Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vysvětlení

Polská ropná a plynařská společnost PGNiG tvrdí, že se dodávky ruského plynu do Polska přes ukrajinské a běloruské území snížily o 45%.

Vysvitlo ale, že jde o snížení v porovnání s požadovaným množstvím.
    Gazprom prohlásil, že nesnížil dodávky Polsku, ale není povinen uspokojit požadavky odběratelů nad smluvní objem.
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_09_11/Polsku-kradou-plyn-7735/
    http://czech.ruvr.ru/news/2014_09_11/Polsku-kradou-plyn-7735/
    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
  • Pšonci si můžou plyn naprdět. Metan jako metan Slováci si halt musí rozmyslet zda chtějí mrznout s fašisty na UA nebo být v teple bez nich. Pokud UA plyn krade a nedodává dále do EU, tak je vhodné je zkrotit silou. Bohužel EU přeje fašounům, tak budeme mrznout. Dobře nám tak.
    • Ukrajina se drzi hesla :"co je doma ta se pocita" *1* *1* Stejne by jim ho museli Polaci a Slovaci poslat tak si ho vzali drive. Jooo, Ukrajinu uzivit nebiude zadna sranda. Vubec se nedivim ze se Putinovi do obsazeni Ukrajiny moc nechce. *1* *1* Je chytrej,proc by ji zivil :uz ted celnici zabavene zbozi nepali ale dava POTREBNYM a prebytky co odmitlo Rusko doastali take POTREBNI. Kdo jsou ti potrebni? Ze by u nas bylo tolik bezdomovcu aby snedli vagony jidla ??? Si jeste uzejeme srandy *1* *1* *1*
  • Uz je to tady. Ukrajina si dela zasoby na zimu. *1* *1* *1* Jen blbi plati,ti chytri maji vse zadara jako ALAN ze serialu Dva a pul chlapa *1* *1*
    • "Zajimavy" pohled. Takovy "cesky". *3* *1* *1* *1* *7*
    • taky si myslím.....
  • Už se to vysvětlilo na Ukrajině byly objeveny plynové komory blízko Kyjeva.Prasenko to dementoval, prý to nejsou plynové komory, ale nové domy pro uprchlíky z Novoruska.
    • děláš čest svému jménu...? Takhle se posílají skazky a povídky do éteru, kde lid hlúpý-vezdejší to vezme jako fakt... neověřené informace. Takovouto informaci,,, podobného typu poslali ruští separatisté... ukrajinci-fašisti ukřižovali dítě a pak matku usmýkali za tankem.... Přineslo to hodně nenávisti a násilí.. Když se to pak prošetřovalo, tak se zjistilo, že to byl účelový výmysl. Ale posloužilo to věci- vyostřit konflikt. Každý se tady svobodně vyjadřuje, ale jeho svobodné vyjadřováíni je dané pouze tím, jaké informace se k němu dostanou a jakým uvěří... Co zbývá? Nezapomínat na to, že jsme snad ještě lidmi a že lidský život je jejdinečný bez ohledu na národnost, vyznání.... Ale když se hází špína, tak se přece dá použít vše.... problém zkomplikovat, rozmazat, zahalit polopravdama... Jediné , co se z tohoto konfliktu dá dobře rozpoznat je to, že rusáci zabrali Krym...vojáci z Ruska bojují na Ukrajině, že jsou separatisté vyzbrojováni Putinem. Proto! Neschvovávejte se za kchárl...soudruhu Visarionoviči S.
      • pro Alenku specielne:
        https:/Vk.com/club 74837577
        a
        http:/novysmer.cz/index.pttp?option=com content &view= article&id 1594
    • Sice se prezentujete jako "de blb", ale přesto bych s termínem "plynové komory" raději moc nežertoval ! V ČR např. máme (podzemní) zásobníky plynu.
      • Rozdil mezi ceskymi a ukrajinskymi plynovymi komorami/zasobniky/ je i v tom, ze v CR narozdil
        od Ukrajiny/vyjma nekterych jedincu neuznavajicich cikany/ premier statu nemluvi o obcanech
        sveho statu jako o podlidech /nebo ne-lidech/ jako Jasenjuk na Ukrajine, a ZATIM jsem v CR nezaznamenal politickeho analytika, ktery by mluvil o tom, ze je nutne obcany sveho statu
        dilem vyhubit a dilem poslat do filtracnich taboru, jako Dmytro Tymcuk. *16* *16* *16*
  • fašistická zlodějská ukrajina si dělá zásoby z cizího
  • Podivuhodné hlavně je, že nikdo odpovědný dosud neuvádí, kde je chyba. To přece nemůže být tak těžké odhalit, kde "na trase" utíkají tisíce kubíků plynu !!! *7*
    • Proč myslíte, že ukrajinská vláda odmítla instalaci měřidel na ukrajinsko-ruské hranici, jak požadovala Moskva?
      • Tak já, možná na rozdíl od vás, opravdu neznám podrobnosti mezistátní smlouvy o tranzitu zemního plynu mezi RF a UK. Asi by nikdo nebránil (ani nemohl), aby si Rusové pár metrů PŘED hranicí instalovali své měření (Ukrajinci to samé u sebe - pokud ne, jejich problém).
  • Je to všecko velice podivuhodně. Já se ani nestačím divit, že jim Rusko vůbec ještě něco dodává!
    • I já se tomu velice moc divím.
  • já se vůbec rusku divím,že těm zmrdům z EU za to všechno co jim dělají,vůbec něco posílají
    • Já se Rusku divím ještě víc, že jim vůbec něco ještě posílají.
  • Na Slovensko i do Polska ho mohlo přitéci skutečně méně. Ale k žádný z nich přímo s Ruskem nesousedí. Otázka tedy zní odkud kam ho teče méně? Z Ruska, nebo z běžně plyn kradoucí Ukrajiny? Tj jsme klesli už tak hluboko, že se bratříčkujeme jen s vrahy vlastních obyvatel a zloději plynu jiných? Kdyby to chtělo Rusko udělat, tak zavře rovnou všechen a ne že si nechá nadávat za to, že dodalo o pár kubíků méně a ještě jen někomu. Jen tupec tomu může uvěřit.
    • I mě se to zdá být velmi podivuhodné!
  • Prasečenko si asi tajně napustil něco do foroty *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit