Přejít na výpis diskuzí
Proč se zrovna Francie stala terčem teroristických útoků
14.11.2015 | Dalibor Olšanský
252 příspěvků
-
Semjonu Gayínkovi došly tapety!!!
-
-
Chudáku. Semjon jsi totiž ty sám. ty jsi tuhle postavičku vytvořil multinicku.
A to tak že jsi zkomoil moje holčičí jméno Simona.
Tobě vadí že jsem holka takže do kategorie Gay spadáš spíše ty.
A naklikej si podvodníku za sekundu třeba tisíc bodů. Pravdu tím nezměníš nulo *15* *15*
-
-
Imigranti provedli další atentát na vlak TGV https://www.rt.com/news/322054-tgv-train-derails-eckwersheim/
-
-
Týýývoéé a svádějí to na nadměrnou rychlost. To bude asi zase teď "náhodných nehod" a těch lidí co spadne desetkrát na nůž!! Mě vomejou.
-
-
Oplzlýmu Semjonovi Gayínkovi dochází dech??? To se zarytejm komoušům stává!!!
-
-
Komunistické vrahy - Putinovce z KGB tu obhajuješ ty. Já ne.
Já jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak jsi nějakej divnej pouze ty.
-
-
Ouchyl Semjon Gayínek je možná dinosaurus, ti také měli část mozku ve vocasu!!!
-
-
Já jsem holka Simona a tobě to vadí. Takže nějakej ouchylnej si spíše ty.
Byl bys rád kdybych se tu s tebou hodiny hádala a ztrácela čas. Protože ty -
zdejší multinick a troll jinou zábavu než PC nemáš. Chudáku. Ale zase to máš marný.
Tak se tu nuď. Já jsem pozvaná na diskotéku *14* *14* *14* *14*
A naklikej si třeba 1000 bodů za vteřinu podvodníku. Pravdu tím nezměníš
Když si člověk odečte tvoje nicky a příspěvky tak tu skoro nikdo není. Tak se tu stráášně
nuď- Patří ti to trolle *15* *15*
-
-
Vyřiďte Ouchylovi Semjonovi Gayínkovi ať mě říká Pane, později mu možná dovolím mi říkat Pane čtveráku!!!
-
no templáři tohle už asi těžko překonáte
-
Francie se stala terčem teroristických útoků proto, tak jak se chová a chovala se jako koloniální velmoc. To platí i pro Británii. A Německo díky fenoménu AM? si to vyžírá s plnou parádou.
Zkrátka kapitalismus v plné parádě sklízí ovoce.
A východní Evropa jako vazal to tvrdě platí. -
Ale jenom Francie se nestala terčem.Máte krátkou paměť! Nedávno byl atentát na letadlo plné nevinných lidí.
-
Islamizace Evropy úspěšně pokračuje.
-
Jak imigranti oplácejí Británii za azyl
Místo aby se imigranti učili anglicky, chodili do veřejných škol a všemožných kurzů, které stát a město pro ně pořádá, a začali pracovat a společnosti vracet, flákají se na ulicích a v ganzích otravují život slušným lidem. Když došlo ke snižování veřejných rozpočtů a k šetření, a snížily se sociální dávky, začínají nahlas křičet, jací jsou chudáci.
Násilníci jen rabují luxusní obchody s drahou elektronikou a šperky. Mají hlad? Ne. Nemají. Ó, kde jsou ty doby, kdy chudí kradli jídlo, protože měli hlad? Kdy Jean Valjean byl odsouzen do káznice za krádež pecnu chleba pro hladové děti. Jakou sazbu dostanou tito násilníci?
Dnes jsou mladí imigranti (ale i původní obyvatelé) pod silným tlakem reklamy a chtějí mít vše, jako většinová mládež - i bez práce a mzdy. Když to nejde jinak, tak to ukradnou či uloupí. Výrostci totiž loupí i ve dnech na ulicích - okrádají kolemjdoucí.
Chovají se jako primitivní zvířátka.