Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Falco
    Stále více poctivě pracujících lidí nemá v této prohnilé rozvojové zemi na základní životní potřeby. Stát dotuje příživníky jako jsou politici, zloději, tuneláři, nepřizpůsobivé menšiny a další. Peníze tahá naprosto nehorázně právě z těch poctivě pracujících. Já jsem invalidní a kvůli lhářům z ČSSZ a MPSV živořím jen z důchodu 8114 Kč. Přitom téměř třetina rozpočtu na zdravotnictví se rozkrade a legálně odepíše jako nespecifikované výdaje. Spoření ani nákup nemovitostí není řešení, protože si to většina lidí nemůže dovolit. Jedinou cestou je zbavit se zkorumpovaných politiků, politické strany zrušit a stát řídit odborníky místo zlodějských politiků. Taky je třeba aby Cínovec vytěžil stát, zaplatil z lithia státní dluh a zbytek dal do důchodů namísto toho, aby se toto ložisko za velkou domů prodalo boháčům, kteří na něm zbohatnou a stát zůstane zadlužený a v bídě.
  • Text Vašeho příspěvkuJako důchodce ,který celý život pracoval v chemickém průmyslu,jsem žebrák z10.500Kč důchodu.Migrantům,které láká náš stát nabízejí sociální dávky 21.000Kč a nechce se jim sem,tak co s nimi,jdou akorád ze penězi a Češi mohou akorád zírat,protože nemají povahu vyjít do ulic a udělat něco s těmi vyvolenými,kteří se národu smějí a oblbují.Ahoj
  • tady budou mít důchody jenom cigáni a slimáci
  • Jen další reklama na spoření na důchod. Navíc reklama plná lží:
    1) PAYG v dnešní praktikované podobě je založen na solidaritě těch kteří pracovali a vychovali děti s bezdětnými. Solidarita, která přináší bezdětným důchodcům 500 % vkladu z I. důchodového pilíře a rodičům čtyř dětí méně než 70 % vkladu je sociální zvrhlost. Už je vám jasné, proč rodina PRACUJÍCÍCH RODIČŮ se třemi a čtyřmi dětmi je rarita?
    2) Češi rodí málo dětí, bohužel autor už neříká proč! Když se k bodu č. 1 přidá nadměrné zdanění platů rodičů vychovávajících děti ve výši 50 miliard korun ročně, tak je dětí v segmentu pracující a daně platící populace nedostatek. Proč by měli mladí vychovávat vlastní děti, navíc z peněz, které mají bezdětní sami pro svoji potřebu, když jim ve stávajícím státním důchodovém systému stáří bohatě zaplatí úplně cizí děti?
    3) Státní penzijní systém je prý neudržitelný. Když si přečtete pozorně body 1 a 2, budete přesně vědět proč. Více na adrese: slideplayer.cz/slide/2825793/
  • Pak se ale roboti na..rou a zjistí že, lidi k ničemu nepotřebují.....
  • Tím umožníš mladým ještě delší nicnedělání než nyní. Jedna ze základních chyb byla likvidace odpovědnosti jako takové. Odpovědní nejsou politici a úředníci atd., naopak odpovědnost záčíná u těch kteří přímo pracují. Třeba - uděláš zmetek tak ho zaplatíš.
    Ale vládní a poslanecké zmetky jsou normální, stále častější a bez následků. Do jejich zmetků se počítá korupce, tunely a zlodějiny.
  • Pán Jégel
    Tolika medu okolo huby a tolik mystifikací do jednoho výtvoru. To je dost i na sedmilháře typu Kalouska, Ale objasňuje kdo řídí v tomto s prominutím státě ekonomiku. K Řecku, to se nechalo položit díky Bruselu a Světové bance. Vůbec bankovnictví je největším světovým zločincem.
  • felix.julec
    Zařídit si pokud možno své bydlení (dům,byt).Ideální je mít byt k pronajímání.To je jedna z možných jiostot.Spoření ve všech peněžních ústavech je problematické.Finančním institucím nedůvěřuji.
  • Dobrý den.
    Dobrý námět na článek, nicméně bychom doporučili hlavně vlastní bydlení a pokud možno investovat. A čím dříve, tím lépe. Pojistit na penzi se totiž opravdu rozumně nedá.
    Hezký den JUDr. David Vozák, www.abivia.cz
  • Sběř nemám rád v žádné formě.
  • sovětská sberbank
  • Díky. *3*
  • Která banka si ten článek zaplatila. *1* *1* *1*
  • Ze mena zustane v bankach je sice pravda...,ale podivejte se kolik je tu ceskych bank.....to jen tak na okraj......CNB pomoci nakupu cizich men samozrejme upravuje smenne kurzy koruny.......jina vec je jestli je to pro ekonomiku statu prinosne, ale to je jiz jina debata....mimo to CNB nemuze emitovat korunu bez nakupu dolarovych bondu.....a ze je zadluzena populace, je svym zpusobem vina samotne populace....jednoduche pravidlo....na co nemam, to si nekoupim(coz dnes neplati....ikdyz na to nemam, vezmu to na uver,ci splatky, jak chcete)......druha vec je ze nejen Klausova privatizace byla o rozkradeni ceskeho statu, resp. ukradeni sobestacnosti, coz bylo cilem. Protoze CR, pokud neni sobestacna, bude muset prijmout podminky tech, kteri republice dodavaji vse, co mela drive z vlastnich prostredku.....Timto se cele staty snaze ovladaji, protoze se v pripade rebelie utahnou kohoutky a lide, kteri jsou samozrejme zadluzeni a prouverovani, diky konzumnimu stylu zapadniho zivota , posleze zacnou "rvat", protoze se jim jiny nez konzumni zpusob zivota prestane "zamlouvat"......a tim se docili toho, ze predstavitele rebelujicich statu ustoupi tlaku nespokojenych lidi, rebelie se ukonci a stat se vrati do koleji , po kterych ma stat predurceno jet.....samozrejme to tak byt nemusi , ale lide by museli vydrzet prikori, ktere by bylo vyvijeno od mocnych drzicich zdroje, atd. urcene pro dovoz do CR....
  • Já myslím, že je to stejné. Prožili jsme přece půlstoletí komunismu ve společném státě a ty důsledky v myšlení a chování lidí se budou ještě dlouho projevovat.
  • Žádné peníze nejsou dávány na úroky a pod. Takto ekonomika nefunguje. Tady je jediný problém a ten je ten, že v dnešní době je republika rozprodána, rozparcelována cizím investorům a tito investoři vyvážejí měnu mimo Českou republiku. Samozřejmě naše měna zde zůstane, zůstane v bankách, proto jsou banky přeplněné naší měnou, ale odchází euro. Proč ČNB nakupuje Euro, Dolar a pod. protože tato měna tady chybí a cizí investoři ji odčerpávají. Zde nestačí turisti cizí měnu doplnit. proto máme Euro za 27 Kč.
    Teď se podívejte na to, že 80% populace je zadluženo, pokud je člověk zadlužen, tak nemá sílu více utrácet za věci, které nepotřebuje, ale ani za věci co by potřeboval. Kotlíkové dotace je jako před 30 lety, když se čekalo, že do obchodu přijdou nové kotle, ale v té době lidé měli dost peněz na to aby si ten kotel koupili, ale teď lidé peníze nemají, proto tam stojí třeba dva dny.
    Tento stát se pomalu propadá, může to dopadnout jako v Americe před pár lety. Za tento stav může především Klaus a další vlády co přišli po něm. Toto již nikdo do hromady nedá. Oddlužit, znárodnit nebo provést měnu a začít od začátku.
  • http://section.sk/kolko-vraciame-tomuto-statu/ neviem ako u vás v Česku, ale u nás na východnom Slovensku je to absolútne zneužívanie všetkých ľudí, ktorý vybudovali to čo tu aspoň dnes máme. Mám pocit, že tu sa má dobre cigánska zberba a finančné skupiny , stúpenci politických strán.
  • Pokud se v Česku nezačne všem důchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat včas důchod na holý zadek bejkovcem,tak se Česko státnímu bankrotu nevyhne.
  • To je Bc. Kak, ten se pravopis nikdy nenaučí. Má problém napsat souvislou větu. Ale je to takovej zdejší folklór, něco jako Pepek Vyskoč. *1* *1*
  • Tak to jo. *3* *14* *14* *14* Super. Blahopřeju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit