Přejít na výpis diskuzí
Proč nás záplavy v Houstonu šokují víc, než ty v Indii
2.9.2017 | Lukáš Strašík
123 příspěvků
-
Эдгээр тэнэг монгол бичгийг хэзээ бичих вэ?
-
"psalo v roce 2002 o nás za louží?"
Neboj se psalo, dokonce uz i pred rokem 2002 to bylo 2 nebo 3x, posilaly se vam penize a nikdo vam nepral abyste pochcipali na tyfus a podobne "well wishes", jako preji nekteri zvlastni prislusnici lidske spolecnosti a to nejen na teto diskusi.Nemusis se strachovat, ze o vas ten svet za louzi nevi. -
"Mnoho čtvrtí používá příkopy u silnic jako kanalizaci, skoro jako ve středověku," popisuje Brody. Při prudkém dešti, který je v Houstonu vzhledem k vlhkému subtropickému klimatu očekávatelný, nemá voda kudy odtéci. Pokud se v nové zástavbě vybuduje moderní kanalizace, lze to přirovnat "k léčbě symptomů, nikoli problému samotného".
-
"vždyť tam žijou jak neandrtálci!"
promluvil jejich vlastni potomek.☺ -
Монгол Ваншорн гэж юу вэ?
-
"výplach mozku!"
Nepodarilo se ti vyplachout jim mozek, proto tvoji zadost o visa zamitli.Tough luck,eh? ☺ -
"vyhubili původní obyvatelstvo"
mister.dolfy, patrite k davu odmitnutych zadatelu o US visa, nebo se zabyvate studiem Mayovek? Budte tak laskav a sdelte mi, kolik tech Natives podle vaseho odhadu bylo vyhubeno.Co bude nad million, pro usnadneni muzete zaokrouhlit do statisicu, dekuji. -
Vodní pumpa značky Harvey. Kde se vzala bouře, která spláchla Houston
-
... a víc se píše o tom, co lidi zajímá ..., vážený Asitaku!
-
"u nás ve středověku"
Bud rada starenko, ze ti odmitli udelit visa, mozna bys tam jeste neco nehygienickeho chytla. -
Ony jsou v SSA nějaký záplavy? Že jsou v Indii je mi líto, ale v amrdólii - dobře jim tak!
-
To je jen začáte americké apokalypsy. Její budoucnost si nijak nezadá s historií Atlantidy....
-
Bukvice z Tiscali, co si nechá říkat Sajmon se nám probudila a opět zjistila, že si v noci nasrala do pemprsek...
-
To kumul:
Své představitele si volíme sami. Když se voliči chovají jak nesvéprávná lůza a zvolí si "představitele" k obrazu svému, tak se pak nedivme, že na nás svět pohlíží jako na smečku podřadného odpadu a podle toho se k nám také chová. Stále je tady hodně jedinců, kteří skočí na nesplnitelné sliby nebo opilecké či StBácké kecy. -
Tak takhle dopadnete, když si každý rok necháte na emerikn ambasádě udělat preventivní výplach mozku! :-D
-
Teď bych prosil ještě zasvěcenou studii o jaderných pokusech v JúEsEj, nebo chceš li českou zkratku SSA!
Ty jeden nestranej hovězí kuse! -
nikdy nebudeš kumul ani kdyby motyka spustila *1* *1* *1*
-
Mě se zdá s tím kradením že začíná přituhovat před volbama *1* ,že by předzvěst že se k veslu po volbách dostane největší zloděj v ČR?Hm............
-
Jsem si zase trochu zakoledoval o banán, ale pisálek si o to přímo řekl - neřkuli naběhl si... :-P
-
bohužel začíná být překumulováno prostě není kumul jako kumul1 a mnoho dalších fejknicků