Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vatikán je umělý stát, který nikoho nezastupuje. Pouze zde sídlí hlava katolické církve. Že celosvětově ztrácí ovečky je nad slunce jasné. Ale trochu vážně. Kdo jim dal právo zasahovat prostřednictvím EÚ do práv žen a rodin. Kdo se bude starat o děti narozené jenom proto, že si to Vatikán přeje, byť se bude jednat o děti poznamenané na celý život. I Vatikán si musí uvědomit, že žijeme v 21. století. Lékařská věda je daleko je před myšlením vatikánských představitelů. Přece se nevrátíme do středověku k upalování čarodejnic. Vatikán si tyto děti určitě nevezme do Ŕíma. Ať se starají o to co je jejich posláním, pokud v dněšní době ještě nějaké mají.
  • Už chybí jen to aby se černoprdelníci zase dostali k moci. *11*
  • Jestli jsete si toho ještě někdo nevšiml, vrací se středověk s celým společenským systémem - šlechta, poddaní, církev - ta šlechtě bude jako dřív jistit, aby se poddaní nebouřili proti šlechtě tím, že je bude oblbovat kecama o předurčenosti a katechismem. Jak dlouho si ještě necháme líbit roztahovačnost nadnárodních organizací, mezi které církev patří? Kde berou tu drzost nám diktovat, co smíme a co ne, co budeme jíst a nakonec dokonce snad i to, jak budeme souložit? Tak jako ve středověku??! My jsme národ Jana Husa a Jana Žižky a Vatikán ať nám políbí p-del! Poláci jsou fanatici na náboženství a lifrujou nám sem místo potravin s-ačky, který by se neměly dávat ani prasatům, pokrytci.
  • Já chci svobodu. Pro sebe, pro všechny. Nechci být manipulován ideologiemi, politickými, či náboženskými. A co vy?
  • Vatikán ať se raději stará aby mezi něma neřádili pedofilové.
  • Vatikán ať si trhne nohou, to záleží na rodičích zda více dětí uživí a nebo je touhou Vatikánu mít hodně dětských domovů po celé Evropě a tam aby si jejich pedofilní kněží užívali s dětmi?? *12* *16* *11*
  • At si ti uchylni senilni pedofilove tahnou odkud prisli.
  • Asi by stálo za to trochu provětrat katolické církvi finance. ASI BY SE VŠICHNI HODNĚ DIVILI, KOLIK SI TOHO ZA TA STALETÍ CIRKEV NAKRADLA.
  • Ať táhne celá církev i s jejím vůdcem do haj.lu. Co má církev co jednotlivým státům či celé unii nařizovat. Je to obyčejný spolek úchyláků, kteří se schovávají za "boha". Pozavírat všechny a církev zrušit coby zločineckou organizaci, kterou vždy byla (např. spolupráce s nacisty, inkvizice....). A samozřejmě nic jim nevracet, protože vše jen nakradli a nic jim vlastně nepatří! *16*
  • Vatikán má co nejméně řečnit, nejdřív ať si udělá pořádek na své pedofilní kazatelně *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit