Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud je americe proti srsti že rusko krade nějaké uzemí.měla by jit příkladem a sama začít vracet nemyslíš? *1* *1* *1*
  • Mladým českým odpůrcům našeho zřízení je taktně naznačeno naší tajnou policí. Že by jim to mohlo zničit budoucnost.nevidim v tom nic rozdÍlného....:-D
  • Když už mimo článek tak zajímavej poznatek z USA od pana Cílka.USA chce opět přestěhovat Indiány zpět odkud pochází.A to jen protože že z míst odkud je vysídlila, už není co těžit za to z míst kde měli do teď rezervace zase je. *9*
  • Skinheads
    Totalitní Rusko zavírá lidi, kteří chtějí sibiřskou federaci

Novosibiřský malíř Konstantin Jeremenko a Alexej Baranov, dva hlavní aktivisté hnutí za federalizaci Sibiře, skončili v policejních celách v době, kdy se měla konat demonstrace za větší nezávislost Sibiře na Moskvě. Je to velmi pokrytecký a typicky asiatský podlý přístup Ruska, které na Ukrajině federalizaci podporuje.

V sibiřských městech se měly konat demonstrace za skutečnou federaci pro tuto oblast, která by zdejším obyvatelům dala více pravomocí a větší nezávislost na ústřední vládě. Místní úřady tyto akce nepovolily a policie rozehnala lidi, kteří na ně přesto přišli.
  • Skinheads
    Rozdíl je vv tom že amerika nekrade území jako Rusko.
    A s omluvou že se území kradlo v 19 století jdi do háje

Ekonomické pronikání není zločin. To dělá USA i Čína.
    Rusko to nedělá protože na to ekonomicky nemá. Tak dále jen používá sílu a tanky
  • ovšem největší klid třeba tady bude, až přestaneš prskat jedovaté sliny.A smíříš se s tím , že když máš holý zadek a hubu plnou blbých řečí tak s tím nehneš.To už je na světě tak zařízené,víš?
  • Z tebe by měli v rádiu Free Europe radost, nechceš se tam ucházet o flek čapisrale? *3*

Tolik slintů tam nevypotí team za celej den co ty tady alone *15*
  • Kvůli ropě tam pořád poteče krev, amrdólové se jí totiž nevzdají, snad až ropa dojde bude na blízkém východě klid!!!
  • Putin podporuje Ruský separatismus v okolních státech.

V čem je to jiné když amerika vnucuje svůj způsob demokracie zemím které o to nestojí?
  • no hlavně že to píše člověk co o tom neví ale vůbec nic.s tvojim ročnikem narození *7*
  • Skinheads
    Pro tebe je Ruské vraždění a zavírání nevinných lidí - občanů česoslovenska - plk? *16*
    Měl by jsi ten plk zažít na vlastní kůži. Pak by tě nadšení z Ruské totality rychle přešlo
  • Skinheads
    Putinovci - Pokrytci aneb jak se jim to zrovna hodí. Jednou ANO podruhé NE:

Putin hřímá že Ukrajina musí být federalizována. Jednak to je věc Ukrajiny ne jeho.
    A podruhé on sám doma v Rusku nemiosrdně pronásleduje a zavírá příznivce
    Sibiřské federalizace - Sibiřané si stěžují že Moskva žije z jejich přárodních pokladů.

Putin podporuje Ruský separatismus v okolních státech. Takto Rusko ukradlo část Gruzie
    a Ukrajiny. Na Kavkaze však ty co chtějí stejně nezávislost - jen se chtějí trhnout od Ruska
    označje za teroristy
  • Skinheads
    Nebuď směšný. podporuješ krádež Krymu takže podporuješ Putinovu politiku.
  • takové plky od podřadných lidi slyšíme a čteme denně u nás ale jsou to jen slova člověka co zejtra nebude.hledáš senzaci tam kde není?
  • Vraždy dětí, žen a všeho živého, to je zahraniční politika SS kvůli ropě!!!
  • prosim jednu jedinou větu kde tu podporuji Putina jistě ji máš někde skopčenou.
  • Skinheads
    Obnovíme tedy v Rusku nevolnictví

Cituji ze skvělého komentáře Jefima Fištejna v časopise Reflex. „Je možné pokládat za „standardně demokratický“ názor ústavního soudce Valerije Zorkina, že nevolnictví vždy patřilo k nejlepším ruským tradicím a je věčná škoda, že bylo zbrkle zrušeno carem Alexandrem II. pod nátlakem západního liberalismu?“ Odpověď je jednoduchá, ne, to vážně nemá se standardní demokracií nic společného!

Rozhodně však nevolnictví nepatří k nejlepším tradicím Ruska. Naopak situace, kdy ruský nevolník stál právně na úrovni amerického černošského otroka, a jeho Pán si s ním mohl de facto dělat, co chtěl, byla velmi tristní.

Ten Zorkinův výrok je absolutně šílený, a před zemí, jejichž představitelé hlásají takové zrůdnosti, je třeba se mít na pozoru.
  • https://dotsub.com/media/72457cbc-fe18-4053-ae3f-6c7639cf4e79/embed/
  • Skinheads
    Nikdo z naší rodiny u komunistických zločinců nebyl.
    Rudého gestapáka Putina tu podporuješc ty!!!!!!!!!!!!! já ne.

Já jsem tu sprostě napadána pomlouvána . Moje jméno měsíce v kuse kradete.
    Je proto že jsem měla jinýá než Kremelský názor.

Zmlkni pokrytče
  • Skinheads
    Já jsejm se také královsky bavila když jsem tu týden nebyla ( hlídala jsem děti)
    pak jsem tu nakoukla a zdejší Ivan ječel - tohle psala Simona a tamto psala Siimona *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší