Přejít na výpis diskuzí
Syrská armáda zahájila masivní nástup. Cestu jí vyčistili Rusové
8.10.2015 | art
200 příspěvků
-
díky, Rusko *14* *14* *14*
-
Sýrie vytrvale podporovala teroristická hnutí, jako jsou Hamás a Hizballáh, schvalovala zločinné útoky proti izraelskému obyvatelstvu včetně vražd žena dětí a nezastavila se ani před podporou radikálních islamistů, která využívala jak proti židovskému státu, tak proti křesťanům v Libanonu. Je to také Sýrie, která se podílela na rozvrácení a zničení kdysi nádherného Libanonu.
V roce 1948 se tato země podílela na arabské agresi vůči Izraeli, naštěstí byla poražena. O necelých dvacet let později se rovněž zúčastnila proslulé šestidenní války s Izraelem, při které byla zase na hlavu rozdrcena. Tento konflikt vyprovokoval Egypt uzavřením Tiranské úžiny, což se rovnalo z hlediska mezinárodního práva vyhlášení války Židovskému státu. Sýrie přišla v tomto konfliktu o Golanské výšiny, ze kterých trvale odstřelovala území Izraele včetně důležitého vodovodu, který spojoval severní a jižní část země. Od roku 1970 vládne v Sýrii klan Asádovců, ovšem v nenávistné protiizraelské politice se nic nezměnilo. V roce 1973 v tzv. jomkipurské válce Sýrie společně s Egyptem překvapivě zaútočila na Izrael, nicméně opět se dočkala zdrcující porážky. -
-
Piste laskave komentare k clanku..........Historie blizkeho vychodu si muze nastudovat kazdy i bez vaseho prispeni.........,ale pokud chcete takto poucovat,tak byste to mela delat vyvazene...a napsat take neco o akcich Izraele a USA a o jejich dodrzovani lidskych a obcanskych prav......mala na poveda....Treba Abu Graib, Guantanamo, pravidelne prelety U2 nad vysostnym uzemi Kuby atd. to je jen maly vytah.......obrovskych průs..rů pod taktovkou USA
-
Aha, a proc utikaji uprchlici do EU az nyni,kdyz uz je USACI se svymi spojenci temer osvobodili,
-
-
Je zásadní rozdíl v tom, kdo komu pomáhá a kdo to všechno rozesírá. Je zásadní šílenost v tom, že my pliveme v oficiálních zpravách na Rusko a Asada a přitom jsou to USA, které cynicky rozesraly tuto oblast, jako ty předtím. V této Evropě a v ČR vládnou zrádci a volí je neskuteční pitomci. A najdou se i tací, či alespoň jeden, který tomu naoko taky tleská a rochní se ve svých sračkách a k tomu určených multiniccích.
-
Jinak tiradore já ty hry pro hlupáky nehraju. Politické strany. Sovětskej
režim nebo kapitalistickej. všechno to jsou jen projekty gaunerů na
vykořisťování a ovládání mas
Amík nebo rusák. Já jsem čech a netoužím ani po jednom ani po druhým.
Nejsem Simona. Ani Tečka. Ale jak říkám bláznům neodporuju Sbohem -
-
Si simone, jakýsi napaprčený.
Simone, ti rusové v Sýrii Asadovi pomáhají. Američané mu škodí a díky jejich škodám se mají miliony lidí tak, jak mají. Podpora USA je jako nabroušení meče svému katu. -
-
Simon? To je tvůj manžel z Gay pajzlu zlej tirador trolle?
Já tu zaznamenal jen Simonu. A ta nikomu kromě teploušů jako jsi ty nevadí *15* -
-
Simone, tvá simončina hermafrodytní kamufláž vadí každému.
-
-
Simon Simon! Semjon! Semjon! Jsi jak zaseklá deska ty magore!
Sem chodívala jen ženská Simona. Jsi prostě b u z e r a n t tiradore.
Proto s nadšením lezeš do Putinova zadku *15* *15*
hermafrodit je jedině tvůj Zeman. Ožralé prase co si drze říká člověk.
-
-
-
-
-
Rusko je tyranskou zemí, a hrozí šikanou českým turistům
Nehorázný útok na svobodu projevu. Představte si, že by Vám za názor, Československo udělalo dobře, že po Mnichovu kapitulovalo, hrozilo vězení. Hloupé co, ovšem v Rusku můžete jít za historickou anketu před soud. Petrohradská televize Dožď o tom ví své, a kvůli anketě jestli měl Leningrad za války před Němci kapitulovat a ušetřit statisíce životů, čelí stíhání z extrémismu. Rusové by ovšem měli řešit daleko závažnější problémy, hlavně to, jestli tu v budoucnu vůbec bude nějaký ruský národ.
Přitom Rusko by mělo řešit hlavně jiné problémy, z nichž nejzávažnější je ten, aby tu za několik desítek let vůbec nějaký ruský národ byl. Rusové totiž vymírají. Rusko žena má průměrně 1,2 děti, průměrný věk dožití ruských mužů je 58 let a čtvrtina všech ruských mužů umírá před 55 narozeninami. Jenom pro srovnání, český muž se nyní dožije v průměru 73 let. -
juro jsem divoká kočka. Dosud jsem nenašla mužského krotitele pod kterým
bych se změnila na poslušnou domácí kočičku. Troufneš si?
Od 2 listopadu jsem volná. pokud chceš napiš kdy a kde a já už bych dojela.
Email - Pamela@tiscali.cz -
Raketový útok z moře ..... No tak to jsem v klidu.... Ten rozhodně na Islámský stát nemířil. Islámský stát je totiž 300km od pobřeží.... Mapa je tady:
cs.wikipedia.org/wiki/S%C3%BDrie#/media/File:Syrian_civil_war.png
Ruské střely proti pozemním cílům - 3M-14TE a 3M-14TE1 – mají deklarovaný dolet hlavice o váze 400 kg 220 km
Holt Rusáci.... Dojeli prý bombardovat Islámský stát a bombardují odpůrce doživotního vůdce Sýrie KimČongAssada... Kdo čekal něco jiného než Ruské lži jako na Ukrajině opět se spletl. *1* *1* -
-
Ty kr.téne, když máš v té kafilérce na krku na.ráno, tak nic nepiš, ty d.bile. Byly použity rakety s plochou dráhou letu Kalibr NK, řadící se do kategorie raket s dlouhým doletem. Tentýž typ jsou SSácké rakety Tomahawk, které mají dolet max.1287 km. Něco si o tom přečti, blbe!!!
https://cs.wikipedia.org/wiki/BGM-109_Tomahawk To snad není ani možný, jak může bejt takový tupý howado tak drzý. https://www.youtube.com/watch?v=G2TQ0wAfRts video, kde jsou odpalovány rakety s plochou dráhou letu Kalibr NK ruským námořnictvem v Kaspickém moři na cíle ISIS. -
-
Mnooo tak mi chytráku pošli odkaz na ten tvůj kalibr NK a ne na tomahawk *1* *1* *1*
-
-
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D1%80_(%D0%BA%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B5_%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D1%8B) chachá, tady se zobrazí jenom pár řádek z toho dlouhého přehledu, jooo musíš si pohledat z odkazů níže. Cheche.
http://army-news.ru/2013/04/kalibry-i-shtili-dlya-fregatov-proekta-11356m/
http://navy-korabel.livejournal.com/86469.html tady máš ještě jeden článek i s obrázkem, abys tomu rozuměl, blbe, je tam i srovnání s tomahawkem jako že stejná třída.
Hmm, má ještě delší dolet. Přelož si to sám degene, když nejsi spokojen s Tomahawkem, zm.de. Drzej jak opruzená rrrdel, fuj tajbl. -
-
Mnooo a která má dolet přes 300km chytráku *1* *1* *1* Leda by byly ,,km" ruská značka pro míle. *1* *1* *1*
-
-
КРБД комплекса "Калибр" – факты и предположения
Фактов по КРБД 3М14 всего два - их озвучили командующие Каспийской флотилией и Черноморским флотом. В первом случае была названа дальность стрельбы по береговой цели комплекса "Калибр-НК" РК "Дагестан" - до 2600 км (ссылка 9, с подачи bmpd ), во втором (без указания характера цели и названия комплекса, установленного на ДЭПЛ пр. 06363) - более 1500 км (ссылка 11). Кажущееся несоответствие легко понять, если взглянуть на характеристики "Томагавка" в ядерном и "фугасном" исполнении (2500 и 1600 км соответственно) - главком КФ, без сомнения, имел в виду предельную дальность действия 3М14 в случае оснащения её СБЧКасательно прочих ТТХ новой отечественной КРБД морского базирования можно предположить, что при её разработке за основу был взят аэродинамически выверенный планер 3М10, выполненный с применением новых конструкционных материалов, оснащённый модернизированным маршевым двигателем (назовём его ТРДД-50БМ) и системой управления на новой элементной базе, дополненной каналом спутниковой навигации. Другими словами, в отсутствие необходимости запуска из иностранных торпедных аппаратов габариты 3М14 должны быть примерно такими же, как и у ракеты "Граната" (что подтверждается снимками, размещёнными выше).
Уменьшение дальности полёта с 3000 до 2600 км (несмотря на возможный выигрыш в массе в результате внедрения инноваций) можно объяснить несколькими причинами: 1) недостаточной достоверностью данных по обеим ракетам; 2) тем, что 2600 км являются боевой дальностью (с учётом горизонтального и вертикального маневрирования), а 3000 км - максимальной расчётной (строго по прямой на одной высоте); 3) отсутствием целесообразности иметь такую же дальность, как у "Граната", с точки зрения географического расположения. потенциальных целей;. 4) .отсутствием целесообразности. (например, из-за устаревания данных) нахождения ракеты в полёте к цели более трёх часов (соответствующих дальности 2600 км и скорости 0,7 М). -
http://navy-korabel.livejournal.com/86469.html Ku.va kolikrát ti to mám PSÁT!!! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka!Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! *11* *11* Je to obrázek a nedá se sem vložit.https://img-fotki.yandex.ru/get/4417/227305704.12/0_10ae7c_12b721d6_orig TO JEEE ONA!!!! CHÁÁÁPEŠ, HYDROUŠI???
-
Hledám hledám na tvých odkazech a tahle ze všech zavedených má nejdelší dolet. *1* *1*
-
Ale to píšeš o úplně jiném typu rakety, hňupe. Jedná se o typ 3M 14 KALIBR!!! Mám ti to namalovat nebo co!!! Ty píšeš o 3M 14 E CLUB s krátkou dráhou letu!!! Jak je vidět, číst neumíš!!!
-
Данная система на фрегатах проекта 11356М состоит из 8-ми самонаводящихся фугасно-проникающих ракет. Противокорабельные крылатые ракеты 3М-54ТЭ (с низколетящей сверхзвуковой боевой ступенью) и 3М-54ТЭ1 обладают дальностью стрельбы от 10 до 220 и 300 км *1* *1* *1*
Nebudeš tomu věřit číst umím *1* *1* Dokonce i Aztécké značky. Tak že vaše hatmatilka pro mne není problém. *1* *1* -
Ty nevidíš tu barevnou tabulku dole u mého posledního odkazu na článek, který srovnává tomahawk s kalibrem, ty tupče? I v české wikipedii je dolet v kilometrech, ty vepřová hlavo. Takovýho blbce jako jsi ty, aby fakt pohledal. Když neumíš ani číst, tak sem nepiš. Jdu se z tebe vyblejt. Tabulka v mém posledním odkaze na článek srovnávající kaliber a tomahawk uvádí u obou raket dolet více než 1500 až 1600 km *11* *11* *11* Když si, ty hovézí, pustíš to video na youtube, tak uvidíš, že dálkově naváděný kaliber neletěl přímo. Bavit se s takovým oslem je ztráta času. Blééé!!! *11* *11*
-
-
-
-
-
Jsem překvapena Opět jste napsal dobrý až geniální příspěvek který ruský
hřebík uhodil přímo na hlavičku.
Jste jistě chytrý a vzdělaný muž. Nepořádáte postelové přednášky?
Ráda bych se jich zůčastnila.
-
-
Tak dědulové kde se flákáte? *16* *16* *16* *16* *15* *15* *15* *15* *15*
Mám pěkná prsa že. Při pohledu na ně se vám v rudých trenkách kroutí ty caše
jinak směšné žížalky. *15* *15* *15*
A ten krásný zadeček. hm. Máte pořádnou vařečku nebo pořádně tvrdý opasek.
Zlobila jsem vás a tak bych ráda dostala na holou. *14* *14* *14* *14*
V listopadu bych ráda zopakovala úspěšnou zářijovou akci - den otevřených
ne dveří ale kalhotek. Takže pokud vám bude chladno klidně řekněte.
Ráda bych se přitulila a zahřála vás. *14* -
-
Ty jsi obyčejná blb@ kr @ va. Je to smutné.
-
-
Bůůů Mééé i kokodák jsem. ale rozhodně ne blbá. *13* *13*
-
-
Je mi to líto, ale jsi blb@. Kopírovat příspěvky do diskuse na to nepotřebuješ být chytrá. A nic jiného neděláš.
-
-
-
Hmmm,pises nam jak mas pekna prsa a pritom na nas vystrkujes z monitoru holou rit. Mas v tom peknej bordelo multinicku :)
-
-
Zde je poze jediný multinick a to zlej hrdina BTW hrdina Putin troll *15* *15* *15*
To není řiť ale krásný zadeček.
Na jiné fotce jsem vám ukázala prsa. To ti nějak ušlo.
Nezahrajeme si? Co třeba hru dědečku nezlob se? *15* *15* *15* *15* *15*
a večer bych vám ráda předvedla v praxi nějakou pohádku.
Vždy jsem měla ráda tu jak se jmenuje no ... tomu a tomu dala *1* *1* *1*
-
-
-
Ženy jsou inteligentnější než muži, prokázaly testy IQ
Ženy tak lze podle uznávaného výzkumníka amerického původu Flynna obecně považovat za inteligentnější než muže.
Flynn si výsledek vysvětluje především tím, že ženy začaly dělat více úkonů denně než muži. Jejich různé a souběžné aktivity jako například péče o děti, zaměstnání, péče o domácnost a vzdělávání nutí ženy více přemýšlet, což rozvinulo jejich inteligenci, soudí odborník na IQ. -
V prosinci 1943 podepsal v Moskvě prezident Edvard Beneš za československou stranu smlouvu se Sovětským svazem o přátelství a vzájemné pomoci. Těžko však může být přítelem někdo, kdo mně okrade a teorizuje mé blízké. A přesně tak se choval bolševický SSSR, který se za II. světové války ztotožnil s velkoruským šovinismem. Viz Stalinovo vystoupení na začátku války s nacistickým Německem z června 1941, ve kterém se dovolával ruských válečných tradic a příkladu Suvorova, Kutuzova, Nachimova a dalších. Nejde tedy jen tak oddělit Sovětský svaz a Rusko, které bylo navíc jeho největší součástí.
Skutečný přítel poskytne nezištnou pomoc v nouzi. Stalin opakovaně sliboval, že Československo bude obnoveno v předmnichovských hranicích a článek 4 již zmíněné smlouvy obsahoval pasáž o nevměšování do vnitřních záležitostí druhé země. To ruští bolševici brutálně porušili odtržením Podkarpatské Rusi, na které po příchodu Rudé armády zavedli surový teror vůči všem, kteří nechtěli připojit toto území k Sovětskému svazu, jež navíc historicky k carskému Rusku nikdy nepatřilo, ale od 11. století bylo součástí uherského království. Sovětská tajná policie NKVD (obdoba nacistického gestapa) v této nejvýchodnější části Československé republiky vraždila a zavírala do gulagů všechny, kteří chtěli obnovení předválečných poměrů. -
-
Probut se,zijes v minulosti ! Tady jsi v Syrii.
-