Přejít na výpis diskuzí
Nové státy na pozadí blízkovýchodní Velké války
14.8.2015 | František Kalenda
218 příspěvků
-
zavíralo se a posílalo na křeslo.máš krátkou paměť *9*
-
klidně.Ale hlavně bez nás.Ať se tam mydlí mezi sebou.Dělají revoluci i kontra..... Ale zejména: Ať se tam mastí výhradně mezi sebou.Ať nelezou sem.Tady jsou přítěží a už vyhlášenými parazity.Tady není zájem je učit vzdělávat živit šatit.Podporovat je v parazitování na systému.Nic jiného neumí.Jo najdou se tady mezi vandráky ultravyčuránci. Hlásí novinářům že cestují na loďce do Anglie vystudovat.To jsou ale veřejní klauni.Jako a za čí peníze?A co potom? Líbila by se práce, byteček, zaměstnanecké výhody?Takže je jeden společný cíl.Udělat jim Evropu takovou, aby z ní mazali ven.Rychle ba přímo o překot!
-
Občan západu pokud byl nespokojený s vládou mohl svobodně odejít ze země.
Neodcházel takže asi byl spokojený. Dodnes lidé z Východu odcházejí na západ
za lepším platem a životem.
Sovětský režim lidem toto základní lidské právo vzal takže nespokojebný občan nemohl
odjet ale musel utíkat riskujíce život.
ano i v USA vládla v 50 letech hysterie ale nevraždilo se a neposílalo dfo Gulagů jako v SSSR- Nesrovnávej nesrovnatelné *16* *16* -
StBácké chování teda vychováni (patrně od svého otce)nám tu předvádíš každou minutu z každého příspěvku
-
ámen
-
V květnu 1945 byly obnoveny hranice Československa ve stavu před mnichovskou konferencí. Vzápětí dne 29. června 1945 je pak celá oblast s pruhem území na východě Slovenska odstoupena Československem Sovětskému svazu.
-
S tímhle *12* je zbytečný o čemkoliv diskutovat...
-
Kvůli získání ropných polí jdou amrdólové přes mrtvoly!!!
-
národ?těch pár lidi co si tu z tebe dělá prču? *1* *1* *1*
-
Nedávno vyšel v jistém bolševickém plátku článek, který se údajně bral za právo Rusínů na sebeurčení. To samozřejmě rudí nemyslí vážně a lžou, jak je pro ně typické. Od komunistů, kteří tyto lidi zradili a vydali je do područí bolševického teroru, jenž na Podkarpatské Rusi začal hned po obsazení Rudou armádou v roce 1944, se jedná o hnusnou podlost.
Československá republika nebyla po II. světové válce obnovena v předmnichovských hranicích, což slibovaly všechny mocnosti včetně Sovětského svazu, který nám však uloupil tuto východní část naší země proti vůli většiny tamních obyvatel. Rusům se zkrátka nedalo a nedá věřit. Rudá banda je také zodpovědná za to, že na Podkarpatské Rusi začali sovětští bolševici s politikou teroru včetně vražd a deportací nepohodlných lidí -
chceš tvrdit že západ nenaháněl lidi za to že sympatizují s komunisty či levicovíma názorama.že v usa se nepopravovalo za údajnou špionáž(kterou dělal i západ východu).Kolik herců a významných osobností bylo perzekuováno za to že mají jen známého co je v levicové straně.
Usa kolonie neměla a némá že?
jižni afrika poznala to co píšeš pod vládou Británie a francie ale to bys o tom musela něco vědět. *7* -
Nelži!
Já měla jeden jediný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nick.
SoudružkuPusinku a měla bych ji dodnes kdyby nebyla neustále kradena.
Humus. Měsíce tu kradete moje jméno a identitu. Podlost nebo nemoc.
Jinak se vaše StBácké chování a podpásovky nazvat nedají -
Nemluv za národ Ivane.
Já jsem holka. Měla jsem jediný holčičí nick. A měla bych ho až dodnes kdyby ho
zdejší Ivan neustále nekradl.
Zase ukazuješ jaký jsi pokrytec. Kradete můj nick a pak ječíte - podívejte mění nicky -
Amrdólům jde o ropu = jak průhledné!!!
-
Ale je. Západ nás na 40 neoplotil ostnatým drátem. Západ nám nesebral právo
číst co chceme psát co chceme. Nekradl nám ani Uran na rakety.
Samotná Ruská říše jménem SSSR byla založena nas kolonialismu - Rusko napadalo
a okupovalo sousední státy. Přineslo však jen masové vraždění a deportace v rozměrech
jaké Afrika pod koloniální správou nikdy nepoznala -
nevím kdo co krade, ale zato vím kolik nicku si zneužila ty. já mám furt jeden.
a pak kdo je lhář a zloděj že simčo. *9* -
Pardon my se známe nebo se nějak oslovujeme?
To jste tak hloupá/í že neumíte slušně odpovědět? -
co přinesla koloniálni éra Fr,VB v Africe?
vyčerpat a vytěžit zdroje
z lidi udělat otroky
území a moc?
opět není co by si mohl západ z východem vyčítat -
vzhledem ke všem lžím a protimluvům se tmu dá těžko věřit.ale to už to vědí všichni co sem chodí. *3*
-
Byl to jeden z nejhorších zločinů světové levice proti civilizovanému Západu. Prosazování tzv. práva národů na sebeurčení především v režii Sovětského svazu a komunistů vedlo k obrovské brutalitě a nakonec i k islámskému radikalismu. Dokud nad Afrikou a Asii vládly Velká Británie, Francie a další, byl v koloniích klid a náboženští fanatici se tam nevyskytovali. Domorodci si tenkrát nežili vůbec špatně, naopak v mnoha případech se měli tehdy lépe, než se mají nyní. A za koloniální éru by proto měli Západu spíše děkovat