Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poprvé Kak píše o něčem zajímavým! *1* *1* *1* *1*
  • No kdyby to dělal jedinec, tak je to zavrženíhodná lichva, když to dělá peněžní ústav, tak se to zove "finanční služby" *1* *1* *1* *1* to je ten klasickej dvojí metr na velké a malé...
  • bezregistrace
    cože vás je tu víc ..... no to snad ne jeden moula jako ty je až dost .....
  • Pro Vaclav:
    Jste normalni???Jjaka je jeste jina konstrukce uvedeni penez do obehu????? A co by asi tak banky vydelaly , kdyby vydaly penize i na uroky.....propadl jste z matematiky ???? A jak si myslite ze se penize dostavaji do obehu???? Tim , ze si je nekdo pujci......a jako zisk banky jsou prave ty uroky....mimo jine....viz multiplikace penez, ale to tu nechci rozebirat...... chcete se zeptat jeste na neco chytreho???? Vasi reakci mohu shrnout slovy jednoho ceskeho klasika (K.Capek): "To by bylo na svete ticha, kdyby lide rikali jen to co vedi....!!! "
  • Já jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak zlej ruskej Gay troll *2* *2* *2*
    To že tu měsíce kradeš můj nick všichni na Tiscali vědí.
    ukradením nicku Psaním nesmyslů se snažíš po StBácku diskreditovat odpůrkyně Kremlu
  • Já jsem holka Simona. pokud ti to vadí tak se jdi léčit zlej hookofobe trolle *1* *1* *1*
  • Nikdy jsem nick Conchita wurst neměla zlej paranoidní trolle *1* *1* *1* *1*
  • Ivane! Ty jsi hlavně zloděj nicků a holkofob. *12*

to že tu smrdíš pod desti nicky BTW Putine a podvádíš s hasovánm nemusíš pořád říkat.
    Všichni na Tiscali už to vědí.
  • Já jsem holka Simona. Jdi se léčit hokofobe zlej trolle.
    T tu trapně deset různých lidí spojuješ do jedné osoby.
  • postavená na principu úroku je zvěrstvo. Pisatel onoho dlouhého příspěvku má v principu pravdu. To v čem žijeme je pyramidová hra...letadlo...
  • ty jeho žblebty mne nijak nevzrušují, jen se divím, že takový zoufalec může existovat. Co ho tady v diskusích vidím, za celou dobu z něj nic inteligentního ani vtipného nevypadlo, jen primitivní urážky kterými si patrně léčí své komplexy méněcennosti. No...má to chudák těžké a všichni na netu včetně jeho rodiny se mu asi smějí....když nedokáže nic víc než plivat na druhé..... *7*
  • To chce klídek, sebestředný, zneuznaný blb přece rozumného rozhodit nemůže, ba naopak. Tato individua nezbývá než politovat a raději nepotkat.: )))
  • Váš příspěvek je postaven na konstrukci : "protoze celkove mnozstvi penez v obehu neni tak velke, aby pokrylo splatku+urok, vydany byly jen penize na splatky!!!"
    A co když budou vydány peníze i na úroky ? Neslyšel jste nikdy pojem kvantitativní uvolňování ? Emisí peněz vaše konstrukce padá, zlé banky mohou poskytovat služby klientům, kteří o to stojí, ostatní lidi mohou využívat bartrových obchodů a spořit nákupem cukru z obchodu.
  • když zrovna ty ubožák, všechny ostatní označuješ za magory. To je asi totéž jako když chromý kritizuje zdravé za styl jejich chůze
  • :)))
  • Doporučuji lobotomii, uleví se ti, nulo. :)))
  • přiznat, že tady na nikoho nemáš. I ten největší osel na internetu je proti tobě kandidát věd....
  • ... tupost magorů zde dosáhla vrcholu, nyní již chci jenom být bloknut cenzurou :)))
  • ... nemáš konkurenci, něco tak omezeného snad ani nemůže existovat, balíku :)))
  • ... kvůli tobě, trosko, není důvod spěchat :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit