Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je přesně to co teroristické spojené státy chtějí,vytvořit v evropě válečné dusno a na něm vydělávat a přiblblí pšonci a váleční štváči z litvy a taky vlastizrádní čecháčci jim na to skočí
  • Protože se vám pravda nehodí do krámu tak mě kradete nick a urážíte.

Odstěhujte se za tím Putinem do Ruského totalitního státu a neobtěžujte slušné
    dívky na demokratické debatě.
  • Rus přinesl Východním státům pouze totalitu bídu a utrpení.
    Proto každý občan Východní EU chápe že je potřeba bránit Ukrajinu před
    návratem temného Rudého středověku.
    • Už tady zase otravuješ ty šlápoto?
  • Aaaach Voloďko Putine, jak moc tě chci! *14*
  • Putinovci vaše ubohost dosáhla vrcholu.

Milujte si Putina. O toho rudého zloděje bych nezavadila ani pohledem natož tělem.
  • Myluju Putina. Už jsem našetřila bohatství dvěstě kaček na cestu do Moskvy. Beru si s sebou cestovní oltář s Putinem. O jídlo se nebojím, dám každýmu za guláš. *14*
  • Bratři Poláci, nezbrojte, až přijde čas, my vás zase přijedeme osvobodit. buržoasii a inteligenci postřílíme a zahrabeme v lese, z polských soudruhů uděláme protektory a kousek Polska si ponecháme. Vždyť nás znáte, tak nám důvěřujte. *1* *1* *1*
    • ano bratři poláci raději věří ukrajinským banderovcům,kteří je vybíjeli jak potkany,nic zrůdnějšího jak banderovci neexistuje
  • Miluju Putina! Budu s ním mít paterčata putinčata. *14* *14*
  • Co mě zase kradete nick! *16* *16*

V Polsku nemusím šířit demokracii protože ta už tam naštěstí vládne.

Měla bych jí šířit v Rudém totalitním Rusku ale to bych nepřežila protože tam
    KGB demokratům do čaje přidává polonium.
    • Jen si dělejte legrácky: !!! (http://www.youtube.com/watch?v=q11Bo7X-F_4) !!!
      Otevřete si TUTO ADRESU a uvidíte, že se obsazování Českého Těšína a oblastí za řekou Olší po Mnichovu roku 1938 polskými vojsky formou tolik nelišilo od vítání Wehrmachtu v Sudetech. Polsko bylo první kdo uzavřel s Hitlerem (!) PAKT. Vždycky se s někým Poláci spojili proti jinému a zpravidla to odskákali. Teď zrovna slouží USA.

Cožpak neodpověděl v roce 2008 polskému listu Rzeczpospolita (Republika) rozhovor Dr George Friedman – americký politolog , militantní republikán? Na OTÁZKU jestli platí, že "čím je silnější Rusko, tím musí být silnější i Polsko?" zazněla ODPOVĚĎ-:

" Američané si musí položit otázku jak zneutralizovat Rusko bez toho, že by vyvolali velké riziko pro ně samotné. Právě proto předurčí velké náklady na rozvoj Polska. A až se Polsko stane silnějším, stane se lídrem Střední a Východní Evropy. Česko, Slovensko, Maďarsko, státy baltické i Balkán, které se do této doby dívají na Německo jako na motor regionu se tak obrátí na stranu Polska. Polsko tak získá zpět svoji historickou úlohu regionálního vůdce"

Takže ty Ukrajinské zmatky jsou jen první krok k nové Mocnosti na Visle a nějaké ideály do toho nepleťme. Však v Polské hymně zpívají: "Dal nám příklad Bonaparte jak máme vítězit."
      -i kdyby si všichni Evropané ponechali zdravý rozum, u nich o tom pochybuji. (( A nebylo by snad symbolické trávit odpůrce právě Poloniem?))
    • tak dej bacha co piješ ty roku 1990 *1* *1* *1*
      • ano v té době jsem se narodila a plakala ve zlaté kolébce,.

Vy jste jako stařík plakal nad tím že vaši totalitní rudou vládu odvál demokratický
        vítr na smetiště dějin. To bylo slz. Rudá knížka se kterou se mohlo vraždit i krást
        vám byla najednou k ničemu.
        • Rudá knížka kouká tvému fotrovi z kalhot. A na rukávu je ještě vidět ošití z nášivky LM.Měl tě raději vych.at do kopřiv. *1* *1* *1*
          • Ty máš na rukávu vrah z KGB soudruh Putin. *15* *15*
            • Jsi z hodně laciného kraje tedy hospody. A pro tebe jsem Simona.
            • Kolik, soudružko Pusinko? 1200,- na hodinku, jak je u prostitutek běžný pražský průměr ? *3*
            • Otevři peněženku a jsem jen tvá mluvko. *15* *15*
            • KGB na rukávu?
              Co ten váš ročnik 1990 učilo za paka.Ale nohy do praku dát umíš to je duležité.A furt dokola bla bla KGB,Putin....bla bla.
              Otevřu sport soudružka Pusinka
              Otevřu zprávy soudružka Pusinka
              Bojím se otevří lednici...... *1* *1* *1*
  • Neberte mě nick. Nic ubožejšího jsem dlouho neviděla.

Jděte si za Putinem do Ruska a necpěte ho demokratkám které o něho nestojí. *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit