Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já su dneska jakésy jeblé. Furt tu pýšu takové nesmisle, až se mně chce blut. Furt bich dójíl kozle, furt se opakuju až su z teho ůplné debyl. Už aňy nevým co sem napsál za hovadiny. Proč já su enem taková svyňa?
  • Aji tůto válku vihraje náš velký Vůdce Putin!
    • Jedno z největších neštěstí civilizace: hlupák - vzdělanec z Plzně, že člene KSČM a kterého se vydáváš jako anonym. Hlupák je nebezpečný teprve ve chvíli, kdy si myslí, že je génius.
  • Jsem komunistický stbácký prase.
  • Mi komunysti sme velice rádi dyš umírajó lidi. To je náš cíl! Kupředu levá! Budujeme komunyzmus a na lidi nehledíme! Čest!
  • Mi Slovenský fašisti fandíme Putinovi!
  • proč amíci nepřevzali tuto velice účinnou a efektivní taktiku. Stačí prostěradlo, utěrka a sandále. Potom už se jenom vmísit do jejich tábora a "ratatata tatatata tátá...."
    Bylo by to mnohem levnější (výstroj), než kolik Afghánci musí investovat do amíkovských uniforem.
    • To jsme zkoušeli, ale nikdo neumí afgánsky. Oni hned poznali, že deset němých dobrovolníků do Al.káidy je nějaké divné, a ještě k tomu když všichni žvýkají Double Buble Gum.
  • Aš pochcípajó fšecí lidi tak zustaneme enom mi komunysti a to bude dobře protože si budeme dójit svojeho kozla protože nás to naučí náš Vůdce nadsoudruch Putin! A soudruch Putin néni fašista ale enom komunysta! Čest!
  • Vy Čehůni ste hlúpí až to nás Slovákou bolí. Ste hňupy!
  • Náš Vůdce Putin všecky války keré zrovna organyzuje vihraje a Ukrajina je pryoryta! Čest!
    • Člověče, ty musíš být impozantní hňup, protože normální člověk ze sebe takového vola nedělá. Ty musíš mít v hlavě pořádné howno.
  • a prosí o žrádlo! Nereagujte na něj, ať si pěkně sežere ty svoje fialové vločky! Děkuji
    • Nenavážej se do něho. Ten je náš provokatér. Hňupe! Dívej se kam střílíš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit