Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, rubl nemá skoro žádnou cenu, tak musí dělat přesčasy. Kdyby to bylo před 89., tak bonzne pár sousedů a jde si na stb pro odměnu. Proto nadává na dnešní dobu.
  • A Jéžíš Mária, doufám, že neučíš moje příbuzné????
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele jiz davno jsem si vsiml ze ti co nejvic NADAVAJI na dnesni dobu tak take nejvic ZEROU jeji vyhody -to je zajimave ze??? Napr. DUCHODCI -staci se posadit treba do ordinace a poslouchat ty jejich JEDY blabla to je hrozne bla bla uz tu cekam dve hodiny bla bla bla vsechno je drahe bla bla musel sem tem zlodejum zaplatit strasnych 30kc bla bla zlati KOMUNISTI!!! Ale ze maji NEJLEPSI leky velmi DRAHA vysetreni na spickovich zapadnim prustrojich a perfektni peci to uz mlci VYZIRKY jedny!!! *11* *10*
  • ANO dekujeme za dalsi birokracii diky 3ti sazbe dph, ANO dekujeme ze kazdy sebemensi zivnostnik, ktery proda treba jen 1x za rok svoji sluzbu/vyrobek zakaznikovy z jine zeme EU se automaticky stane platcem DPH a navic mu MUSI vydat fakturu vcetne dane, ktera se plati v zakaznikove zemni nejen ze MUSI zjistit odkud zakaznik je, ale jakou sazbu zrovna v tom roce u nich maji, FAKT PARADA, ANO dekujeme *11* *12*
  • Ty a ELECTA...
  • Vážení přátelé, je rok 2015. Píšme svoje názory a většinou se napadáme. Mám nápad. Pojďtme se přátelsky sejíd. Moje pozvání plati pro Jiříka, Electu , Bc. Jaroslava K., Alenku a další. Jsem přesvědčen, že to utvrdí naše přátelství, prohloubí myšlenku demokracie a dobrého občanského soužití. Silná slova a zbraně necháme doma a snad se z nás stanou přátelé. Místo setkání lze dohodnout dodatečně. Z Českých Budějovic zdraví Váš Kamarád.
  • Platí mě náš vůdce Putin a to si pište, že si tolik peněz nevyděláte. A ani nevadí, že mě platí v Rublech!
  • Jak to tady čtu, tak se jdu raději učit. Jsem učitel a ten se musí neustále vzdělávat aby kolem sebe nešířil pravicové bludy. Zdejším pravičákům, kteří vidí jen mamon, majetek a spotřebu nemá cenu vysvětlovat, že si pod sebou řežou větev. I průzkum dokázal, že jsou na tom mentálně hůř než ostatní.
  • Zase záchvat grafomanie?
  • Dejte si 10x plus a lehněte na hadr vy psychopate!
  • Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Další nevzdělanec, co?
  • Soudruh udavač electa už to zase neunesl a ruplo mu cosi tam, kde mají lidé mozek!
  • Lžete jako vždy, ale je zajímavé, že jsou tu tři kašpárci a připisují 8 bodů. To my vysvětlete kašpare!
  • Další gay.
    Můžete se sejít zde:
    http://web.quick.cz/michalsubrt/ustrice.htm
  • Ano, za komunistů byl menší sortiment, nicméně dnes si na rozdíl od masa můžete vybrat, kolik soji v tom vašem žrádle bude vy chcípáku!
  • Zajímavé jak je soudruh ELECTA aktivní pod různými nicky. Asi mu na ruské ambasádě učinili výtku za nedostatečné šíření "stepních moudrostí" a pohrozili snsížením honoráře.
  • Ten Babišův obrázek hovoří za vše.

Vidíme na něm spokojeného kmotra který k sobě hrne další miliony a říká si
    - je to neuvěřitelné že mě ty moje lži zdejší ovečky pořád ještě žerou.
    A ve vládě ho má ČSSD. Není to náhodou ta stejná ČSSD která křičela že je nepřijatelné
    aby ODS vládla s podnikatelem VV Bártou - střet zájmů.

No Babiš je v ještě větším střetu zájmů. KDU už přiznala že ANO se pokoušelo lobbovat
    na min. zemědělství za zákony výhodné pro Agrofert.
  • Pane bakaláři, nevím čím to je ale začínám Vám přicházet na chuť. Nejste takový hlupák jak jsem si z počátku myslel. Určitě se s Vámi v letošním roce osobně sejdu. Fakt.
  • Jo jo, myslel jsem si, že jsi vidlák z ivančic.
  • Ano, kde dojdou argumenty, tam blbý dobytek nadává do komunistů. Přitom zejména vy kryple by jste jim měl být vděčný dobytku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší