Přejít na výpis diskuzí
Střelec v uniformě afghánské armády postřelil 14 vojáků NATO a zabil amerického generála
5.8.2014 | Lucie Hyblerová
91 příspěvků
-
A O banána nepojde pozrieť nejakú fašistickú základnu Usa do okupovaného afganistanu?
-
-
Na to že jsi čobol, tak ti to pálí *3*
-
-
Gratuluji střelci k dobré mušce a likvidaci primárního cíle.
-
zahájil manipulaci s body, a dává je po třech najednou! To už ale známe....
-
-
To s body se děje vždy když přijde vemeno a nej hlupák honza!
-
-
To je cílené rozbíjení diskuze........,Protiargumenty jaksi nejsou v zásobě........
-
modrá je dobrá
-
na pohřby obětí eboly, varuje české ministerstvo
-
-
USáci hnusíci, fašisté banderovci, Poláci prasáci a voři v zakoně Porošenko a spol. řádí na Ukrajině více než ebola. Kam se na ně ebola hrabe.
-
A proč nééé,bych tam poslal ty vládní kreatůry a parlamentem i senátem *1* *1* *1*
-
-
Na Amíky platí jedině pořádný klacek!!!!!! Vyprášit kožich a zahnat zpátky do stepi!!!!!
-
tak vypadá okupace a její strašné důsledky - smrt, smrt a zranění a to na obou stranách
-
Z čeho děláme takovou vědu? Jsou na území,kde je válka a oni jsou snad vojáci... nebo jsou tam na dovolené? *12*
-
Jsem vypatlanec a blb, nikoho nemám, tak si píšu alespoň s vámi. I doktor z psychárny mi říkal, že je to dobře mít kontakt s lidmi. S pusinkou čekáme malou gorilku, tak už se těším. Dnes mi taky vykořil, ale krásně bc Jarda. Má iq 236 nebo kolik říkal, určitě nad 200. Miluji ho.