Přejít na výpis diskuzí
Prý křičela, vyhrožovala a zavinila tragédii. Bulvár přináší svědectví o Janě Nagyové
4.10.2013 | red
90 příspěvků
-
Manželé jsou připraveni odjet na krim ...
-
-
A ty budeš čučet doma s babou s kozama vytahanýma až do pasu!
-
-
nejlepší jsou pobožné kozy, ty padají až na kolena
-
Tomu se říká kozy hvízdací neboli puš-pupky ...
-
-
-
Tak by mi zajímalo jakpak dlouho budou spolu s Nečasem. On je rozdíl, kdy ji dával přemrštěné odměny ze státní kasy a bude taky pěkný rozdíl až pobere nějakých 30.000,-státní zaměstnanec. Zvědavá jsem jak jim ta láska nebeská dlouho vydrží.............
-
-
Ona je profesně úplně vodvařená, tu nikdo nezaměstná ani jako hajzlbábu, leda by mohla sehnat místo v sado-maso salóně. A v jejím věku by taky asi těžko hledala novýho blba, kterej by si ji uvázal na krk. . Je chytrá a ví, že že pro ni je terno, že si ji Nečas vzal. Mohla dopadnout ještě hůř. A jestli si založej konsultační firmu, tak bude mít víc než 30 táců.
-
ja mu preju aby to vydrzelo dlouho, aby si ji uzil, tu 3,14cu, ale myslim, ze takovydle typkove maj dve tvare, takze doma je Carevna treba v pohode
-
mozna ty penize nejak da, ale myslim, ze pro ni byla atraktivni hlavne ta pozice premiera a pozice hlavni asistentky...a to uz nebude
-
-
Problem je ten, ze ty co ho volej maj h o v n o a vyhovuje jim co dela protoze si myslej ze si nekdy nakradou jako ON. ALe toho nikda nebude - vzdy bude zakon jen pro ne ve vlade. Nedavno jsem slysel jak hrozne terorizovali komunisti pracovniky a kdyz vidim tuto damu, asi jim delala skoleni uz tenkrat. Zvlastni jak jedny volime vychvalujeme a pak kdyz je po vsem tak je hanime - asi lidska povaha. Nechapu proc na to neukazal nikdo drive - ze by pan novinar dostal kopacky? Nebo nebylo eticke to oznamit verejnosti u tak vazene lecny levinske - pardon slecny necasove? :-D Lidi nepbnete - s v i n e se maj vzdycky nejlip protoze si to vsechno vyrvou a nebo za zady vyrejou :-D :-D :-D
-
-
Novináři na něco takového poukazovat nemohli, protože byli placeni právě od těch nejbohatších, pro které pravicoví poliltici vždy pracují - rovná daň, zastropování soc. a zdravot. pojištění pro bohaté, solidarita s chudšími - věc nežádoucí, atd. Proto ti co nic nezrestituovali a nemají miliony je volit nemohou a když je volí, tak jsou opravdu retardovaní a blahoslavení chudí duchem. Novináři jsou od toho, aby hájili zájmy bohatých , když je královsky platí a proto Komárek pěl na ODS v čele s Klausem ódy celých 23let za peníze německé MfDnes a dnes se transformoval na pění ód na Babiše´, když Babiš MfDnes koupil. Jednoduchá matematika , 1 a 1 jsou vždy 2.
-
-
Pohled na ni vypovídá o všem. *11*
-
-
Pohled na tvůj "komentář" vypovídá o tobě. Nic lichotivého!
-
-
Už za česů Nečase jsem s ní měl pohlavní styk a vždy mi "žrala" z ruky, ano, bič a cukr, čím více jsem ji mlátil, tím více tekla, jako dě v ka byla "nádherná".
-
Kujva, tak todlenc je fakt hustý. Je to asi slušná mjška.....
Že by nový směr a proud politického myšlení a konání? Fakt už nevědí, jak by lidem znepříjemnili život. -
Tohleto mít doma, tak tomu rozšlapu hlavičku....... *2* *2* *2*
-
-
Soudný člověk by si k sobě nikdy nic takového nepustilm ani kdyby to nastrkovalo 3,14ču sebevíc. Ale slaboch Nečas... Dobře mu tak. *1* *1* *1*
-
-
*16*
-
... kuwa: snese :)))
-
Bulvár? Tak to je něco pro komunisty - zaručená pravda, když se to hodí.