Přejít na výpis diskuzí
Otřesné svědectví o věznění Jany Nagyové. Jen pro otrlé
17.7.2013 | red
169 příspěvků
-
Nepárat se s ní. Ve vazbě se nemá tolerovat žádné výjimky. Nebo jí chcete dát VIP celu? Je to kriminálnice a hotovo.
-
Měli se i bachaři "generální ředitelce premiéra" klanět.Jsou na to předpisy kteří potentáti jako Nečas schvalují no tak je vše v pořádku!
-
Páni novináři asi neví co je to svědek, jen pro upřesnění je to ten kdo byl přítomen, viděl a přímo vnímal svými smysly. Kdepak byla dcerunka, je to šaškárna, a hnus velebnosti. Kriminál je pro jidi a zejména, vazba má své výhody. Jak vidět advokát dobře zaujímá pozici, určitě má slíbenu tučnou odměnu, tak udělá cokoli, i každou špinavost.
-
Poprvé v životě někdo s paní Nagyovou zacházel stejně jako s obyčejným člověkem, to je brutální teror... *1*
-
-
... nejdelší věta v životě?
-
-
Ne, narozdíl od Tebe dokážu vytvořit i dlouhé, souvislé souvětí tak, aby mělo hlavu a patu a nebyly v něm gramatické chyby. Jak Ti tu už někdo napsal - už ses z toho prdění zase pos.al, běž si umýt zadek a vyměnit si spodnú bielizeň. *1* *1* *1*
-
-
-
Ve vazbě je X obviněných a všichni mají stejné podmínky tak proč se dcerka nezastává všech a pouze jen své maminky která mimo jiné přes rozkrok rozbila rodinu.Jaká matka taká katka,infantilnost a hloupost potrefených husiček jen kvete.Dej bože lehko.Vždyt aspon nemá ve vazbě existenční starosti jako mnoho tisíc obyčejných lidí kteří přežívají jen zázrakem a silou vůle.Jen at bručí,každému co jeho jest.Pokud se potvrdí že je nevinná jsem ochoten se omluvit ale ne za rozvracení rodiny.
-
No ,! snad mě nechce pisálek z Tiscali.cz a několik píšících blbů pode mnou včetně pana Nečase přesvědčit o tom, že paní Nygová je neposkvrněná panenka Mária trestaná torturou podle spisku " Kladivo na čarodějnice ".
Až nebudu mít práci, tak požádám služebníka božího Kalouska, aby mi s Nagyovou dohodili nějaký ten kšeft ve státním podniku nebo dozorčí radě, já chci taky " poctivě" pracovat jen za
30 000 tisíc měsíčně včetně toho, že za mě někdo zaplatí sociální a zdravotní pojištění. -
Dcera obvniněné to rozhodně nepsala. Krom toho je to směšné. Nejspíš ji bachaři neoslovovali paní vrchní ředitelko. *5*
-
-
A pri vstupu do cely neprinaseli kabelky a jine hodnotne dary.
-
-
Už mně s tou pravičáckou Nečas propagandou lezete krkem. Na Nově se všichni tvářili jako by snědli žabu a pak z nich vypadne, že dceruška si stěžovala na policajty, kteří měli narážky na přepychově zařízený byt , šlápli jim na pohovku a hrůza hrůzoucí, mamince ve vazbě nebyla poskytnuta zubní pasta s kartáčkem. Reportéří z nich dělají srdvervoucí seriál Romeo a Julie. Ale o tom, že se Péťa vykašlal na rodinu, jako premiér celému národu jen lhal jak když tiskne, jede v kšeftech ODS, podfukem změnili vládu s obchodnicí Peake která musela založit stranu Lidem, která ani nemá členy a nikdo ji nevolil, to že Nagyová brala ke svému platu 300000cové odměny a úkolovala rozvědku a politiky, 3 kumpáni s ODS které je potřeba zavřít až zčernají jsou z vazby venku a v rámci své poslanecké imunity se smějí slušným lidem do ksichtu,... o tom se mlčí. Zato na členy vlády nyní vytahují kdejakou špinavost. Alespoň je vidět co tady bylo, je a ským máme do činění. Je to hnus.
-
-
Za to by mela s milencem brucet do konce jejich dnu.Dcery radeji nekomentovat,slusne to nejde a vulgarne nechci. *4*
-
-
Nu titulek jako z Blesku. Kupodivu více než roční Ráthova vazba nikomu nevadí. A tihle šmejdi si po třech týdnech stěžují, jak jsou zdravotně i společensky na dně. Trochu jiný metr na každého, nezdá se vám?
-
vazba je stejna pro vsechny, takze pokud nasi politici chteji lepsi vazebni podminky, musi si je vytvorit sami, oni maji ty pravomoce v rukach, tak proc si pak stezuji...a na co vlastne...