Přejít na výpis diskuzí
Polsko přezbrojuje ve velkém. Spojené státy a EU se perou o zakázky
16.2.2015 | František Strnad
128 příspěvků
-
A u nás je ticho po pěšině
-
Zase kradete nick soudruzi.
Vyprošuji si narážky na mé povolání. Zadarmo ani kuře natož holka nehrabe.
S demokratem z USA půjde ráda a budu hrdě pět Americkou hymnu.
S RUsem nikdy nepůjdu. Nesnáším pach vodky a chudoby který z něj táhne
na kilometry daleko. -
Tak se nám to tady díky soudružce P. začíná měnit na lacinej B O R D E L *1* *1* *1*
-
-
Tak to bys mě urazil. Jsem hodně drahá dáma. Proto mám cedulku:
rudým dělníkům a jiným sockám vstup přísně zakázán.
-
-
Dám se zadarmo každému polskému vojákovi, který si koupí pušku od amerických demokratů *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
I ukrajinskomu tože ??
-
-
Polsko si užilo 40 let Rudé hrůzovlády. Není divu že o pokračování nestojí.
Každý Ruský tank který přejede Polské hranice musí uvítat protitanková střela. -
-
Já taky souhlasím. A krom toho, každýho mulisáka, kterej přeplave středozemní moře, musí uvítat docela obyčejná střela 9x19, .380 nebo 45ACP... *1*
-
Plný souhlas
-
-
Taky dostanou za odměnu od Amerikánů poklepání po ramenou. Tak se jim to líbí, zbrojit, zbrojit a zase zbrojit. Zbrojařské firmy musí vydělávat. Že se Poláci ještě více zadluží, že nebudou mít na investice do infrastruktury, že jim všem poklene životní úroveň? Koho to zajímá. Strašák Ruskem svůj účel splnil.
-
Co mě zase kradete nick! *16* *16*
V Polsku nemusím šířit demokracii protože ta už tam naštěstí vládne.
Měla bych jí šířit v Rudém totalitním Rusku ale to bych nepřežila protože tam
KGB demokratům do čaje přidává polonium. -
-
Jen si dělejte legrácky: !!! (http://www.youtube.com/watch?v=q11Bo7X-F_4) !!!
Otevřete si TUTO ADRESU a uvidíte, že se obsazování Českého Těšína a oblastí za řekou Olší po Mnichovu roku 1938 polskými vojsky formou tolik nelišilo od vítání Wehrmachtu v Sudetech. Polsko bylo první kdo uzavřel s Hitlerem (!) PAKT. Vždycky se s někým Poláci spojili proti jinému a zpravidla to odskákali. Teď zrovna slouží USA.
Cožpak neodpověděl v roce 2008 polskému listu Rzeczpospolita (Republika) rozhovor Dr George Friedman – americký politolog , militantní republikán? Na OTÁZKU jestli platí, že "čím je silnější Rusko, tím musí být silnější i Polsko?" zazněla ODPOVĚĎ-:
" Američané si musí položit otázku jak zneutralizovat Rusko bez toho, že by vyvolali velké riziko pro ně samotné. Právě proto předurčí velké náklady na rozvoj Polska. A až se Polsko stane silnějším, stane se lídrem Střední a Východní Evropy. Česko, Slovensko, Maďarsko, státy baltické i Balkán, které se do této doby dívají na Německo jako na motor regionu se tak obrátí na stranu Polska. Polsko tak získá zpět svoji historickou úlohu regionálního vůdce"
Takže ty Ukrajinské zmatky jsou jen první krok k nové Mocnosti na Visle a nějaké ideály do toho nepleťme. Však v Polské hymně zpívají: "Dal nám příklad Bonaparte jak máme vítězit."
-i kdyby si všichni Evropané ponechali zdravý rozum, u nich o tom pochybuji. (( A nebylo by snad symbolické trávit odpůrce právě Poloniem?)) -
tak dej bacha co piješ ty roku 1990 *1* *1* *1*
-
-
ano v té době jsem se narodila a plakala ve zlaté kolébce,.
Vy jste jako stařík plakal nad tím že vaši totalitní rudou vládu odvál demokratický
vítr na smetiště dějin. To bylo slz. Rudá knížka se kterou se mohlo vraždit i krást
vám byla najednou k ničemu. -
-
Rudá knížka kouká tvému fotrovi z kalhot. A na rukávu je ještě vidět ošití z nášivky LM.Měl tě raději vych.at do kopřiv. *1* *1* *1*
-
-
Ty máš na rukávu vrah z KGB soudruh Putin. *15* *15*
-
-
Jsi z hodně laciného kraje tedy hospody. A pro tebe jsem Simona.
-
Kolik, soudružko Pusinko? 1200,- na hodinku, jak je u prostitutek běžný pražský průměr ? *3*
-
Otevři peněženku a jsem jen tvá mluvko. *15* *15*
-
KGB na rukávu?
Co ten váš ročnik 1990 učilo za paka.Ale nohy do praku dát umíš to je duležité.A furt dokola bla bla KGB,Putin....bla bla.
Otevřu sport soudružka Pusinka
Otevřu zprávy soudružka Pusinka
Bojím se otevří lednici...... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Budu v Polsku demokraticky šířit svobodu a pohlavní choroby!
Moje frnda, moje zbraň! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Právě si vystihl intelektuální úroveň soudružky Pusinky. Všechny vědomosti a znalosti má pouze v rozkroku. Mezi ušima má vzduchoprázdno.
-
-
No a co? Pro duchovno si můžete dojít do knihovny. Soudružka Pusinka je obdařena vším, co od ženy lze žádat...
*1* *1* *1* -
-
Děkuji za kompliment. *14*
-
-
Hospodský povaleč tak bych vystihla soudruha Soldera já.
-
-
-
Imperialistům z USA zaprodaní a zadlužení poláci teď musí dělat tak jak teroristi z USA pískají. USA jde do ekonomických sr*ček, tak poláci budete kupovat naše zbraně. Přitom ti polští novodobí veksláci nemají peníze ani na pořádné silnice.
-
Rus přinesl Východním státům pouze totalitu bídu a utrpení.
Proto každý občan Východní EU chápe že je potřeba bránit Ukrajinu před
návratem temného Rudého středověku. -
-
Už tady zase otravuješ ty šlápoto?
-