Přejít na výpis diskuzí
Nové státy na pozadí blízkovýchodní Velké války
14.8.2015 | František Kalenda
218 příspěvků
-
Stále je tady? No jo, je, stále kopíruje výňatky z pochybných blogů na iDnes atd.
Tečko, Tečko, ty jsi přece hlupaňa *15* -
-
Když jsem tu začínala tvrdil jsi že Tečka je jako anonym.
Pokud tedy jednu nálepku dáváš dvěma lidem tak jsi jenom směšný *1* *1* *1*
-
-
Tapetáři všech zemí spojte se!!!
A toho teplometa Semjona vyhoďte ze svých řad!!! -
-
Ještě si zapomlouvej. Tvá bezmocnost je srandovní Ivane.
Jsem holka,. Jsi tu jediný komu to vadí takže do kategorie Gay patříš spíše ty *15* *15* -
-
vzhledem ke všem lžím a protimluvům se tmu dá těžko věřit.ale to už to vědí všichni co sem chodí. *3*
-
-
Nemluv za národ Ivane.
Já jsem holka. Měla jsem jediný holčičí nick. A měla bych ho až dodnes kdyby ho
zdejší Ivan neustále nekradl.
Zase ukazuješ jaký jsi pokrytec. Kradete můj nick a pak ječíte - podívejte mění nicky -
-
národ?těch pár lidi co si tu z tebe dělá prču? *1* *1* *1*
-
-
Já jsejm se také královsky bavila když jsem tu týden nebyla ( hlídala jsem děti)
pak jsem tu nakoukla a zdejší Ivan ječel - tohle psala Simona a tamto psala Siimona *2* *2*
-
-
-
-
-
-
Pravdu pravdoucí napsala pusinka: "nebýt kolonialismu...."
-
https://dotsub.com/media/72457cbc-fe18-4053-ae3f-6c7639cf4e79/embed/
-
Pane Kalenda. Snažíte se mystifikovat čtenáře ve prospěch EUUSA. Dále jaksi přehlížíte roli Židů v těchto prostorách, Po Druhé světové válce vznikl díky vojenské akci Francie a V, Britanie Izraelský stát na principech státního terorismu. Všechny novodobé války, kromě těch posledních rozpoutal na stř. východě svými "preventivními" útoky na sousedy stát Izrael za podpory židovské loby v USA. Uplně poslední konflikty započaly USA svými pod smyšlenými záminkami agrese v Iráku, Sýrii, Afganistánu a v Libyi za pomoci EU. Cílem těchto válek byla likvidace státních struktur a plundrování jejich přírodního bohatství, vesměs ropy. Do dění v rěchto zemích se intenzívně zapojovala CIA. A vždy to bylo výcvikem a vyzbrojováním struktur ( proti místním vládám ), které se však díky neschopnosti CIA obrátily proti EUUSA. Viz Afganistán, Irák, tzv. Islámský stát, teroristické skupiny v Libyi a další. Toto bylo CIA placeným motorem tzv, arabského "jara". Ke Kurdům, kteří si zaslouží vlastní stát, jen tolik, že jeho vznik zabránily Turecko a svojí špinavou politikou EUUSA. Takže pane Kalenda, nemlžit!
-
-
Izrael jako stát bez vytyčených hranic vznikl rozhodnutím OSN tedy i naším. takové rozhodnutí je samozřejmě výsledkem myšlení kolonizátorů, ale dnes, kdy tam Izrael je, lidé tam žijí,. asi s tím těžko co kdo udělá,
-
*16*
-
rozděl a panuj ....jugoslávie....lýbie....děkuji q.v jeden z příspěvků co se dá číst
-
ano, přesně toto nám povídali ve VUMLu
-
jejdananku ty ses tak chytrouckej / chytroucka .....
-
-
Sledujete, že ten blbec Semjon už na Blízký východ umístil i Rusko???
Dyk se tam ty státy za chvíli nevejdou!
No to Semjon se svýma třema třídama neví, ale na zaměstnání u Tiscáliče to bohatě stačí!!! -
-
Ještě si zapomlouvej a rozdej nálepky neexistující Teček a Semjonů Ivane.
Naštsětí už tě dost lidí prohlédlo manipulátore a zloději nicků
-
-
Tohle všechno je součástí plánu, kterej běží již vod roku 2006, nic nového, bohužel...
*5* -
Z řiti do "mozku" to má Semjon kousek a tam řádně vyjebáno, tady se píše o Blízkém východu!!!
Co myslíte pochopí to blbec někdy??? -
Mám za sousedku krásnou mladou, tak cca 25-ti letou, blondýnku, jenže si jí neužíju, protože je neustále někde u vody, nebo na párty, je hodně žádaná a tudíž se doma hnedle neukazuje, natož abych s ní chatoval po netu!!!
Nezlobte se na mě, ale s těma hnusnejma postiženejma vopicema co jsou u PC 24 hod se bavit nebudu!!! Nenene!!! -
-
když je někdo tlustý a hnusný tak jí asi nic jiného nezbude *1* *1*
-
-
A přece votomtoe! *1* *1* *1* *1* *1*
A že na tebe už nikdy Semjon nebude reagovat, je kec, má to v pracovní smlouvě od Tiscali -
-
Nejsem nikým placena.
Já jsem holka tedy ta Simona. Pokud ty randíš s nějakým klukem jménem Semjon
je to tvůj problém Ivane. jen s tím nemusíš stále otravovat na tiscali *2* *2* *2* -
-
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
Jsem mladá a hubená. Jdi končně za doktorem holkofobe.
Podívej měla jsem jiný názor než ty. Takže jen proto musíš pomlouvat a špinit?
Poslední rakce na tebe. Nestojíš ani za plivnutí -
-
to víš že jo tlustoprde
-
-
Pomlouvej si. Na víc nemáš chudáku
-
-
To nám tvrdiš ty, co sem jen kopčíš články??Nic ze své hlavy?
-
Ani vlastní myšlenku nemáš chudinko malá. zae opisuješ od Simony. Chi chi *15* *15*
-
jako ty *3*
-
-
-
-
-
Ivane dojemný příběh. Jen nám řekni proč tvé příběhy uvádíš pod ukradeným nickem.
Já jsem tu nikdy 24 hodin nebyla. Zase tvé chování přisuzuješ jiným.
ty jsi tu pečený vařený smažený což marně maskuješ 350 nicky
Královsky jsem se bavila když jsem hlídala děti. Včer jsem nakoukla na stránky
a přestože jsem tu přes den nebyla stále jsi tu kvičel na každého kdo s tebou nesouhlasil
- ty jsi Simona. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Nikoho nehlídala dostala ban. Zase lže.
-
-
Ach jo. Ty prostě budeš kydat špínu fakta nefakta.
Mám doma 3 počítače. Takže snad i ty pochopíš že i kdybych dostala Ban
stejně bych tu byla.
Hlídala jsem děti a také jsem to tu uvedla. A pokud by jsi dítě někdy hlídal tak víš že
že ti nezbyde čas na Tiscali debatu. Proto jsem tu tehdy skoro nebyla -
-
A zase lže jako když tiskne.Kdo by ti dal hlídat děti jen blázen. *16* *16*
-
-
Proč bych se zlobila? Tebe může člověk jenom politovat když neumíš napsat
jediný příspěvek bez osobního napadení.
Měla jsem jiný názor než ty. Jen proto nemusíš kydat hrpmadu pomluv.
Hlídala jsem děti. jako studentka jsem prodávala párky v rohlíku.
Pokud ti to vadí nebo závidíš je to tvůj problém -
Ale nene jsem chutný protože píšu pravdu a ty se za ní zlobíš. *3*
-
Ty tu lžeš! Jsi nechutný *7*
-
-
-
-
-
-
Čím větší blbost sem napíše, čím víc může ukázat co je za blbce, tím víc je Semjon šťastnější!
A vy zlí mu tu radost berete!!! Stydíte se??? Proč ho nenecháte být blbým??? A rozhicovaným, proč??? -
-
Já jsem holka takže rohicovanej jsi spíše ty Ivane *2* *2* *2* *2*
-