Přejít na výpis diskuzí
Otřesné svědectví o věznění Jany Nagyové. Jen pro otrlé
17.7.2013 | red
169 příspěvků
-
Nedůstojně a nezákonně se chovala paní Nagyová, když zneužívala svého postavení. Nu, kriminál nemá sloužit jako ozdravný pobyt, i když - strava vyvážená, masa dostatek, dbá se na přísun vitamínů i mléčných produktů. Na co si vlastně stěžuje? Každá sranda něco stojí a tuhle obstojnou kratochvíli jí platíme my. Všichni...
-
Do prd..le... Co si vlastne o sobe mysli...??? Co cekaji??? Ze snad je to ve vazbe jako v Intercontinentalu...??? To je nikdo neucil, ze za prohresek a zlocin nasleduje trest...??? *16* *16* *16* Bohuzel mam takove tuseni, ze cela tahle velka medialni bublina se zatykanim brzy splaskne a nezbude z ni vubec nic... Vsak oni uz se o to "urcite osoby" postaraji...
-
-
... se nepos*r, ty tupá pííííčo :)))
-
-
Nikolka Nagyová předvádí herecký výkon a hraje to na city. Nevěřím ji, její matka je pro mne naprosto nedůvěryhodná a krajně prohnaná osoba, na kterou mohl naletět jen zamilovaný a notně přitroublý Nečas. Vyšetřit, odsoudit a dát smrdět do lochu, to na takovýto xindl platí. Odsoudit a zavřít veškerej ten zkorumpovanej povl, co se dostal k moci!
-
-
Tak tak naprostá pravda !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
... ty jsi naprostá tupost :)))
-
-
-
Chtějí to zahrát do outu. Lidičky, pozor na to, to už tady bylo. Braňme si lidi, co chtějí brát právo, jak to má být. "Pravice" začíná vyrábět z Nagyové mučednici. Nedejme Istvana a Šlachtu. Podle mě jsou zárukou, že zákony platí pro všechny.
-
Čunkovi ??? No tak to tedy tomu pravému !!!! *1* *1* *1*
-
Ale no tak. Dcerunka neobdržela poslední měsíční apanáž ve výši 30000,-kč a je zle.Takovému kecu o nedodržování "lidských práv"? Vždyť i souputníci paní Nagyové, pánové Fuksa,Šnajdr a Tluchoř se o vazbě a policistech vyjadřovali vesměs pochvalně.
-
Pozavírat je všechny, zloděje darmožrouty, úplatkáře. Imunita neimunita a zahodit klíče,
-
Najednou, když jde o "pány", tak je kvikot,.... ale jsou to při tom pravidla a zákony, které paradoxně tvoří sněmovna s.r.o a tihle "páni" kteří ani neví, netuší a ani je nezajímá, jak žijí lidi co je ze své práce živí a platí.. Takto aspoň částečně poznají, jak se cítí člověk co se do takové mašinérie dostane a ani kolikrát člověk neví, jak rychle a jednoduše, bez toho jestli je opravdu něčeho viník či ne...
-
To je zvláštní, jak odlišný názor na vězení mají bohatí darebáci a chudí darebáci. O těch chudých mluvit netřeba, ti nikoho nezajímají. Pro bohaté je to tortura, ponižování, hladovění, ubližování na zdraví a co já vím. Že by v této zemi byla dvoje vězení? Že by tu byl dvojí pojem viny a neviny? Nebo dokonce dvojí metr? Nějak nedovedu pochopit tu správnou demokracii.
Mám svíravý pocit, že se tu od roku 1939 do dneška vůbec, ale vůbec nic nezměnilo. Občané, lidé, co s tím? -
-
Nevěznit, střílet. Je to rychlejší, levnější a není proti tomu odvolání *3*
-
-
Seš vzorovej komunista.
-
-
Jsi obyčejný blb
-
-
-
-
Jsou to všechno lži, zacházeli sní jako v rukavičkách.
-
-
A přitom by zasluhovala řemenem za zlo které páchala.
-