Přejít na výpis diskuzí
Politický rok 2014 patřil Babišovi, Zemanovi a velkým penězům
2.1.2015 | František Strnad
275 příspěvků
-
Slušný lidi *1* to jako vy, co si dovolíte obhajovat sprosté napadání prezidenta! Tak to si děláte legraci!
-
Vy sám jste zločinec a psychopat a patříte do blázince!
-
Zločinecké státy jsou např. RF ("bývalý" CCCP), Kim-Korea apod. A že by tam jeho bustu odhalili, o tom nevím.
-
už jenom tím,že ho odhalili v těch zločineckých státech je jasné komu sloužil zrádce národa
-
tendenčně napsaný článek na něčí objednávku.Stejné praktiky jako např. u ČT.Často se vy vysílání objevuje např.pan Kalousek přesto,že jeho strana odchází z výsluní, jen aby jej zviditelnili před národem .Normální člověk ví,kdo tady tahá za provázky.
-
Ano to Vás nas.... Že jste to nevěděl a nevíte to doposud co tam je. To ví jen autor. Jinak jestli už máte počítač co zobrazuje fotky, podle mě ne, tak pravým tlačítkem vlastnosti. Jinak to, že jste tu fotku ukradl a publikoval bez mého svolení, je porušení autorského zákona! Ve vším důsledku i té Vaší nové patlaniny, hnoje pospíšila, který se nazývá občanský zákoník. Tak tu nelžete. Každý ví co jste za imbecila!
Ještě mi inbecile dokažte, komu jsem ukradl nick já! -
Někde jsem četl,že ,když někdo o sobě napíše,že je osobnost tak je dobré hned volat svěrací kazajku než ta osobnost propukne,což se právě stalo.
-
To je Ctirad a Josef, kašpare. Ctrad už není. Ty tam chodíš se zlym trollem?
Tak používej ochranu, nebo troll? Ne kvůli početí, ale kvůli AIDS, nebo filckam (pravděpodobnější). *1* -
Václav Havel byl MORÁLNÍ SYMBOL a ctí ho celý civilizovaný svět. V kongresu USA byla odhalena jeho bysta jako jedné z dalších tří zahraničních osob. Václav Havel je podobná morální osobnost jako byl Tomáš Garigue Masaryk.
-
máme nejlepšího prezidenta od dob masaryka a že se někdy napije? no a co? havel veškrna byl nalitej imrvére a pravdoláskaři ho vyzdvihují do nebes a on se zatím smaží v pekle všivák zaprodanec
-
A že jsi tady tak řval něco o OSA, copyrightu, elektronickej podpisech a jestli jsem poznal co na tvý originální .ico je vyfocenýho, ty nazdare z Chánova?
-
ELECTA je přeci býložravec, má složený žaludek, tak jak může něco vědět o kvalitě masa???
-
Depa. to nejni jeho manželka .. *3*
-
Potom, co jste zjistil, že ukrást nick u mě nelze, tak si dovolíte napsat takovou lež! Vy totiž nelžete jen, když se spletete. Za další, s hnojem jako vy si netykám, tak mi taky vy zmrde netykejte. Když vás opice rodiče nedokázali vychovat, tak vás vychováme zde! Dokažte mi, komu jsem vy pablbe ukradl nick. Jste psychopatická lama!
-
To bylo dobrý. Ale stejně si myslím, že jsou vyjímky, například ty, i když chodíš do školy leta letoucí, pořád jen do 7. A zvláštní školy. *1*
-
*4*
*6*
*5* -
ELECTO, ty mne udivuješ, jak inteligenčně rosteš. Jinak bych ti chtěl ještě říct - i ten kdo udává jenom někoho a jenom pro něco je sprostej udavač. Tak to platí mezi slušnejma lidma. A s těma kradenejma nickama, u mne je to jen taková sranda, nesnažim se cokoliv zakrývat a nemyslím si, že nikdo nepřijde na to, že je to jiřik. A nekontroluju IP. To jenom ty jsi takovej nevyzrálej magor, kterej krade nicky proto, aby si všichni mysleli, že je tu spousta lidí se stejnejma magornejma názorama, jako máš ty. Jsi velkej duševní chudák, kašpárku.
-
Neandrtálci do školy nechodí.!
-
Primitiv je ten, co si nepamatuje svůj nick a pořád ho musíte měnit.
-
Prosím Vás, co řešíte takového blba! Je vlezlej jak filcka, jeho kámoši kradou nicky, neumí argumentovat a cokoli napíše je lež. U počítače se naučil pouze ctrl c, ctrl v a mají oblíbenou wiki a pruzení na tiscali. Je to chudák!