Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naši spojenci už nějakou dobu bombardují, cvičí bojovníky proti IS, financují opozici, ale musíme si přiznat, že se zatím žádný hmatatelný výsledek nedostavil, když pominu emigrační vlnu syrských obyvatel. Rusáci teprve začínají, tak si počkejme, jestli dokážou více než spojenci. Já bych "Vaňku" nepodceňoval, ten žije ve válce téměř pořád. Také si někde musí vyzkoušet své nové zbraně....
  • Takové přílišné vracení se do minulosti,kdy se bojovalo a bojovalo,se někteří účastníci diskuse na téma historických bojů snaží poukázat, jak Rusko bylo v minulosti slabé.Dokonce se snaží jeho slabost zvýraznit i za 2.svět.války.Tady mají tito pochybovači pravdu v tom,že USA velkou měrou pomohly vojenskou technikou tehdejšímu SSSR,ale s tím,že SSSR tvrdě a nekompromisně muselo válečný materíál po válce dlouho splácet.A vydělaly na tom především USA.Přesto všechno musíme-chtě nechtě-ocenit největší zásluhu Sovětského Svazu na porážce fašistického Německa.A je směšné hodnotit dnešní Rusko na bázi minulých válek,neboť dnes nebude hodnocení tak jednoduché.Jsme v období kybernetiky a válka mezi velmocemi by byla smrtelná pro celý svět.
  • jen tak dál ,konečně to má efekt
  • Pravicoví zaslepení plkalové se zřejmě přestěhovali z Iděsu sem, protože i tam se řada lidí již probudila ze svých iluzí o Západu a "bossovi" -soudruzích z USA. Alespoń si přečtěte něco o historii, než začnete takto plkat. Na vašich "moderních" MLP-PŠM vám nic o státním terorizmu USA rozhodně neřeknou. Co se Rusů týče, tak si nastudujte éru okolo Kateřiny Veliké a Potěmkinovi a následně Rusko -Turecké války o Krym a vyhnání Turků z této oblasti. Jen tak bokem: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kate%C599ina_II._Velik%C3%A1 , http://www.mundo.cz/krym/historie.
    Pro pravicové soudruhy, u nichž fanatismus převládá nad druhou signální soustavou: Kolik zločinů bude ještě muset udělat Západ pod vedením "ochránců lidských práv a demokracie" jménem USA aby i vám došlo která bije? Zaznělo tady od jednoho fanatika pod nickem Anonymous ( kterého lze směle považovat za provokatéra), že by západoukrajinští fanatici, měli mít atomové zbraně. Tak tedy, toto není žádná novinka. Někteří Ukrajinci, které by před jejich fašistickým pučem v Kyjevě člověk považoval za rozumné (pravda moc jich nebylo) , skutečně nyní drmolili, že při rozpadu SSSR jim rusové ukradli atomové zbraně, a že - Ukrajina, byla třetí jaderná velmoc světa, a že jim po jejich "demokratizačním procesu "made in USA tyto zbraně USA dá. Kromě toho cca 3 roky před jejich fašistickým sametem v Kyjevě byly na Ukrajině k vidění nové mapy, ve kterých hranice Polska byly u Olomouce. Tehdy si člověk pomyslel -omyl. Dnes již takový dojem ani náhodou. Když jim na Ukrajině takovéto věci kukají do hlavy výdobytkové Západu a místní popové, tak při úrovni lidí tam by se člověk ani nedivil. Ale že u nás se najde tykový myslitel, který takové zhovadilosti začne vypouštět do éteru- pak to je na pováženou. A teď se etablují podobní "znalci" čímsi o Rusku a ještě ke všemu úplně mimo téma diskuze.
    Mimochdem. Na počátku exodu prapodivných lidí (údajně Siřanů) do tzv.EU přes naše území projel konvoj "ochránců lidských práv" z USA. Údajně na manévry do Maďarska. Možná, že to zaniklo v mlžení našich "svobodných" medií, ale kdy se tito soudruzi zase vrátili tam, odkud k nám přitáhli?
    Jakým způsobem jsou ošetřeny "omyly jedinců -podle vyjádření soudruhů z USA", kteří se vyznačují kanibalismem? http://news.e-republika.cz/article1808-Velitel-kanibal-syrskych-povstalc-byl-identifikovan.
    Bez žádných iluzí je zřejmé, že mentalita občanů jednotlivých států se nezměnila a to i proti relativně dávné historii. A s tím souvisí i jejich jednání. Dokazují to Norové- následníci Vikingů, kteří prováděli loupeživé výpravy do mnoha evropských zemí - https://cs.wikipedia.org/wiki/Vikingov%C3%A9. Ne nadarmo je dnes Nor Jens Stoltenberg šéf jisté organizace, která se nazývá NATO, která vzorně navazuje na historii, ne nadarmo si Norové přivlastňují děti z jiných států.
    Není žádné tajemství, že USA jsou ovládány židama (http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Pohled_na_mocnou_zidovskou_lobby-Mark_Weber.pdf), kteří neustále od dob faraónů v Egyptě se snaží o jedno a to samé ( nebo snad se historici mýlí, když Apiru označují jako přímé předchůdce dnešních Židů? )
    cituji: "Většina vědců však dnes pokládá národ Hapiru či Apiru za zloděje, kteří napadali obchodní a královské karavany, putující podél kanaánského pobřeží",
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Faraon_z_Exodu
    • Agenti si pospíšili a vymazali krom posledního odkazu z wikipedie..
  • Každá velmoc hájí svoje zájmy a to bez ohledu na druhé, ať je to USA nebo Rusko. Oba státy se snaží seč mohou oslabit vliv toho druhého tam, či tam a jakmile se jim naskytne možnost něco uchopit, aniž by jim v tom ten druhý mohl zabránit, udělají to.
  • Dědek oochyl zase perlí. Samá holá cizí zadnice a k tématu takto mlží. Zbytečně, simone.

Rusko to spolu s Asadem vyčistí. Postupně, systematicky. Pečlivě. Usáci z toho mají pupínky.
    • Co tak prskáš zlej trolle? Simona si s tebou zase vytřela perdel co.
      Tvojí palici už Kremelská propaganda docela vyčistila . To je pravda ty dědku.
      • Já prskám? Ty se prskáš, kozí simone. Ty mě neutřeš, nemáš jak ani čím. A víš to moc dobře.
        • Cha cha. Ty jsi jasnej cvok. Já nejsem Simona. Jí i tebe mám v zadnici
  • Nevyhrožuj makakovo lejno, nebudeš tady nikomu diktovat StBácká špíno multinicku Simone...
    • pusinka
      Já jsem holka Simona. jdi se léčit holkofobe.

Ty sám jsi multinick pavlik caligula visitior. A jindy zase kradeš moje nicky.
      Jsi vedle jak ta jedle. Nemám ráda slabého prezidenta Obamu.
      Komunistické zločince tu podporuješ ty. Já ne.

Dala jsem vám slušnou nabídku. Vy hulváti však chcete válku. Tak tu budete mít tapetující
      Simonku celý den. Vaše volba *5*
      • blegh
        prej holkofobe *1* *1* Já padnu...
        • pusinka
          Kdyby jsi se choval slušně a ne jako neandrtálec také bych do tvé postele padla.
          • blegh
            Možná padl, ale nedopadl... *5*
            • pusinka
              Padla zlato . Já jsem holka tedy ta.

pokud máš stále ještě čilého ptáčka který zvládne hoodně dlouhý let dovnitř
              a zase ven tak dej vědět dědulo.
              Stačí když řekneš sezamko otevři se a moje vlhká jeskyňka by se skutečně rozevřela.
  • blegh
    Koukám že Rusáci válí. Ještě pár dní a bude od amerických teroristů čisto. Jen tak dál.
  • Něco k věci, simone? Ne? Zase jako vždycky...
    • Já nejsem Simona. Jí i tebe mám u zadku.
  • Nonstop, tu smrdím nonstop a za své lži, mám chuť se prát...: )))
    • My ho poustime z klece jenom pozde vecer ,aby nekoho nepokousal A v kleci ma notase NT
      • pusinka
        Já jsem holka tedy ta. Vraťte se do školy a doplňte si vzdělání kecale. Ju. *3*
        • Omlouvam se . Mate pravdu TA HOLA RIT. Budu si to priste pamatovat NT
          • pusinka
            Mám krásnou prdelku že. Vzrušila jsem tě viď.
            Když se budeš chovat slušně máš šanci zlato
            • pusinka
              Chtěla bych tebe.
            • OBAMA ti neodepsal ? Se bojite, ze ti ho slepe zamilovana Angela Utrhne co :)
    • pusinka
      Nikdy jsem tu nonstop nebyla lháři. Ty sám jsi zdejší multinick.
      Napsala jsem pravdu o Ruských zločinech. To ti vadí rusofile

Jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit holkofobe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit