Přejít na výpis diskuzí
Prý křičela, vyhrožovala a zavinila tragédii. Bulvár přináší svědectví o Janě Nagyové
4.10.2013 | red
90 příspěvků
-
Všichni nadáváte, protože mu ji závidíte, impotenti!
-
-
Na té čarodějnici není co závidět. Ať si ji užije, krávy tlusté a škaredé.
-
-
Tohlecto bych vošukal leda tak potmě, zezadu a po vosmým pivu.......... *14* *14*
-
-
Prostě tak, jak to nejlíp umíš.
-
-
-
myslím,že jsi na to kápla,nejvíc křičí,jaká to je k u r v a ty,co mají doma tlustý dominy a schlíplý ocas *3*
-
Všechno přiznávám, jsem závistivý impotent !
-
-
Dlouho mě tak v politice nerozčílilo, jak tahle obtloustlá kantýnská. Chtěla bych ji vidět, jak úspěšná by byla, kdyby pracovala sama na sebe. Ne za moje, vaše peníze, ale za svoje, za svoji firmu. Kolik kabelek Vuitton by si byla schopna sama koupit. A ten starý osel Nečas, mám obavy o jeho zdravý rozum. Když si vezme takovou brejlatou šlichtu, která sledovala jeho ex, třikrát fuj. Věřím, že ji odsoudí, jinak asi vezmem klacky..
-
To se nám teď vyrojilo kritiků p. Nagyové a p. Nečase. Proč nepromluvili dřív? To by jim nepřineslo žádné kladné hlasy!!!
-
-
co to meles ? vot kdy ty vis o Carevne ? a tusis vubec, jak tu fungujou media ?! asi jses MBA co ?
-
Dobý den.
Ono nebylo co kritizovat. Vše ruplo, když rupla židle pod Špatným počasí a paní Silná se poroučela i se svým živitelem. A tak vyšlo najevo, že ČR jede močálem černým ne kolem bílých skal. Sláva a moc je ošidná a návyková. A pokud je moci moc, tak si moc zvykáte na rmoc. A moc špatně se žije bez moci a co bude až Špatné počasí nebude moci , to bude MOC špatné.
-
-
... jen do ní, ta něco dnese :)))
-
-
Zkus to ještě napotřetí, třeba se ti to už konečně podaří !!! *3*
-