Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože ne každý musí být zrovna živnostníkem aby se snažil býl společnosti prospěšný...
    Protože stát nestojí pouze na podnikání a živnostník, není pro stát nepostradatelný...
    Protože povaha a osobitost živnostníka je pro mě vzdálená... Ovšem to ještě neznamená, že bych se měl cítit něčím podřadnějším než živnostník, kterého stát už desítky let protěžuje a který se stal jakousi modlou současné vládní garnitury...
    Špatnou modlou, krátkozrakou, bez sebereflexe a moudrosti...
  • KOMUNISTI JSOU ZLOČINCI a propagování komunistické ideologie je trestným činem. Je jen otázkou času kdy začnou orgány činné v trestním řízení konat v souladu se zákonem. A pak bys za své kecy mohl skončit v kriminále.
  • Ano další výdaje... A hádejte kdo to zase nakonec odnese???
    Ovšem na druhou stranu si myslím, že takový "poctivý" živnostník si za tu dobu celkem dost vydělal, takže mu nebude dělat problém vyhnout se velkým obloukem takové sociálce, kde by musel čestně prohlásit, že nic nemá, aby dostal pár stovek navíc... :-)
    A na úřadě práce moc dlouho nepobude... To si můžete být jist... :-)
  • ať už mlčí ten nomenklaturní svazák, taková byrokracie a bordel jako v tomto státě jinde v normálních státech neexistuje, tolik blbých a zbytečných papírů, který musí živnostník vyplnit, třeba přihlásit nové auto ( celý den v (_!_) kvůli novému registru, který ani téměř po roce nefunguje jak by měl, ale holt si někdo namastil kapsu), lítání po úřadech kvůli pitchovinám, na všechno lejstro a poplatek, od příštího roku chystané změny, snížení paušálů, nemožnost odečíst si na manželku, která má menší příjem než 68000,- ročně a další lahůdky připravila tato vláda ! a to nemluvím o tom, co ještě rychle chystá za změny v daňových zákonech Kradlousek ( jedno inkasní místo a další chuťovky) FUJ
  • Proč nejsi živnostníkem, když se mají tak dobře?
  • Ale no jistě, stačí se zeptat nějakého účetního a ten Vám řekne jak to ve skutečnosti je...
    Tedy pokud bude upřimný... Spousta možností jak něco obejít a nic státu nezaplatit !!!
    Chudáci živnostníci... Na jedné straně každý nadává, že nemá peníze a když se ujistí, že mu přikyvujete, tak začne vytahovat problémy se zaparkováním čtyř aut před barákem...
    No do garáže už mu všechna auta nevlezou... :-)))
  • Živnostníci jsou jen malá kapka. Hlavně kradou různí advokáti a tlučhubove, banky atd.
    přeci není možné aby si na danich živnostník komeník, truhlář a pod. odepisoval sportovní auto. Jestliže si odepisuje dodávku k práci, nic proti tomu. I já jsem živnostník a co si budem řikat, že jo. *1*
  • Ale sociální a zdravotní pojištění bude za ty živnostníky platit stát a tudíž další výdaje.
  • Po prohlášení Mládka mám pocit, že ČSSD přišla o hodně volebních preferencí od živnostníků a poctivě pracujících.
  • Většina drobných živnostníků nemá na růžích ustláno.
  • A proč by jim měl stát hledat nějednou práci??? Půjdou na úřad práce tak jak každý jiný občan...
    Nebo je to nějaká společenská vrstva o kterou je třeba zvlášť pečovat???
    Živnostník podniká na svou vlastní odpovědnost, no a tak pokud zkrachuje tak se prostě zařadí do fronty a pak může nadávat a ty socky na které on musí dělat...
    Jistě, že si platí vyšší pojištění ale taky z toho pak má víc pokud jde o plnění ze strany státu...
  • ČSSD chce údajně obrat živnostníky, ale mám kamarády živnostníky,kteří se smějí jak s tím vyjebávají. A co tahle z ku r v e n á vláda? Okrádá všechny, dětmi počínaje a důchodci konče.
  • Ty hajzle ! Ty si neber živnostníky vůbec do úst ! S tvým předchůdcem Tupohlávkem,
    jste podělali co se dalo ! Neuvěřitelné výhody pro velké firmy (za malou do stranické pokladny) a živnostník dnes může jít akorát tak do trdele.
  • To je ale divnej ksicht
  • Jo teď jsou na tom špatně i živnostníci... Hezké a jak na tom byli doteď??? O kolik okradli stát a své zákazníky??? Nezlobte se na mě ale já jsem vážně za celých dvacet let nepotkal slušného živnostníka... Ať to byl řemeslník, který mě doslova tlačil do toho abych zaplatil bez faktury a tudíž bez vykázání práce z jeho strany vůči státu, nebo nějaký zaměstnavatel, který polovinu zboží, které prodal nezdanil... A že jich za tu dobu bylo...!!!
  • Živnostník od státu také, ale nic nedostane a práci si shání sám a sociální a zdravotní pojištění, které se platí není nízké. Však každý si to může zkusit. Jsem jenom zvědav co ČSSD udělá po volbách s těmi živnostníky, kteří prostě skončí, tak jsem zvědav jestli jim ČSSD sežene práci a nebo za ně bude platit sociální a zdravotní pojištění a vyplácet podporu.
  • Ať už jde vláda tím věčným strašením do prxle.
    Takovou vládu jako je ta současná naše nemají ani v Somálsku.
    Vivat ČSSD a KSČM. A ČSSD dělají velkou chybu, že nechtějí žádnou spolupráci s KSČM. Tí oslabují dělnický a pracující lid všeobecně. Ovšem obě strany budou schopné pracovat samostatně, ale na síle.
  • Ač Nečase a jeho vládní sebranku nemusím, tak musím konstatovat, že v tomto bodě má pravdu a že naprostá většina živnostníků, kterých není málo dá o volbách svůj hlas jiné straně, než ČSSD a tudíž ČSSD zřejmě pak nemusí jednoznačně volby vyhrát a může se pak stát, že je nějaká koalice zase předežene.
  • Ano je to útok na Vám podobné pane premiére a na Vaše voliče... Je to narovnání vztahu mezi živnostníkem a státem a mezi živnostníkem a prostým občanem!!! Takový živnostník je totiž schopný sice dělat za dva ale daně neodvede ani za jednoho!!! Takže jednak bere práci jinému člověku a navíc mu stát toleruje obcházení daní...
    A ti co se budou snažit argumentovat tím, jaké vysoké platí daně, tak podotýkám, že záměrně uvádějí polopravdu, protože většinou mají na mysli zdrav. a soc. pojištění a pokud skutečně něco platí, pak je jich hrstka a klobouk dolů, protože v tom případě jsou tito poctiví... A nebo mají špatného účetního... :-)))
  • Teď je toho na placeného provokatéra "tečku" příliš mnoho a zřejmě bude hrát jako obvykle mrtvého brouka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit