Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo to v TV novinách, prý ji nedali antikoncepční tabletky, opravdu dobré!!!
    • Prý stačí jedna tabletka Penicilinu po celou dobu pobytu. Mezi kolena a držet a držet!
    • ... bez televizních novin nedáš ani ránu, primitive, že :)))
      • CHtěl bych znát tvojí mámu, to musí být užasná kráva, když porodila takového vola *1*
        • ... to já tvou rómskou krasavici mámu z E55 poznat nechci :)))
  • Vážení,tu pustí a ještě dostane z našich daní tučné odškodné. *12*
  • Komedie s prvky tragédie,utřu slzu jež se mi vkrádá do oko.
    *16*
  • kdy ji začnou bolet záda. Všichni mají stejné podmínky, kromě těch rovnějších. Cely zadržovaných by měli být lépe vybaveny než odsouzených. To jí nevadilo, že brala jako úřednice tak nekřesťanský peníze, když většině národa bylo předhazováno jak je na tom stát špatně , že se musí šetřit a dělat nepopulární kroky. Dělníci taky dřou, ale mají mnohonásobně menší peníze. Podle toho co dostávala, tak nás jen blafují a stát je na tom finančně velmi dobře. Není možné, když se to převede na výrobu, aby byly vůbec nějaké odměny, když podnik ( stát) krachuje. Je to jedna velká lež předhazovaná lidem, najdou se ale tací, kteří jim na tento špek rádi skočí.
  • Není vězněna, je ve v a z b ě a ta je, pokud je mi známo, stejná pro všechny obviněné. Ani jeden z obviněných není umístěn v hotelu Pupp, jak by si to rozmazlená primadona a její dcerunka představovaly. Jestli chce někdo o poměrech ve vazbě hovořit, tak je to jedině dr. Rath!
    • Přesně to jsem chtěl napsat.Nebo politický vězeň Smetana.Za nic a tady se jednalo o bezpečnost státu,když řídila kašpárky z voj.zpravodajství.Nepamatuji si,když bylo ČSSR,že by se něco podobného stalo,ale to byla ještě armáda a ne tanga a slipy za 600,-
  • Kolik pak je let dceři, která se ohání paragrafama jako zkušený advokát. Jinak je jasný, že v Alkronu by bylo líp, ale to už si užila dost. Na druhé straně někteří jedinci si jsou ochotni zaplatí noc v bývalém vězení a berou to jako adrenalinovou záležitost.
  • Mne to tedy nerozhodilo, tak nějak si vazbu představuju a kromě této "dámy", která se s pomocí svého milence přiživovala na státním rozpočtu a tím i na mně, tam v těchto podmínkách bez pozornosti médií sedělo a sedí spoustu žen (a také mužů) a nikým to nehlo, ani když Rath podmínky vazby zveřejnil. Nagyová sedí spravedlivě a já jí přeju, aby si okusila, jak se žije těm, kteří s Nečasem nechodí
  • Je vidět jak bestiálně lžou, všichni tři propuštění si pochvalovali že s nimi bylo dobře zacházeno a s touto kozou zacházeli úplně opačně a velmi špatně, sedmilháři!!
  • Rozvrátila rodinu se 4 dětmi, hrála si na bohyni a zaslouží si zmalovat pr... do fialova. Ono se jí to vrátí dvakráte více a třeba zrovna na jejich dcerách. Nenažraná kr.... si zvykla na přepych, dřela jako kůň v posteli premiéra.
  • tak jsem se nedozvěděl nic o otřesných podmínkách - díky, tiscali písálkové. ale pokud takové jsou (a platí pro všechny zadržené), není nic lepšího než když "postihne" i ty, kteří se na takových zákonech menší či větší měrou podílejí ( tím nemyslím konkrétně nagyovou, ale pohybovala se v prostředí zákonodárců - víte, jak to myslím...). jak je vidět, jen tak se může něco změnit, obyčejný člověk by něměl šanci. když se stane příkoří někomu z "vyvolených", hned je řev
    • aha...tak pardon, sem klikl na to fialový a někam mě to přesměrovalo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit