Přejít na výpis diskuzí
Premiér Nečas: Výroky ČSSD jsou předzvěstí útoku na drobné podnikání
16.3.2013 | red
123 příspěvků
-
Jděte už s tím vyšpuleným hurvínkem do pr...le.
-
Zajímavá optika ! Myslíte, že nevíme, jak to v praxi chodí? Váš soudruch Načas šíří tímto poplašnou informaci a bude patrně stíhán!
-
Jo měl na to frajer i s Topolem skoro deset let, aby ukázal, jak podpoří domácí živnostníky a co ukázal?. Svoji tupou hlavu a schopnost poslouchat kamaráda Kalouska. Zruší živnostníkům výhody a teď bude zametat stopy. Proč jim nesníží daně na 5%, aby se chlapi rozjeli a nemuseli nakupovat ke konci roku pitomosti, jen aby neplatili nic. ??
-
Odvody na sociálku a na zdravotní pojištění platí jak zaměstnanec, tak živnostník. Za zaměstnance však platí další jak sociální, tak zdravotní pojištění jeho zaměstnavatel. Za zaměstnance sice dostávají sociálky a VZP víc, ale proto, že to platí ze svého jeho zaměstnavatel. Za živnostníka neplatí nikdo nic, ten se musí o sebe postarat sám a navíc ještě dává práci zaměstnanci a pojištění za něho platit. A na to vše musí V Y D Ě L A T !! Parazit Mládek , který rozumí "ekonomii" jako žák základní školy to dosud nepochopil. Dobře ale udělal, že odkryl plány ČSSD na likvidaci živnostníků a uvidíme, jak se dnešní preference začnou měnit.Živnostníci, kteří vytvářejí nejvíce společenského bohatství si to doufám nenechají líbit.
-
Miluju výrazy jako lůza a póvl, zapomněls na "socku". Ty seš teda ELITA NÁRODA.
-
Počítám se mezi slušný živnostníky a Tvoje kecy tady už mně začínají s*át.Jediná rada,dej výpověď a pojď mezi nás, teda pokud se chceš mít DOBŘE jak my. Ale zapomeň na stravenky(kterejma pak panička platí v Penny), na placenou dovolenou, placenou nemocenskou, dodatkovou dovolenou, služební mobil, PC a auto, osobní ochranné pomůcky od zaměstnavatele atd. Práci si jistě taky nescháníš.
-
Anonyme promiň, ale ty seš blbej jak ruský saně.Z Tebe kape nenávist vůči živnostníkům.Děláš ze sebe Vševěda a víš kulový.Máš pravdu, ze živnostník na ÚP dlouho nepobude,protože rychle něco sežene a půjde makat. Na rozdíl od mnohého zaměstnance, kterej tem pobude přesně tu dobu na kterou má nárok, ani o den míň.Mně je milejší živnostník, kterej od státu nic nechce, než vy*canej zaměstnanec.
-
...Tím oslabují....ale oslabují na síle.
-
Hele ANONYME, ty vůbec nevíš o čem píšeš. Pojď si to zkusit živit se jako živnostník, aspoň rok,dva,tři...Tobě v zaměstnání vždycky zaměstnavatal zaplatí, u mně je to loterie, jestli mi odběratel zaplatí, nebo mi s úsměvem sdělí, že momentálně nemá, ať zavolám tak za měsíc, teď že letí na safari do Afriky nebo do Francie hrát golf. Jsi podobně blbej jako jeden můj známej, kterej všechno co koupím do firmy komentuje:"dyť si to můžeš dát do nákladů". To je sice pravda, ale já si na to musím nejdřív VYDĚLAT. Živnost dělám od roku 1991,předtím jsem byl zaměstnanec. To byly ZLATÝ ČASY. Máš pravdu, že stát nestojí POUZE na podnikání, ale taky ne na osmihodinovým čumění na monitor. Učňovský školství šlo do pr*ele a manažaři národ neuživí. Slovo UČEŇ je dneska jako nadávka,myslíš že nás uživí armáda nezaměstnanejch vysokoškoláků???
-
Každej živnostník skučí,nic nemá a mít nebude. Až na to že jsou pořád buď někde v Thajsku nebo v Alpách,ale na obnovu vercajku nemaj a na vejplaty obvykle taky ne. Takže co Nečasi?
-
ANONYME potkal ty jsi vůbec nějakého živnostníka? Asi děláš jen od 6-ti do 2-vou a potom rychle ny Růžek na těch svých 5, domů pohádat se ze starou seřvat parchanty a jít spokojeně spát po těžkém dni. Živnostník má pracovní dobu od nevidím do nevidím aby zajistil práci pro ty co chtějí dělat, stát mu neplatí nemocenskou (alespoň prvních 14 dnů), kterou ty máš placenou, na dovolenou mu taky nikdo nedá ani korunu (jako tobě) pokud si ji nevydělá. A když tady nebudou živnostníci tak kdo dá pracujícím tu tolik potřebnou práci aby měli jako ty na těch svých 5 a blbé řeči v hospodě. Tak se konečně probuď a podívej se do zrcadla a uvidíš na svém čele velký nápis "PŘED POUŽITÍM ZATŘEPAT"
-
ty kreténe, podívej se matce do obrovsképrdele a pak to poznáš, hnuse
-
to může napsat jen poplatný tiscali vládě pitkina Nečase, zhovadilost na Entou
-
ok *3*
-
Tvuj? *6*
-
... prý dobře kouří péro?, tak nevím, ale držku na to má svazák, ...
-
Rozděluj a panuj to Vám nic neříká? Jak vidím tak tato osvědčená, nadhozená udička Nečasovi opět vyšla...Vy si fakt myslíte, že živnostník je skutečně "boháč" ? Nepleťte si to prosím s nějakým vyčuránkem a hajzlíkem.. já vím, že jich je taky dost, ti to dělají právě díky drzosti a dnešním zákonům, dnešních pánů mazánků,Janoušků a pod co to bohužel umožňují... Normální živnostník je dnes rád, že je vůbec rád. Nakonec není problém si to jít zkusit a mít se taky "dobře"... Stát s takovým živnostníčkem totiž zamete kdykoliv se mu zachce a jak se mu zachce. Nenechte se balamutit hospodkýma řečima o bohatých živnostnících, protože to nejsou živnostníci, ale zloději a podvodníci a těch teda není většina ani náhodou...
-
Já ti vždy povídám, nespi pod hodinami, mele se ti to pak v palici, zmrde, ...
-
..., on je umělej, jinak vypadá jak poševní otvor.
-
Jééé, to už tu dlouho nebylo. *1* *1* *1*