Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skinheads
    Nejsou. Když je měsíce kradete tak si je sežerte. *2* *2* *2* *2*
  • Skinheads
    Tak nebuď líný Ivane a hledej dál *15* *15* *15*
  • tak že soudružka pusinka,Simča,američanka simča ,atd atd. nejsou vaše nicky?
    opravdu jsem zvědav co odpovíš?
  • Skinheads
    Ještě si zapomlouvej. Tvá bezmocnost je srandovní Ivane.

Jsem holka,. Jsi tu jediný komu to vadí takže do kategorie Gay patříš spíše ty *15* *15*
  • Skinheads
    Nauč se číst Rejpale.

Když jsem tu začínala byl zde za tečku označován jako anonymn.
    Takže je směšné že jsem nyní tu nálepku dostala já. *1* *1* *1* *1*
  • Tapetáři všech zemí spojte se!!!
    A toho teplometa Semjona vyhoďte ze svých řad!!!
  • Hledám pointu a návaznost na článek.Prosím rozveďte?
  • Nic takového jsem nikdy netvrdil, běž se léčit, kape ti na karbid. *11*
  • Skinheads
    Rovněž takové rudé mosambické FRELIMO neváhalo k dosažení svých cílů, tedy k osamostatnění se od portugalské vlády, vraždit bílé obyvatelstvo včetně žen a dětí, jejichž jediným proviněním byla barva kůže. Přitom, když se toto zločinecké hnutí dostalo v roce 1975 v Mosambiku k moci, život obyčejných Mosambičanů se stal peklem na zemi a miliony lidí trpěly hlady, mnozí umírali a podvýživa se stala masovou záležitostí, což za koloniální éry nebylo. Odpůrci režimu byli jako v každé „správné“ komunistické zemi vraždění bez soudů. „Zlatí Portugalci,“ vzdychali si mnozí obyvatelé této východoafrické země.
  • tak že se tu veřejně přiznáváš že už máš stejný nick ?tak že si místy sama sobě odpovídáš?
  • Skinheads
    Sedí na tebe když Ruské zločiny omlouváš s tím že jiný to udělal také
  • Skinheads
    Když jsem tu začínala tak jsi pod nickem Jan žižka tvrdil že Tečka je jako anonym.
    Takže až si v tom lhaní uděláš pořádek tak zase zajdi *2* *2* *2*
  • No jasně si vzpomínám na uprchlické tábory židu v Americe.Kdy podmínky byly identické s koncentrákem.A to jen proto že USA nevěřila evropským uprchlím židům *13* Nemají si co vyčítat obě strany. *9*
  • Vlastní myšlenka by nebyla čapisrale?
    O Ctrl + C Ctrl + V off topic není diskuze... *3*

Pokud máš potřebu *11* založ si vlastní blog,ju? Všem se tady uleví...
  • Otázka je kdo se tím heslem řídí a kdo ne?Tudiž pokud je USA jako stát jeden z nejmladších všecho začali dělat až po někom že?
    Tudíž to heslo :soused krade tak budeš také,na ně sedí asi nevíce co? *3*
  • Skinheads
    Proč Židé Rusům nevěří
    Hodně židovských institucí odmítlo ruského prezidenta Vladimíra Putina na oslavách v Osvětimi u příležitosti osvobození tohoto vyhlazovacího tábora. Na první pohled to vypadá divně, ale je potřeba se nad tím zamyslet v širších souvislostech. Je známo, že současný kremelský vládce je náruživým obdivovatelem Stalina, který byl ovšem také velkým antisemitou a v letech 1939 – 41, kdy se Sovětský svaz přátelil s nacistickým Německem, vydal Hitlerovi stovky německých komunistů včetně Židů.

Po válce se potom Sovětský svaz, k jehož nástupnictví se současné Rusko hrdě hlásí, stal hlavním nepřítelem židovského státu, podporoval a vyzbrojoval Egypt za prezidenství Gamála Násira, který mimo jiné vyhrožoval Izraeli zničením a Židy chtěl naházet do moře.
    Byli to Rusové, kteří rovněž pomáhali další arabské zemi Sýrii. Ta se pod vedením klanů Asadovců stala útočištěm pro nacistické válečné zločince. Asi nejvýznamnější z nich byl hlavní pomocník Adolfa Eichmanna Alois Brunner, kterému se kvůli jeho fanatickému antisemitismu říkalo „krvavý pes“. Podílel se mimo jiné na vyhlazení židovských komunit ve Vídni, Berlíně, Francii, na Slovensku a v řecké Soluni. Má na svědomí smrt minimálně 140 tisíc Židů. Za své zločiny byl několikrát souzen v nepřítomnosti a ve Francii dostal v roce 1954 trest smrti.
  • Skinheads
    Takže se řídíš heslem soused krade tak budeš také jo?
    No je to tvá vizitka Ivane. mOc se s ní nechlub
  • Rozdělil ropná pole, vvvotomtttoe
  • Jediný kdo tu uráží a pomlouvá jste vy?
  • Aha a usa necvičí svoje záškodníky a teroristy že? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit