Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všeho je na světě dost,problém je ,že1% šmejdů vlastní 99% prostředků.....
    • A stejně ty šmejdy volíme... viz. Babiš
      • Sobotka a Diestbier je větším
        • Nevím... pokud Sobotka a Dienstbier nebudou u o moci tak se tak moc neděje, ale Bureš bude mít vliv pořád... tisk, televize, práce jídlo,zdravotnictví... on už si to nastavil tak, aby o to své panství nepřišel...
  • A takovýmhle zm.dům (jako je Pavel Jégl, autor tohoto úžasného P.R. z vypečené společnosti Partners) bychom měli svěřovat svoje úspory - "nacpěte nám co nejvíc peněz, ať máme s čím spekulovat - když to vyjde, my vyvaříme a necháme vám drobečky, když to nevyjde, vy to zaplatíte" - banky, bankéři a investiční fondy = jeden z největších zdrojů všeho zla; lidé, kteří třeba za celý svůj život žádnou skutečnou hodnotu nevytvoří, ale za svoje manipulace s cizími prostředky (říkají tomu "práce") chtějí být a také jsou královsky odměňováni... *12* *12* *12* *11* *11* *11*
    • svěř je, holoubku, státu... a uvidíš...
      • No stát je prošustruje, rozcamrá za blbosti, naleje do betonu, podpoří cikány a zaplatí jimi (celkem mizerně) armádu zbytečných úředníků a já dostanu ho.no. - Ale aspoň se nemusím koukat, jak se z mých peněz kapsuje několik konkrétních, vyžraných *12* *12* *12* !
  • Selským rozumem. Chodím do práce, platím zdravotní, sociální, nemarodil jsem 25 let ani jeden den jsem nevynechal. Ještě si mam platit na důchod? Já si platím na důchod teď ze sociálního a potom bych neměl na důchod pomalu nárok? To bych tu vládu poslal k čertu. Tvrdí se, že teď vydělávám na důchodce, to ti lidé co pobírají důchod si neplatily na důchod v produktivním věku? Musel bych se stydět aby moje děti se o mne měli starat, to může napadnout jedině blba. Pokud stát není schopen se postarat o lidi v důchodovém věku, kteří celý život poctivě pracovaly, tak proč bych měl teď odvádět nějaké daně státu. Když stát na mne kašle, tak já udělám to samé, odstěhuji se do Něměcka či jiného státu a měj se hezky Babiši.
    • Ti co si v minulosti platili na důchody o tyto peníze přišli díky maskotu České televize Kalouskovi,který tyto peníze prošustroval.Místo aby tento podvodník a zloděj už dávno seděl v kriminále,tak denně tlachá v České televizi nesmysly a je předsedou TOP 09.
    • Andrej něco vymyslí..já na něho spoléhám
  • To napsal absolvent z pomocné školy. Těší mě a děkuji.
    Anngelika má konkurenci.
  • V principu je peněz i jiných prostředků pro všechny relativně a vcelku i dost, vzhledem k tomu, že většina desítky let něco tvoří, chodí do práce, či jinak se živí vlastní snahou..Problém je v dalším nepoměru a přerozdělování tohoto všeho, protože většinu z toho, co právě ta většina vytvoří i vydělá, pak zadržuje 1-3% absolutně nejbohatějších, se sobeckým zájmem rozeštvávej a panuj, aby si díky tomu mohli přivlastňovat stále víc a víc. a co té většině nechává ve své nenažranosti naopak stále méně a méně, právě často u skupin, co tohle vše desítky let vytvářely, či u nadějných mladých rodin atd.. a často naopak paradoxně ve prospěch parazitních skupin tzv. "menšin" u nás jsou to hlavně cikáni a jiní darmožrani i netáhla, včetně "neziskovek", kteří dokonce často ani nikdy nic nevytvořili, spíše naopak.. Pokud by společnost došla vývojově k systémovému restartu, ve změně systému, co se týká spravedlivějšího přerozdělování práce, hodnot a hlavně povinností !!.. a pak teprve z toho všeho i jistých práv i za cenu tvrdé diktatury většiny, nad "menšinami"., pak by se brzy zjistilo, že pro ty, co celý život pracovali, snažili se a tvořili, by bylo daleko víc peněz i jiných věcí.., než dnes..a ne, jak se stále drze a sprostě právě těmto do očí nalhává, že "prý nejsou"..a ke všemu právě těmi..,co z toho většinou velmi dobře, dokonce často i nemorálně a pohodlně žijí celé dlouhé roky i generace..včetně "menšin" atd...
    • Souhlasím s názorem.
      Je ovšem třeba dodat, že bývaly doby, kdy se považovalo za samozřejmost neutratit všechno za nesmysly, ale šetřit si pro případ nemoci, na neočekávané události a na stáří. Potom přišli k moci komunisti a ti místo odpovídajícího platu podle hodnoty vykonané práce zavedli pro "pracující" navzájem se příliš nelišící platy, které byly spíš jakousi sociální dávkou. A s tím, že o důchodce se "stát" postará tím, že dostane důchod (navzájem se také moc nelišící).
      Uvádět to, že máme soustu zbytečných státních úředníků a že máme také parlament, kde za nepředstavitelně vysoký plat námi volení "zástupci" vymýšlejí nesmysly, jako např. řídit stát jako podnik.
      • za komunismu bylo na důchody a odcházelo se do nich mnohem dříve nežli nyní a tyto důchody rok od roku rostly,bylo zadarmo ošetření u lékaře,hospitalizace,ale přišlo ke zrození Topolánku,Nečasu,Klausů a hle jeden podvod za druhým,kuponová privatizace,zavedení poplatků za ošetření,recepty,hospitalizace,zmrazení důchodů,nezaměstnanost a zvyšování platů a odměny politikům.Ani jeden z těchto podvodníků nebyl brán k zodpovědnosti.Vznikl zbytečný senát,úschovna pro neschopné které z naších daní platíme,ústav pro odhalování totalitních režimů,který je také na nic a mnohem více takových zbytečných institucí.Nyní nestačí že živíme romy,kteří mají větší
        dávky nežli těžce pracujíci hutník či horník,živíme policii,která v ulicích vidět skoro není a nyní přibyli i Sobotkovi migranti.
      • Nechtěl jste napsat spíše "šidit stát jako podnik" ?
        • O ono je jedno, jestli se řekne, že se stát "řídí" nebo "šidí" jako podnik, hlavně že zůstane hodně ve vlastní kapse.
      • Taky souhlasím, nemám s tím problém..i tak se to dá říct..
  • Jako PR článek (investujte, pojistěte se) dobré.
    Průběžný solidární systém je jediný udržitelný systém, vše ostatní je letadlo.
    Navíc nyní, kdy ČNB a šicí stroj napomohli růstu spotřeby, zaměstnanosti, mezd, investic a exportu, nás čekají zlaté časy...
    ---viz též---
    http://byznys.ihned.cz/c1-65171320-ma-cnb-shazovat-penize-z-helikoptery-v-nejhorsi-krizi-by-to-pro-viceguvernera-hampla-byla-varianta
    ---
  • Zase pěkný sr.čky, jak obrat pracující skrze nefachčenka v bankách a pojišťovnách. Finanční poradce je někdo, kdo získává d.bily pro svého zaměstnavatele. Prej sdílenej nájem ve stáří!!! Mě vomejou. Hele, pakoši, důchodci nejsou mladí študáci, to bys mohl vědět, ale zřejmě tě přeceňuju a ty si myslíš, že stáří je jen jakýsi výmysl z televizní obrazovky, které se projevuje počtem vrásek a nepřátelstvím ze strany většinové společnosti. To snad není ani možný, co za paka se líhnou ze všech krysích děr. Mě vomejou. Ve stáří už budu dávno pryč z téhle smradlavé díry plné kr.ténů a nenažraných zlodějů v politických funkcích. Fuj tajbl!!! *12* *11* *12* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit