Přejít na výpis diskuzí
Šokující rozhovor Trošky s Tachecí má dohru. Možná došlo k trestnému činu
21.3.2013 | red
236 příspěvků
-
Války obecně jsou největší s v i n s t v o na zemi ale zabraňte šílencům ve vyvražďování se
vlastní národy a Stalin je snad příkladem za všechny!
V období II. světové války v době zbrojení došlo snad k největšímu vývoji technologií snad po celém světě!
Babička říkávala když němci odváděli dědu do koncentráku, to ne němci mi vás neznáme, to vaši lidi. Udávání bylo na našich občanech! -
Omyl, vraždí, jenom jinými způsoby - bombami a raketami ( Srbsko, Libye, Egypt atd. ) Hlavně vraždí děti ve školách, jsou na to svědci !!!
-
Pane Troška, naprosto souhlasím, že k čemu je svoboda když nemá ani na chleba a přišel o domov. Jenže Hitler zabavil majetek především židům a pak celé Evropě a můžu Vám říci, než Hitlera , který vehnal miliony lidí do koncetračních táborů, statisíce bez jakéhokoliv soudu popravoval, ale táké nechal svými pohůnky umlátit, zvěrstva které páchal po celé Evropě by nikdy nemohlo vyvážit , že tímto zvěrstvem zajistil stoprocentní zaměstnanost. Asi rozhodně nemáte v rodině příbuzné ,které nechal ve jménu čisté rasy popravit, zlikvidovat v koncentačních táborech, vypálit tisíce vesnic i s obyvatelstvem. Doporučuji navštívit Lidice a podívat se bronzovým sochám představující lidické děti do očí, možná vám dojde co jste vypustil z úst za zhovadilost.
-
Pan Troška to řekl tak, jak to v dané chvíli cítil i myslel s dobrým úmyslem, vzhledem k dnešní době..a to, že si to někdo neumí mezi řádky srovnat pořádně v hlavě a dělá hned z toho "trestný čin" není už problém pana Trošky... a je to navíc filmař a ne politik, který je zvyklý na všelijaké zákeřné otázky každý den a i ti často žvaní nesmysly a bláboly..
-
Nebylo to to samé. Jsi stejný, jako Tachecí s Hvížďalou !!!
-
Přesně tak ,vemte si co dokázali 11.září!Zbourali si ty svoje "bytovky" jen kvůli tomu aby mohli ve jménu boje proti terorizmu vyvolat několik konfliktů a ti lidé co tam zemřeli to byla pro ně jen taková povinná daň!Upozorňuju že nejsem bolševik.
-
Je tady pár dobrých, rozumných názorů, ke kterým se rád přidám.Aspoň si tak trochu ulevím nad farizejstvím takových lidí, jako je zmalovaná šmatlavá Tachecí a čvaňha Hvížďala. To jsou právě ti lidé,kteří se snaží před veřejností bodovat se svým rozumem.Bohužel,mdlým rozumem.Je tu v zásadě jeden problém. Že takovýto lidé mají prostor v médiích a doslova otravují vzduch svými "žhavými výplody", až to musí samozřejmě otrávit všechny ty slušné lidi!Proč takovýto lidé, mají slovo a doslova urážejí ty slušné, co pro ty druhé udělali daleko více dobra a pohody? Proč takovýto hňupové nás otravují? Odkud přišli? Ze kterých děr vylezli? Co to je za lidi,kteří se snaží ovlivnit veřejné mínění a navíc očerňovat ty slušné,jak jsem zde již uvedl. Komu se tito lidé chtějí zalíbit? Od koho berou ten Jidášský peníz? Co je to za svoloč, která ještě nic řádného nedokázala? Úvahy páně Hvížďaly se nedají ani poslouchat! Vyjadřování a nechutné grimasy se musí u obrazovky vytrpět při učinkování pitvořící Barbory Tachecí. Kde je soudnost těchto lidí? Jak ještě dlouho budou mít šanci otravovat vzduch?
-
Jedna se o pisatele ''antiparoubka''
Chudak ma rozdvojenou osobnost-za par minut se ten bezmozek prejmenuje na ''kolektora'' -
Važme si pana Trošky. Konečně se našel někdo kdo řekl veřejně to co si většina národa jen myslí, ale i když údajně máme svobodu projevu, bojí se to veřejně říci. Co se týče Hitlera nebyl by mohl zavléci svět do války, kdyby mu to neumožnili kapitlisté jako Krup, Manesman, koncerny jako IG Farben a politici jako CHamberlain, Daladier a další.
Nedávno jsem na debatě s občany prohlásil, že současná vláda je nejhorší od roku 1989 a byl jsem opraven, že je to nejhorší vláda od roku 1945. -
Ty jsi ale blb. Sám se tím nesmyslem zabýváš.
-
... tak hlásíme se, další prosím :)))
-
no jo, ale jakej byl tenkrát na silnicích provoz.... *1*
-
Vím, to s tou koninou bylo myšleno k usmání. Psi a potkany běžně konzumují také wietnamci. Umí to připravit, že to v těch nudlích a ostatních pokrmech nikdo nepozná. Viz objevená psí jatky. S Wietnamci jsem dělal a vím to od nich.
-
pokud chces obhajovat timto totalitni rezimy, tak je to opravdu zavadejici
-
....jen podotknu že před lety jsem neměl se tebou jmenovaným etnikem žadné zkušenosti, díky mé profesi, kdy jsem musel spolupracovat s tou jejich obcí, jsem pochopil mnohé!!! A mohu říci, že to jsou jedni z největších rasistů a ostatními lidmi velice opovrhují!!!! ...už v knize od Svátka (KAT MYDLÁŘ) je mnoho zmínek o tomto etniku a již tehdy vědili co je to zač!!!!!!!!
-
Ty ano?
-
Dokud se takovými nesmysly budou zabývat davy pitomců jako zde, budou se tyto "celebrity" předvádět dál.
-
...teda o kapitalismu máš hodně zkreslené představiy a asi by si se divila jaká zvěrstva, páchají pod zástěrkou humanismu,demokracie, svbody slova a podobných laciných žvástů, tzv. vyspělé země, kde vládně kapitalismus,v čele s USA. Člověk je v kapitalismu brán jen jako laciná pracovní síla!!!
-
Nenechte si vysmát, pan Troška, to myslel poněkud jinak, ale na papír to novinář hodí o 360° obráceně. Jsou totiž lidé, kteří jsou trénovaní na manipulaci a ti vás dostanou tam, kde vás chtějí mít a stačí jedno slovíčko a problém je na světě. Paní Barbora Tachecí je přímo posedlá touhou se zviditelňovat za každou cenu! Je to trapné!
-
Jenom si vemte jízdu v pravo.Za týden se jezdilo.Jak by to dopadlo v této době?