Přejít na výpis diskuzí
Proč se zrovna Francie stala terčem teroristických útoků
14.11.2015 | Dalibor Olšanský
252 příspěvků
-
Ouchyl Semjon Gayínek říkal, že přijde za týden, kdepak ten jeho tvarohovej pinďour tady bude smrdět jako multinick pořád!!!
-
-
Já jsem mladá holka Simona a holky mají Pussy.
Ty sám jsi semjon multinicku zlej rybano BTW Gay trolle. Tu postavičku jsi totiž
vytvořil. A to tak že jsi zkomoil moje holčičí jméno simona.
Nikdy jsem tu nonstop nebyla. Minulej tejden jsem tu nebyla vůbec. A podle příspěvků
se to dá snasdno zjistit. To neokecáš ani neolžeš multinicku.
Ty sám tu smrdíš a naklikáváš hromadně body. Chudáku, vedeš fakt smutný život *15* *15*
-
-
Imigranti vypalují obchody, zapalují auta, znásilňují ženy.
Skupiny migrantů v Evropě zcela ovládají některé čtvrtě Marsei, Paříže, Stocholmu, Berlína. V Německu demonstrují s vlajkami ISIS nad hlavami. V anglickém městě Rotherham bylo v letech 1997 až 2013 znásilněno 1 400 dětí Pákistánci. Migranti v Německu demonstrují, protože požadují měsíční podporu vyšší než 2 000 EUR. Na předměstí Paříže vypalují obchody, zapalují auta, znásilňují ženy, stejně tak ve Stockholmu. V Berlíně vybírají výpalné od rodičů německých dětí, jinak je nepustí na hřiště. Ve Švédsku dramaticky vzrostl počet znásilnění žen migranty. Zde je statistika jejich podílu na znásilnění ve srovnání se švédskými pachateli:
1960-1979: 1,2 až 2,6x častěji než Švédové;
1980-1989: 2,1 až 4,7x častěji než Švédové;
1990-1999: 2,1 až 8,1x častěji než Švédové;
2000-2005: 2,1 až 19,5x častěji než Švédové; -
-
Jsi zlá, nepřející, by závistivá xenofobní rasisticko fašistická zkažená játrovka. Nemáš potřebnou toleranci, pochopení potřeb a humanitu pro ty chudáky, válkou postižené. *14*
-
-
Ouchyl Semjon Gayínek se v blázinci nenaučil ani tapetovat, nestačilo mu IQ, teda iq!!!
-
Přečtěte si to dole Ouchyl Semjon Gayínek má nový nick "trtroll", blbec, ani psát neumí!!!
-
Koukám, magor Semjon měl noční... *15* *15* *15*
-
-
Ostříží zrak, koukáš dobře, ten blbec Semjon Gayínek musí být řádně utahanej, dělal nám tu potěšeníčko na vícero stránkách najednou!!!
Chi!!! -
-
zlej trolle proč děláš ze všech diskuzí zde na tiscali "gay kassel buntes" ?? nikdo tu jistě proti gayům nic nemá, ale přeci jen se to vše kolem toho netočí, nikdo proti tvé orientaci také nic nemá, ale měl by jsi přestat dělat reklamu plzeňským gay barům, věnuj se tématům, kdo to má pořád číst ty lulane *3*
-
-
Pche, tak to nečti, čti si ouchylný tapety od ouchylnýho Semjona Gayínka!!!
Ovšem jestli i ty jsi menšinově sexuálně orientován, tak Bůh s tebou!!! -
-
bohužel se dá tvým menšinově deviantním příspěvkům těžko vyhnout, tapetuješ tu 24 hodin denně všechny články tak se nediv, měl by jsi se začít orientovat na stránky které jsou k tomu určené, prohledej google, určitě tam najdeš sobě rovné *3*
-
-
Semjon i Tečka jsi ty sám zlej rybano trolle.
Ty tvoje komedie už tži tu nikdo nebaští ty ruskej gay Chapline. *2* *2*
Nefňukej. Tak s tebou Simona zase zametla podlahu na Tiscali. *15* -
To vís ze ze jó Semjone Gayínku, jsi průhlednej!!! Chichi, začni blbe tapetovat ať máme zase povyražení!!! Pro dnešek Howgh!!!
-
-
-
-
-
-
Ouchyl Semjon Gayínek je starej hnusnej opruzenej chlap!!!
-
-
Chudák! ale proč se s ním potom pelešíš zlej BTW Gay Rybanno trolle *15* *15* *15*
A naklikej si zase 1000 bodů za vteřinu. Podvodníku s hlasováním.
Já jsem pěkná mladá holka Simona *5* *5* *5*
-
-
Budování Havlem slibovaného kapitalistického ráje pomalu končí tím,že v bankrotujícím Česku bude pro většinu důchodců jenom na výplatu zaslouženého důchodu,jedině na holý zadek bejkovcem.Až se budou zlumpačelí důchodci belhat k domovu s na maděru rozsekaným zadkem,tak začnou dokonce přemýšlet.Doje jim,že ta lumpy,které celých pětadvacet roků volili přece jenom volit neměli.Tím značně vzroste jejich inteligence.
-
protoze jiz pred lety udelala to co dela zbytek evropy dnes (hlavne nemecko) otevrelase muslimum...
-
Ouchyl Semjon Gayínek jde do práce!!!
-
-
Tak tvého kamaráda Semjona pozdravuj ju. Zlej BTW Rybano Gay multinicku trolle *2*
Já jsem holka Simona. a jsem ráda že se užíráš závistí. *5*
-
-
Proč Francie? Protože je tam největší koncentrace muslimáků v Evropě.