Přejít na výpis diskuzí
ODS nasadí do voleb „svatou čtveřici“
22.8.2012 | Sebastian Kantor
89 příspěvků
-
Pokud budou pravičáci ve zneužívání našich značek pokračovat,tak jim bude třeba,po revoluci,sťuknout jejich pravicové huby,deset až patnáct centimetrů vlevo.Pak je budou mít akorát.
-
ODSacká a TOPácká hyena je šťasná, že místo front na maso a na chleba jsou fronty na úřadech práce.
-
Pravičáci už jsou podělaní i za ušima.Proto se zde bojí dát si svojí značku.Píší raději svoje pravičácké sprostoty pod mojí značkou.Jsou zralí na co nejkrutější odporažení,na katovských mučírnách.
-
moje IQ je OK, to tvoje kleslo k hranici debility
-
Tohle jsem taky nepsal já; tak blbej přece nejsem!!!
-
Už žádné fronty na maso a na chleba!!!
-
Kdyby,i když ODS volit nebudu,jsem po revoluci provozoval katovské řemeslo a rozhodoval koho si mám pozvat na přátelský pokec s katem,tak bych si vzal tuto svatou čtvěřici.Ti se na zbídačení této země podepsali dost.
-
Jak se máš komunisto, a co tvůj IQ?
-
http://lane.bigbloger.lidovky.cz/c/270314/O-neviditelne-ruce-trhu.html
-
Vždy jsem slyšel jen o svaté trojici. Ale když čtveřici, tak potom ve složení Vondra (Promopro), Barták (Tatra, Pandury), Bém (dopravní podniky a tunely všeho druhu)
a jeho přítele, schopného personálního manažera . *11* -
... sorry: vyčpělý :)
-
... a ty jsi kikit :))))
-
Nikomu nic nepředepisuj, omezenče!
-
Proč není v článku Svoboda zvýrazněn stejně jako "tři králové"? Že by už byl večpělý?
-
to ty jsi zase s v i n ě rozvinutá *1*
-
ukáže se, jak chtějí dál žít. Jestli pod vládou asociálů z ODS a TOP a LIDEM, které tak vehementně obhajuješ, nebo si řeknou, že by se jim mohlo žít i lépe
-
Jeden z ODSackých a TOPáckych hyen je šťasný, že místo front na banány jsou fronty na úřadech práce
-
ODS vyhraje volby!!!
-
To psal nějakej pravicovej nevzdělanej dělník, či kdo...
-
Tohle jsem nepsal já!!!