli Západu spíše děkovat
-
-
co přinesla koloniálni éra Fr,VB v Africe?
vyčerpat a vytěžit zdroje
z lidi udělat otroky
území a moc?
opět není co by si mohl západ z východem vyčítat -
-
Ale je. Západ nás na 40 neoplotil ostnatým drátem. Západ nám nesebral právo
číst co chceme psát co chceme. Nekradl nám ani Uran na rakety.
Samotná Ruská říše jménem SSSR byla založena nas kolonialismu - Rusko napadalo
a okupovalo sousední státy. Přineslo však jen masové vraždění a deportace v rozměrech
jaké Afrika pod koloniální správou nikdy nepoznala -
-
chceš tvrdit že západ nenaháněl lidi za to že sympatizují s komunisty či levicovíma názorama.že v usa se nepopravovalo za údajnou špionáž(kterou dělal i západ východu).Kolik herců a významných osobností bylo perzekuováno za to že mají jen známého co je v levicové straně.
Usa kolonie neměla a némá že?
jižni afrika poznala to co píšeš pod vládou Británie a francie ale to bys o tom musela něco vědět. *7* -
-
Občan západu pokud byl nespokojený s vládou mohl svobodně odejít ze země.
Neodcházel takže asi byl spokojený. Dodnes lidé z Východu odcházejí na západ
za lepším platem a životem.
Sovětský režim lidem toto základní lidské právo vzal takže nespokojebný občan nemohl
odjet ale musel utíkat riskujíce život.
ano i v USA vládla v 50 letech hysterie ale nevraždilo se a neposílalo dfo Gulagů jako v SSSR- Nesrovnávej nesrovnatelné *16* *16* -
-
zavíralo se a posílalo na křeslo.máš krátkou paměť *9*
-
-
S tímhle *12* je zbytečný o čemkoliv diskutovat...
-
-
-
-
-
Tapetáři všech zemí spojte se!!!
A toho teplometa Semjona vyhoďte ze svých řad!!! -
-
Ještě si zapomlouvej. Tvá bezmocnost je srandovní Ivane.
Jsem holka,. Jsi tu jediný komu to vadí takže do kategorie Gay patříš spíše ty *15* *15* -
-
vzhledem ke všem lžím a protimluvům se tmu dá těžko věřit.ale to už to vědí všichni co sem chodí. *3*
-
-
Nemluv za národ Ivane.
Já jsem holka. Měla jsem jediný holčičí nick. A měla bych ho až dodnes kdyby ho
zdejší Ivan neustále nekradl.
Zase ukazuješ jaký jsi pokrytec. Kradete můj nick a pak ječíte - podívejte mění nicky -
-
národ?těch pár lidi co si tu z tebe dělá prču? *1* *1* *1*
-
-
Já jsejm se také královsky bavila když jsem tu týden nebyla ( hlídala jsem děti)
pak jsem tu nakoukla a zdejší Ivan ječel - tohle psala Simona a tamto psala Siimona *2* *2*
-
-
-
-
-
-
Rovněž takové rudé mosambické FRELIMO neváhalo k dosažení svých cílů, tedy k osamostatnění se od portugalské vlády, vraždit bílé obyvatelstvo včetně žen a dětí, jejichž jediným proviněním byla barva kůže. Přitom, když se toto zločinecké hnutí dostalo v roce 1975 v Mosambiku k moci, život obyčejných Mosambičanů se stal peklem na zemi a miliony lidí trpěly hlady, mnozí umírali a podvýživa se stala masovou záležitostí, což za koloniální éry nebylo. Odpůrci režimu byli jako v každé „správné“ komunistické zemi vraždění bez soudů. „Zlatí Portugalci,“ vzdychali si mnozí obyvatelé této východoafrické země.
-
-
Hledám pointu a návaznost na článek.Prosím rozveďte?
-
-
Tak nebuď líný Ivane a hledej dál *15* *15* *15*
-
-
Pardon my se známe nebo se nějak oslovujeme?
To jste tak hloupá/í že neumíte slušně odpovědět?
-
-
-