Přejít na výpis diskuzí
Nové státy na pozadí blízkovýchodní Velké války
14.8.2015 | František Kalenda
218 příspěvků
-
Karel Kryl se hrdě hlásil ke katolictví
„Někdo v Boha věří, někdo ne, my katolíci v něj věříme,“ řekl jednou Karel Kryl, když dostal otázku, zda věří v Boha.
Když bylo malému Karlovi šest let, přišla k nim domů, nevítaná návštěva. Jeho rodina měla v Kroměříži, kde se narodil, tiskařskou dílnu, a tlupa komunistických násilníků jim rozbila po únorovém komunistickém puči v roce 1948 tiskařské stroje. O něco později již na základní škole, nechala soudružka učitelka zkopat Karla Kryla nejsilnějším žákem ve třídě, protože nechtěl vstoupit do pionýra. Nelze se tedy divit, že takové zážitky jej přesvědčily, že komunisté jsou zlem, se kterým se nelze smířit. -
Jsem mladá holka. Není ti to trapné kdyat hromady špínu na mou osobu
jen proto že jsem měla jiný názor než ty? Mělo by -
to víš že jo tlustoprde
-
A přece votomtoe! *1* *1* *1* *1* *1*
A že na tebe už nikdy Semjon nebude reagovat, je kec, má to v pracovní smlouvě od Tiscali -
Nikoho nehlídala dostala ban. Zase lže.
-
Jsem mladá a hubená. Jdi končně za doktorem holkofobe.
Podívej měla jsem jiný názor než ty. Takže jen proto musíš pomlouvat a špinit?
Poslední rakce na tebe. Nestojíš ani za plivnutí -
Myslíš že vaše kradení mého jména je v souladu s pravidly? asi ne že.
Myslíš že vaše pomlouvání a sprosti jsou v souladu s pravidly? těžko že -
když je někdo tlustý a hnusný tak jí asi nic jiného nezbude *1* *1*
-
Ivane dojemný příběh. Jen nám řekni proč tvé příběhy uvádíš pod ukradeným nickem.
Já jsem tu nikdy 24 hodin nebyla. Zase tvé chování přisuzuješ jiným.
ty jsi tu pečený vařený smažený což marně maskuješ 350 nicky
Královsky jsem se bavila když jsem hlídala děti. Včer jsem nakoukla na stránky
a přestože jsem tu přes den nebyla stále jsi tu kvičel na každého kdo s tebou nesouhlasil
- ty jsi Simona. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Mám za sousedku krásnou mladou, tak cca 25-ti letou, blondýnku, jenže si jí neužíju, protože je neustále někde u vody, nebo na párty, je hodně žádaná a tudíž se doma hnedle neukazuje, natož abych s ní chatoval po netu!!!
Nezlobte se na mě, ale s těma hnusnejma postiženejma vopicema co jsou u PC 24 hod se bavit nebudu!!! Nenene!!! -
Koukám že admin ctí jediného člověka co tu porušuje všechna pravidla.A to nám všem známou Simču v současné době nick Ski .heads .(pozor v diskusi slovo Ski.heads nedovoleno ale jako nick jo)
Opravdu admin tiscali sám sobě pro smích když to dovoluje. *7* -
Putinovské Rusko podporuje antisemitismus a islámský terorismus
Z naivity nebo se zlým úmyslem šířené představy o tom, že Rusko zachrání Evropu před radikálními islamisty, se ukazují jako lživé. Rusové využívají strašáka muslimských extrémistů čistě účelově pouze v případě vlastních problémů na Kavkazu, kdežto jinde tyto vrahy naopak využívají. Jasným důkazem je pozvání vůdce zločinecké organizace Hamas do Moskvy. Navíc si Rusko neumí poradit ani s vlastními islámskými teroristy!
Rusku také hrozí v budoucnu velký problém. Kvůli své dřívější agresivní politice ovládlo mnoho islámských oblastí (Kavkaz, Tatarstán, střední Asie). Na rozdíl od jiných zemí, které svým koloniím daly nezávislost, však mnohá z těchto území zůstala jeho součástí. A jelikož muslimské ženy rodí daleko víc dětí než Rusky, čeká kremelskou říši prudký růst islámské populace. Experti dokonce očekávají, že do deseti let bude více než čtvrtina ruské armády muslimská. -
Ivane s nálepkou Tečka jdi do rudého háje. Když jsem tu začínala dával
jsi ji nicku jako anonym.
Vy tu měsíce kradete moje jméno. pokud ti to připadá normální tak normální bohužel nejsi.
A směšný Borec Nakonec. Kdyby vaše strana hnicky nekradla nestřídala bych je -
Když jsem tu začínala tvrdil jsi že Tečka je jako anonym.
Pokud tedy jednu nálepku dáváš dvěma lidem tak jsi jenom směšný *1* *1* *1* -
Krade nicky jak straka a uráží, to je celej čapisral. Nedávno nám tady prezentoval celou abecedu od A do Z... *15*
Pro něj je každý, kdo nebaští jeho slinty a má odlišný názor Ivan, když je přitlačen do kouta tak začne plivat mnohem peprnější nadávky *15* *15* *15* -
Stále je tady? No jo, je, stále kopíruje výňatky z pochybných blogů na iDnes atd.
Tečko, Tečko, ty jsi přece hlupaňa *15* -
Holky máme rádi ale tebe tlustej dědku ne *3*
-
střidat-krást nicky urážet a označovat každého za ivana.nic víc neumíš?
-
Podívej pokud vám vadí holky tak se jděte léčit z holkofobie Ivani
-
Borec jste ubožáci a pokrytci.
Když řekneš A řekni také laskavě B.
Proč jsem nucena střídat nicky? Protože moje jméno měsíce kradete