Přejít na výpis diskuzí
Šokující rozhovor Trošky s Tachecí má dohru. Možná došlo k trestnému činu
21.3.2013 | red
236 příspěvků
-
Chtěl bych jen vědět,kdo tuto ženštinu pořád protlačuje do veřejnoprávních medií.Na několika TV stanicích už skončila a znovu se vždycky někde tato šišlající dáma vyvrbí.Dobře by se doplňovala s p.Šláfbergrem.Problém by byl v tom,že by museli mít(aby jim někdo rozuměl)tlumočníka.
-
Asi máš pravdu, ale je fakt, že se lidé smějí a to zas tak málo není.Furt lepší než jít z kina s depkou.
-
Tak nevím, ale v prvé řadě mi z toho rozhovoru vychází, že Tachecí znovu ukázala, že je kr@va na entou.
-
...Jste oslové. *16*
-
Holčička nebyl.Jestli byl chlapík a tančil kvapík ?No ukázalo se že práce kvapná málo platná !
-
no...právě..má kontakt tamdle i onde, sám sice nic nedělá, ale.........zaměstná OSVČ, nezaplatí........a nic se neděje.
-
Milý Vlku,
pokud hodnotím tvoji písemnou práci tak ti musím dát nedostatečnou !
Píšeš ve spěchu aniž by jsi zkontroloval pravopisné chyby a překlepy a to ukazuje na skutečnost že to smolíš v pracovní době a bojíš se aby jsi nebyl přistižen že se v práci flákáš ku zdravě ! -
... bylo ti už 10?
-
... IQ16 :)))
-
Na tyhle novináře sedí slova jedné trempské písně "....čím jsem byl, tím jsem byl rád, c.k.tajným policistou, fašistou i komunistou, čím jsem byl, tím jsem byl rád..." prostě za co zaplatí, to budu kecat.Dokud tahle filozofie funguje, tak je to fajn, ale má to hák jak kotvu od Titaniku - nono to prostě nefunguje furt. Pozor!!!
-
... vždy jsi byl slabý jak 3x vyvařený pytlíkový čaj, děkuji za potvrzení teorie :)))
... na toho dole s e r u :))))))))))))))))))) -
... vidíš to, de*ile, všichni tě mají za největšího idiota tady :)))
-
zblaznil jste se upne? navrat totality neni reseni...
-
uspechy budiz prany, ale uroven tech filmu je prabidna...
-
To jsou ale jen vase domnenky, Troska mluvil o necem jinem....kdo vyzdvihuje totalitni rezimy, at uz z jakehokoliv duvodu, musi pocitat s tim, ze reakce bude ostra....
-
Pan Troška, je jeden z mála rozumně a otevřeně uvažujících a mluvících lidí u nás a takového si plně vážím! Káž by takových bylo více i mezi umělci....!? Redaktorka Tachecí, je opravdu trapná a to dlouhodobě, otázkami, které pokládá, "tahá" pouze za nitky loutek! Hodně zdraví a dalších hezkých filmů přeji p. Troškovi! Je to "náš člověk"!
-
Skvělá připomínka a k tomu vás vedla závist nebo lítost. *9*
-
....Pan Troška...jeho filmy nejsou nic extra světoborného, ale je jeden z mála pánů umělců , který dovede pochopit a pojmenovat negativní fenomény doby ve které žijeme.
To si vůbec většina umělecké obce neuvědomuje...nezaměstnanost a stím spojená dehonestace práce schopných spoluobčanů je nezajímá...jsou to pokrytci a ještě nám budou radit arogantně koho máme jako národ ve svobodných volbách volit ne??-((((
Pane Troško děkuji Vám za názory....až lid zvolí v agonii nezaměstnanosti do čela KSČM nebo extrémní pravicovou stranu tak bude pozdě uvědomit si , že rádoby demokratické strany jsou zde zejména pro zajištění stability a ta vychází z dostatku práce a sociálních jistot spojených s právním státem....toto zde vůbec není a je zde živná půda pro levicové a pravicové extremisty.
Samozřejmě že až nebudeme mít co do úst volíme toho kdo nám toto základní opatří a lidí zahnaných do kouta a sociální pasti je zde již na 600 tisíc dlouhodobě nezaměstnaných to je výsledek zločinné vládní politiky zejména pravicových stran!!!!!! -
Se mnou nepočítejte.
-
Všichni ví jakých zločinů se dopustila církev,fašisté,komunisté či kapitalisté. A jakýkoliv režim má svoji ideologii a svoji představu o demokracii. Paní Tachecí se nemá šanci uživit nijak jinak , než jako bulvární "žvanilka", tedy jako nástroj současného kapitálu. Její projev nikdy nebyl vyvážený a nikdy nebude, podle hesla : "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".