Přejít na výpis diskuzí
Proč nás záplavy v Houstonu šokují víc, než ty v Indii
2.9.2017 | Lukáš Strašík
123 příspěvků
-
Co to žvaníte za nesmysly? Koho šukují záplavy v Hjústnu? Mne ne! A ten zbytek keců střílejte do vlastních pisálkovských řad! Lidi vědí o záplavách v Hnusnu samozřejmě více než o záplavách v Indiii bo kdekoli jinde z jediného důvodu - a ten důvod jste vy, zaprodaní pisálci rasistický - protože nepíšete o tom jak se topí čmoudi, ale jak se topí emeričtí bratři!
-
Nevymyslí ,akorát některé názory na PR Agrovyžertu vadí tak na to jdou pěkně soudružsky a odpodlahy.
-
vymysli si svoje ty fejku z PR oddělení Agrovyžertu jen kdyby USA dali dotace na řepku tak se tady vy ubožáci budete předbíhat kdo tam poleze první a to včetně bureše.
-
ty brďo tady je klonů
-
Koukám že my tu někdo pěkně mrví značku ,příznivec soudruha bureše a takové praktiky,to je asi vyčteno ze zápisků tvého guru. *1* *1* *1* *1* *1* Ty tlamo z ANO *1* *1* *1* *1* *1*,je omluva to bylo pro kumul1
-
Nikdo nemůže za to že žiješ ve středověku tak vypni pc a jdi se umýt *1* *1* *1*
-
To v Ruské federaci nic nevypouští leč nemají co jíst *1* *1* *1*
-
Nech ho ten si ani neumí vymyslet originál mailík.Prostě soudruzi z ááno (88NO)neumí než jen krádst. *4*
-
"nevypouštějí sajrajt z hajzlů"
Chudinko, tebe take jeste nikdo nevypustil?☺☺☺ -
omyl jde jen o to o čem se píše víc.
-
Logicky se nás dotýká více osud judaisticko-křesťanské civilizace, než civilizací jiných, našemu chápání vzdálených!
-
Jestli se tak v civilizovaném světě psalo v roce 2002 o nás za louží? :-D:-D:-D
-
"A navíc ten lopatoobčan krade nick."
Vim, ze ho ukradl, nema na to aby si vymyslel svuj vlastni.To, ze ho lide poznaji podle jeho stylu, to mu nedojde vubec.At ma chudak radost.☺. -
"a pochcípají na tyfus!"
V Dubnu 1997 jsem chtel na ceste do BC, projet Grand Forks kterym proteka Red River.Neprojel jsem, v ulicich 2m vody.Musel jsem jet proti produ do Moorhead ,tam se mi podarilo pres RR prejet.Kdyz voda opadla nikdo nechcipl.Priletel jsem do Ceska v Kvetnu a za dva dny, prisla povoden.Chcipl nekdo, nechcipl.Asi jsi nic takoveho jeste nezazil.At se ti nevyplni to co tem chudakum prejes, protoze nikdo nevi kdy a jak chcipne,abys nahodou na ten typhoid nekdy nechcipl sam, chytraku. -
Souhlas. A navíc ten lopatoobčan krade nick. Což o něm samozřejmě hodně vypovídá.
-
"sociální humor lůzy z pod mostu, co?"
Ted si predstav, neco takoveho misto u lopaty u vesla.☺ -
sociální humor lůzy z pod mostu, co? Je pohroma když už kde která lopata má přístup na net, co?
-
opět sluníčkářsko-vitačský článek sebemrskačského -Bruselem placeného nýmanda...ANO,civilizovaných lidí se více dotýká katastrofa v civilizovaném světě, než katastrofa ve světě , kde se znásilnují děti ,obcuje se zvířaty a vyznává se kde co, od krávy až po hadráha...
-
http://www.denik.cz/ze_sveta/belorusko-ve-valce-vejsnoria-vyhlasila-mobilizaci-20170901.html
-
Vy tomu kuřbuřtovi Sajmonu ale dáváte. Koukám, že ho chytil psotník a vycucal všechny buřty na hajzlu Tiscali, blbec teplej..ha..ha..