Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A přenést to na Wall Street , tam je totiž ta hlava a srdce této zrůdné hydry, co ničí celý svět.
  • I jako bezvěrec,v tomto případě,říkám,že co Bůh činí,dobře činí.Kdyby seděli doma na zadku,tak se jim to nestalo.
  • Jsem proti zabíjení, ale USA - Bilderbeg jsou takové zrůdy, že to vůbec jinak nepůjde. Protože to peklo , které rozpoutali po celém světě, Blízký východ, Jugoslávie-Kosovo, Ukrajina, prostě buď my nebo oni.
  • Hmm... dobrá práce...
  • Jednání obyvatel Afganistánu dokazuje jak jsou vojáci kteří okupují jejich zem oblíbeni.
  • Na TV ZOOM běží dokument války gangů v USA městech, je to děs, děti vraždí děti!
    • To je prostě normální "demokratická, svobodná, lidsko-právní a humánní " USA společnost. a toto nám sem implantují a dětičky mají samozřejmě příklad v Bilderbergu - Wall Streetu-.co vládnou pomocí maňásků v Bílém domě a NATA. a dalších maňásků dodaných do dalších zemí. Přesně tak to provádí po celém světě - Blízký východ, Jugoslávie , Ukrajina. Od shora až dolů - až na výjimky , jeden hnus.
  • Tak Afgánec pálil do černého. Generálmajor letectva USA mrtvý a generál Bundeswehru zraněný.
    Škoda že tam nebyl na návštěvě fejsbůkový šišlavý vojevůdce Rasmussen. No, ten seznam by byl asi podstatně širší...
    • Pozor, aby na tebe nevystartovala píííča pusinka *1* *1* *1*
  • A co je na tom zvláštního. NATO své afghánské "spojence" vyzbrojila, oblékla a vyškolila, ale i ti vojáci jsou a budou stále věrni islámu, to nikdo nezmění. Rusové se pokoušeli o to samé a celkem rychle zjistili, že se na ně nedá spolehnout. Afhanistán není pouze jiná země, to je jiný svět.
    • Přesné.Proto tam nepůjdu dělat žoldáka.
  • Nato s usa zabily tisíce nevinných civilistů. Stačila upřímná omluva a přátelské potřesení rukou s pozůstalými a vše je OK.
    • A kolik civilistů zabili Rusáci v Čečně, kde za sebou zanechali spálenou zemi?
      • A nebyli to náhodou ti "hodní" Čečenci , kdo ví kým uplacení a podporovaní, jako by těchto příkladů všude ve světě nebylo dost co začali přepadávat Rusy v jejich zemi a žádat tímto způsobem o samostatnost? Přitom menšina začala do tohoto dobrodružství tlačit většinu, co to nechtěla? Určitou dobu měli poměrně vysokou autonomii a začali se jednotliví vojevůdci hádat i mezi sebou a bojovat spolu. Jednota u nich rozhodně nebyla.
  • Já su dneska jakésy jeblé. Furt tu pýšu takové nesmisle, až se mně chce blut. Furt bich dójíl kozle, furt se opakuju až su z teho ůplné debyl. Už aňy nevým co sem napsál za hovadiny. Proč já su enem taková svyňa?
    • Já su tak šťastné že aj ty sy takoví potróblenec jak já. Toš uš sme dvá a dva só rada a třé só zrada. A pamatuj sy kamošu, dyš tam nebodó hrr na nich aš tm bodó cófnem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit