Přejít na výpis diskuzí
Prý křičela, vyhrožovala a zavinila tragédii. Bulvár přináší svědectví o Janě Nagyové
4.10.2013 | red
90 příspěvků
-
Když Nečase chytne pohlavní chtíč, tak je z toho celý pryč. Jinak je to slaboch, prptož i vládu řídil Kalousek. *10*
-
-
Teak mě fakt rozesmál *1* *1* *1*
-
-
Je vidět, že je to s v i n ě jak se patří, ale s pořádnou kundou, která maže.
-
-
Nemáš to lehké, když ta zombie co máš doma ti už ani nenamaže, blbečku!
-
-
Ty jseš asi teplej co? *15*
-
-
Ty seš určitě studenej a hloupej!
-
-
Ty jseš určitě bukvice s IQ30 *2*
-
-
-
Máš li malého nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej. Pak možná budeš mít po mindráku vole.
-
Koukám, že se řídíš heslem "podle sebe, soudím tebe", duševní i fyzický impotente.
-
-
Jen aby měl \Nečas na to pořádný klábrďo, , aby dokázal uspokojit její choutky.
-
-
I toto zlo bude potrestáno. Podobný životní styl (agresivita, negativita, panovačnost,atp.) jednou semele každého, to je bez debat. Otázkou je jen KDY, takže i na tuhle důrokrůtu dojde... :-)))))
-
Tak vážně nevím, jak mohl Nečas vládnout, když měl kolem sebe " VYSOKOU MODROU ZEĎ " jménem Nagyová
-
Nečas není pořádný chlap. Žena má názor a chlap to rozhodne. Buď po mém, nebo běž na pracák. Aby mi v práci kde ji platím poroučela a komandovala. To by nešlo. Doma se dohodnem, kdo luxuje a kdo utře prach, kdo myje nádobí a kdo utírá. Je smůla, že dnešní chlapy vychovávají maminky. Asi to viděl doma. Ženská není loutka nebo maňásek a zaslouží si úctu, ale také nebude si hrát na despotu, malého diktátora.
-
Co k tomu dodat, to je na román. Takže závěr z pohledu věku spíše pro mladší ročníky. Dejte si pozor koho si berete. Mohla by se z toho vyklubat nová Nagyová.
Znám případ kamarádky mé ženy, i když u nás byli na návštěvě několikrát o pouti Václavské. řekl jsem Pepíkovi (její manžel) - dáme si ještě pivo? Ona na to - ne on nebude pít, nemá žízeň... a to bylo dokola až jsem tvrdě odvětil že jsem se ptal Pepíka a ne jí, její odpověď nepotřebuji. A bylo vidět že si dal další s chutí... i když na něm byly vidět obavy ze ženy (asi dostal až doma). S dětmi to bylo stejné - chceš přidat jídlo? Zase - ne on už nebude, je najedený. Tak jsem ji zase zarazil a děti se na to vrhli jako hladovci - kdoví co doma jedli. Toto byla kachna s knedlíkem a zelím. Děti jsou upřímné. . A já byl rád, že jim chutná... -
-
No, trouba Nečas nevypadá moc dobře. Ale aby mu to nebylo hloupý přede všemi, a hlavně před svojí rodinou a dětmi, bude se držet, i když u toho nakonec vypustí duši. Ať se mrouskají jak chtějí, ale neměli právo utrácet zbytečně naše peníze, využívat Vojenskou rozvědku apod.Je to ostuda!
-
-
řvalaj ako túr....... *1*
-
pokud je to pravda, potom dobře jí tak. a Nečasovi taky, bude to asi typ podpantofláka - nic proti, když jim to vyhovuje *1*
-
Tak promluvil "anonymní zdroj Blesku" ! Možná jim také zavolám nějakou pohádku, za peníze, jim to zvedne náklad. Aby šel Blesk "na dračku". Nebo, že by byl "na srač.ku ? Ale to bych taky mohl mít duhovou prdell !
-
Z tohoto příběhu bude jednou Harlekýnka. Škoda, že se příběh neodehrál v časech Homérových.