Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejzajímavější na celé věci je fakt, že v naší údajně svobodné společnosti nelze svobodně veřejně odpovídat na otázky. A to ani nechci hodnotit fakt, že má v jistém smyslu pravdu.
  • Rozhovor je šokující především amatérismem paní Tachecí.Profesionální žurnalista názory respodenta zjišťuje a nevnucuje mu ty své.Dělá rozhovory i s lidmi,jejichž názory někteří považují za kontroverzní.Netlačí jej do odpovědí,které si sám přeje,a nedělá ironickými poznámkami v textu pitomce ze čtenářů,když se to nepovede.
    Takhle vlastně paní Tachecí dělá ze čtenářů nesvéprávné hlupáky,když jim musí napovídat,jak mají odpovědi hodnotit...
    Politicko-ekonomická opatření by se měla hodnotit podle jejich dopadu,ne podle toho,kdo je zavedl-i kdyby šlo jinak o osobu vysoce zavrženíhodnou.Např.v Itálii i ten největší odpůrce fašismu musí uznat,že se fašistům podařily 2 v zásadě dobré věci:vymýtit neštovice a zajistit,aby vlaky jezdily přesně.
    A jak znám mnohé české novináře,tak by to pro ně jistě byl důvod,aby se lidi znova neštovicemi infikovali a jízdní řády pro jistotu zrušily docela! *1*
  • Souhlasím s hodnocením dnešní a minulé doby. Demokracie je opravdu především na papíře. V zaměstnání se lidé bojí upozornit na nepravosti, nedodržování Zákoníku práce. Jsem svědky zmanipulovaných výběrových řízeních na místa ve vedení institucí, nezákonné aplikace Zákoníku práce... Lidé mají strach a jsou schopni kritizovat pouze doma, v hospodách, či mezi stejně "postiženými". Odbory jsou v naší zemi karikovány, dehonestovány. Kdo má otevřené oči, vidí za naše hranice. Jaké podmínky si dokázaly pracující vydobít v SRN, Rakousku, Francii, Itálii i jiných civilizovaných zemích.
  • Potom ale do své teorie spadáš taky.
  • Děkuji za Váš příspěvek pane inteligente. *5*
  • Čemu říkáš totalita? Jak ji definovat? Jaký je rozdíl mezi totalitou a dnešním režimem?
    Vláda jedné strany? A co jedna strana s více názvy? Zeman, nebo Klaus? Oba jsou u toho od začátku. Kdyby volby mohli něco změnit, nezakázali by je? Jsem svobodný občan, když mě jiný občan může bez důvodu vyhodit z práce, sebrat mě peníze a vyhodit z bytu?Nevím a v TV se dozvím tak leda kdo koho zabil, naboural se v autě,nebo kdo nakopl psa. Je svoboda,když Wietnamec nemusí platit daně a clo a u mě je berŃák každou chvíli? A ještě mě řeknou, že Wietnamci jsou stát ve státě. Proč platím pokutu za špatné parkování a Wietnamec nemusí mít řidičák vůbec? Je svoboda, když miliardář má firmu na Kypru, aby nemusel platit doma daně? A já se musím spokojit s tím, že není na důchody? A stovky dalších otázek. Nevím, nevím nevím...
  • Troškovi filmy jsou vtipy a i ty mají svoji hloubku.Lidi na tyto filmy jdou protože se chtějí zasmát a zapomenout na tu mizerii,kterou žijí.Docela dost jsem prožil před převratem a ať si kecá kdo co chce ale dřív jsem měl jistou práci,dovolenou,když jsem potřeboval lékaře,bydlení dostupné.Zkrátka vše co normální člověk co si vydělává na živobytí.A přitom stát nebyl zadlužen a né jak dneska!A i ty banány byly sice ne vždy ale bez nich se nechá žít
    No a pro všechny co přirovnávají Hitlera tak ať si uvědomí,že nacismus je forma kapitalismu!
    Jeho platil velkokapitál a i třeba z USA! A nebo,že by Hitler někde znárodňoval?Rozhodující pro určení systému je vlastnictví výrobních prostředků.
    www.verejnydluh.cz/
    http://www.youtube.com/watch?v=J8BdpBRHdHs&feature=related
  • Hitler byl v každém případě nacionalista a zrůda, která se neštítila ničeho. Pravdou ale je, že Německo bylo v 30 letech na kolenou a on tu práci lidem dal. To jediné bylo, v čem ho pan Troška v uvozovkách chválil. Jinak se ho vůbec nezastával. A jinak, když se dívám na Vaši ikonu, tak k nacionalismu jistě také nemáte daleko. Samozřejmě národní hrdost je dobrá věc, ale nesmí to překročit určité meze, to jenom na okraj.
  • Troška se ukázal jako nacionálně smýšlející člověk bez řádné myšlenky, protože říkat dnes po 70 let od války, že Hitler dal lidem práci, která byla vykoupená utrpením jednoho vzdělaného a chytrého národa, který během jeho židovské genocidy nechal vyvraždit přes 6 milionů lidí jednoho etnika, se mu zdá jako správná věc? Troška asi nikdy neoplýval vysokým intelektem umocněný jeho 4% orientací, ale že bude plácat podobné nesmysly v 21.století, to je už příliš...On tedy i jeho film Blbovřesky - pardon Babovřesky mluví za vše...Stačí vidět ukázku v televizi a je to jasné.. Kdyby točil jenom pohádky, které umí výborně, tak se nemusí takhle ztrapňovat. Bára Tachecí patří mezi vrcholné profesionální novináře a jako každý z nás má své mouchy, ale nadávat ji sprostě svědčí o nulové inteligenci autorů příspěvků...
  • Nevím kdo je blázen, asi vy. Lump Klaus dal pardon svým zlodějům aby nemuseli sedět. Škoda že nepoužil proti Klausovi alespoň ČZ 7,65. Na prkotiny se amnestie nevztahovala.
  • ... ztrácíš :))))))))))))))))))))))))))))
  • Naprosto ztrácí i tu svou primitivni linii, hlupáčku. Dělám si s tebou, co chci :))))
  • Trochu soudnosti by neškodilo všem !Tak on soudruh Hitler postavil Německo na nohy,jo ?To potom když zabral Čechy,Moravu a nařídil kurz 1:10 a věnoval každému vojákovi příjemnou sumu aby si tady mohli debužírovat v jedný ruce dort a ve druhý buřta až skončili na záchodě !Oni totiž ti němci máslo i maso dost dlouho doma neviděli !Kecy nemaj cenu !
  • Vše se dá shrnout do jedné věty. "Zlatí komunisté."
  • Ono těch šišlajících a šlapajících si po jazyku je v našich médiích víc.....ČT je na to odborník
    Známosti jsou známosti
  • Že by se mi to zdálo?......já se nedomnívám, že u nás je vysoká nezaměstatnanost..já o tom denně slyším a také slyším nářky těch, kdo opravdu pracují, ale výdělku se nedočkají. Potom se nedivte, když někdo začne opěvovat dobu, kdy lidé byli bez těchto starostí - s tím by se měli vyrovnat dnešní politici a ne ještě lidi nasírat tím, že když je někdo bez práce, tak se musí hlásit jak blbeček na poště.......,místo toho, aby si s ním alespoň promluvili na pracáku a ty nádhery, co tam dělají, to je taky kolikrát něco. Když je někdo dlouho bez práce, tak by pracák měl opravdu plnit funkci i podpůrnou po psychické stránce a poradit a ne buzerovat,když nemůžou nabídnout práci.
    Svoboda u nás je částečná - politika a novináří manipulují s lidmi - vemte si , jak jek určité politické strany vystupují hledně církví - jsou jim nepohodlné, protože chtějí být nezávislé na státu a na politické zvůli.
  • Hitler se vším všudy byl plodem kapitalizmu a zrůdné filozofie, že co nese peníze mě, musí být správné pro každého. Kapitalista se spojí třeba s čertem, jen když to ponese.
    Dokonce jsem slyšel, ale nevěřím tomu, že se neštítí namlít koninu do buřtů. Pane Bože co to máš za čeládku?
  • Jestli bych někoho hodil do průvanu,tak by to byl p.Hvížďala. Překroutit,vytrhnout věci z kontextu, to dokáže jen hňup.Jestli jste neregistroval,že Troška si vymínil 4 body,které nesouvisí s následnými fašizujícími elementy, které jinak ponechal v režii Tachecí,která si vymínila (jako vždy) extra negativní myšlenku proti socializaci společnosti v dnešní době.Proto Troškův negativní postoj vůči vládě za její asociální vládnutí,které přináší jen zlobu nejen nemocných, zdravých,mladých ale i starých.Právě že ten náš chleba vezdejší je zcela v dnešním životním marasmu odpírán všem dolním deseti tisícům, jak to vhodně trefně rovněž popsal a nazval Miloš Zeman.Vážení, v tomto státě neplatí, že nikdo není dokonalý. Opakem je pravda. Dokonalost zlodějny, lichvářství, tunelování, to je zcela čelním znakem těch Čechů kteří se obrnili jistotou peněz, které jim přinesla nová doba, do které jsme se po r.89 dostaly. Kdo chtěl,neměl ostych,ten se překabátil, ten kdo měl trochu studu, tak zkusil jen něco málo,aby se dostal k lizu a samozřejmě těch nejméně "zdatných", těch se to netýkalo a žijí ve své svobodě a čistotě názorů, ale bohužel, zby,o jim jen skřípění zubů (jestli ještě nějaké mají) a jinak si nechat líbit to, co jim ti dnešní novodobí Koniášové nadělí...
  • Tebe za matkomrda....Mozna,ze si to rozdavas I s fotrem...
    Drive byl pored v TV:Zpiva cela rodina,u tebe by to ovsem bylo: M R D A CELA RODINA>>> *12* *12* *12*
  • Hlady chcípnu, když budu líný lempl, ale ne proto, že si otevřu klapačku.Věřím, že filmařům se stýská, za komančů měli své jisté a teď se musí otáčet a natáčet, aby byly chechtáky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší