Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hradě sedí kašpar s velkým K.
  • Tohle je Milošovi podobné,kecá o přímém jednání,ale když někdo jedná přímo,především o něm,je jako malej hajzlík a vzteká se *1* *1* *1* .
  • Vsechno ma sve meze.Cela vec se dala vyresit nekolika zpusoby.A tak tady ve meste Bohumine organizujeme petici, ze pripadna navsteva toho z Hradu tady neni zadouci.Proste pro nej jsou tady dvere mesta zavreny.Nemuze jednat takto zbrkle za republiku.
  • Já ho volil jako menší zlo než Sudeťáka,který nelituje toho co řekl a ještě to zopakoval.A čekám,kdy mi Lukoil také něco šoupne i když jsem nebyl zmanipulován.A dnes jsem spokojený,že na Hradě nesedí kašpar.
  • Souhlasím
  • Velvyslanec nemůže říkat co chce.Já něco o diplomacii vím.A rozhodně ne do sdělovacích veřejých médií.To se dělá jinou formou.Ale o diplomacii posledních 25 let mám svůj názor.
  • To je stejné jako,když tady projížděli US vojáci tři dni.Byl jsem překvapen jak jsme velká země po odtržení Slovenska.Ty Plzeň také neosvobodily a co se našlo hujerů.Jsme malý nešťastný státeček a do všeho se se....
  • Nějak jste to popletla. Stalo se to dřív a těch "vyzabíjených" bylo daleko víc!
    Ruská organizace ochránců lidských práv Memorial vypracovala a zveřejnila jmenný seznam 2,6 milionu obětí stalinského teroru a čistek. Seznam, který ale zatím představuje asi jen pětinu z celkového počtu 12,5 milionu obětí Stalinovy hrůzovlády, má být distribuován ve školách a veřejných institucích.
  • Ewiak
    Jak je vidět, Miloš Zeman je president, který není ničí loutka. Tak kam jdeme? Bible říká: "A vrátí se [král půlnoční] do své země s velkým množstvím zboží [1945] a jeho srdce bude proti svaté smlouvě [nepřátelství vůči křesťanům] a bude jednat [to znamená aktivita na mezinárodní scéně] a se vrátí do své země [1991-1993. Kolaps Sovětského svazu a Varšavské smlouvy. Ruské vojsko se vrátilo do své země]. V ustanoveném čase se vrátí zpět [to znamená krize horší než Velká hospodářská krize; kolaps nejen eurozóny ale také Evropské unie a NATO. Mnoho zemí z bývalého východního bloku se vrátí do ruské sféry vlivu]." (Daniel 11:28, 29a)
  • Vážně by mě zajímalo, jak si těch 16 nesouhlasících představuje práci velvyslance.
  • Na československém území bojovaly od 18. prosince 1944, kdy překročil hranice 90. pěší pluk, v rámci 2. ukrajinského frontu svazky 1. a 4. rumunské armády (velitelé sbor. gen. Vasile Atanasiu a sbor. gen. Nicolae Dăscălescu). Nutno však zmínit ještě 1. rumunskou dobrovolnickou divizi, která zasáhla do bojů na Slovensku počátkem ledna 1945. Celkem se jednalo o 17 divizí, letecký sbor, 2. tankový pluk a další útvary, dohromady 248 430 vojáků. Do konce války osvobodili rumunští vojáci 1722 československých obcí, z toho 31 měst, a zajali 16–20 tisíc Němců. Jejich ztráty se v literatuře uvádí mezi 55–67 tisíci padlých a raněných.
    Rusové spěchali do Berlína, vykašlali se i na Prahu a vyčištění obcí nechali Rumunům.
    To jsou historická fakta.
  • Velvyslanec nemůže říkat co chce! Velvyslanec ze své funkce má kromě jiného říkat politikům země, kam je delegován, jak se na určité věci dívá jeho vláda.
  • Tihle to jsou ? http://zahranicni.eurozpravy.cz/evropa/95957-v-donbasu-jsou-ruske-tanky-tvrdi-ukrajinska-televize-jako-dukaz-odvysilala-zabery-z-world-of-tanks/
  • Stydět se můžete jenom za svoji neznalost. Ta země, která nás osvobodila, společně s USA ,už neexistuje a Kardinál Vlk není už 5 let ve funkci.
  • lépe by se vám líbilo, kdyby se plácal po ramenou s představiteli státu, který jen za posledních deset let vyzabíjel kolem dvou milionů lidí ať přímo nebo nepřímo?
  • no pak hledejte chybu v kvalitě náplně té vaší hlavy....
  • možná si ale připamatovali, že podobnou smlouvu s Hitlerem a to před SSSR uzavřeli i Poláci i Velká Británie, tyto a nejen tyto státy nejprve odmítly uzavřít smlouvu o neútočení a pomoci se SSSR, jediná možnost jak oddálit vypuknutí války pro SSSR bylo - uzavřít smlouvu s Hitlerem.

Takže tak. Západ jako vždy zradil evropské zájmy, hodlala Hitlera nasměrovat právě na SSSR a měl, jako i dnes velmi špatnou strategii.
  • M. Zeman v demisi je od začátku ožralý a bolševicky velmi sebevědomý, do doby než sebou
    flákne o zem!
  • velvyslanec může říkat co chce zrovna tak jako prezident .-)
  • Taky tady byla i mnichovská dohoda, a dnes jsou to naši spojenci že, je třeba uvažovat v přítomnosti a ne se pořád ohlížet zpět .......http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/150638-ruska-rozvedka-soveti-chteli-jit-v-roce-1938-ceskoslovensku-na-pomoc.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit