Přejít na výpis diskuzí
ODS nasadí do voleb „svatou čtveřici“
22.8.2012 | Sebastian Kantor
89 příspěvků
-
Jistě. A té kampaňové tváři Svobodovi mezitím podtrhli nohy v radě hl.m. Prahy, jak jsme viděli téměř v přímém přenosu. ODS je plná gaunerů, zlodějů a tunelářů na vysokých postech, jen blbec by znovu naletěl na poctivého pana Svobodu, když ví, jak se k němu spolustraníci chovají....
-
A ty si kokotěnko
-
Asi jo, bo je natvrdlej.
-
nemáš to asi v životě lehký
-
A jak to udělá? Zfalšuje výsledky?
-
Jeden větší pako než druhý.
-
Ty souhlasíš s touhle zlodějskou vládou?
-
Zločinci jsou už dávno jiní - viz výše.
-
zaspal jsi dobu. Po roce 1990 patří mezi největší zločince ODS + TOP. Již to pochopilo 90% lid. Ty a další přisluhovači současného režimu však straší, protože se bojí o svá koryta, které jim umožnují rozklrádat náš stát.
-
Tohle jsem psal já a jsem na to hrdej, mám maturitu, potom že jsme všichni hloupí.
-
Tak tohle jsem psal já!
-
Pravičáci už jsou podělaní i za ušima, už se ohánějí banánama!!!
-
Pravičáci už se nás, poctivejch komunistů tak bojí, že nám kradou nicky. Po revoluci jim znárodníme všecky majetky, zlodějům!!!
-
Tak tohle napsal nějakej chudáček, nikoliv já, velkej Klas. Ani zrno nazmar!!!
-
Sobotkovci zamávají stádu buřtem před čenichem a stádo půjde volit ČSSDKSČ. A budeme zpátky v rudých s.ačkách.
-
Kdybys měl IQ nad čtyřicet, nevolil bys komouše!
-
Vysvětlení viz výše.
-
Tak vtipnýho komouše jsem ještě nečetl.
-
Podle Trestního zákoníku č. 40/2009 Sb.
§ 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
§ 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
§ 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti…
BUDE POTRESTÁN ODNĚTÍM SVOBODY AŽ NA DESET LET.
A jelikož
1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
2) KSČ(m) se liší se od KSČ pouze přidáním písmene „m“, a jinak podporuje a propaguje komunistickou ideologii,
vyplývá z toho, že
3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI a ti kdo hlásají zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí uvedených trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY. -
Myslíte,že to lidi zase sežerou jako u TOP a VV v roce 2010? Viz John a Trautenberk ? Kašpárky vystrčit dopředu, aby ti vzadu mohli v klidu krást?