Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stále nemůžou zkousnout že Rusko má konečně prezidenta světové úrovně a ne jen ožralou figurku typu Jelcina se kterou si Fašington šiboval, jak se mu zachtělo. A české podržtažky se tradičně svému pánovi (jak to mají v povaze) snaží podlézavě zavděčit. A bude hůř.....Trump se utrhl ze řetězu a nechce kráčet poslušně ve stopách svých předešlých prezidentských maňásků......no je to na mašli......já být na místě feudálů z FEDu tak spáchám sebevraždu.....jinak je stejně těch sedm miliard světové "lůzy" pověsí na lucerny až se doví o jejich zvěrstvech za posledních sto let.
    • Da
      Američani nemůžou zkousnout, že má Rusko prezidenta světové úrovně, který zajistil rusům roční mzdu kterou si američan vydělá za 1 měsíc... *15*

obrovská závist, američané chtějí být také vychudlé trosky *15*
      • mzdu kterou si Američan vydělá za 1 měsíc, pokud není jako většina zadlužených Američanů v zadlužené zemi s mínus 20 biliony dluhů na potravinových lístcích....TYS NATO KÁP SAJMONE.....!!!!! *2* *1* *15*
        • zoufalá akce soudruhu... *3*
          • že děláš zoufalé akce, jen mne překvapuje, že to přiznáváš.....už jsi fakt na dně sajmone.......? *8* *6*
      • *1* *1* *1*
  • Poboha,komu to zase leží v žaludku,ať si pozve prostitutek kolik chce,je to úplně fuk,to není nic kompromitujícího.
    • máte manželku soudruhu ?
      • bezregistrace
        a co u vás mozek máte......je váš nebo si ho pučujete aby jste správně vyměšoval????
        • sklapni soudruhu BTW, to že jsi bez ženy není můj problém, jsi prostě troska co si bude mastit úhoře u PC no *15*
  • Tak to mě pobavilo... jakože v moderní době, kdy každý dává nahé fotky na internet, kdy polovina slavných osobností fotila nebo natáčela nahatá. Kdy jsou téměř denně noviny plné fotek nahatých politiků, si "Rusové" myslí že se jedná o kompromitující materiál? :D :D :D :D :D ... příště přijdou se záběry někoho jak sedí na záchodě a má průjem... kompromitující :D

Čím dál více narážíme na to, že se narušuje soukromí osob a že lidé to činící se neostýchají nejen takové záběry počídit, ale i zveřejnit, technologie na to jsou a vehementeně se používají.. ještě si musíme zvyknout na to co s tím, když se objeví na internetu jak učitelka řve na děti. Fotky nahaté učitelky, které zhrzený pomstychtivý přítel chce připravit o živobytí.
    Májí záběry opilé učitelky, která se na silvestra v soukromí zřídila znamenat konec kariery? ... Nebo si neporytecky spíš budeme své myslet o povaze a nátuře člověka, který s tím jde na veřejnost.
    • Nevím proč negativní komentáře... chtělo by to upřesnět pánové...

Ještě jsem chtěl doplnit, aby to vyznelo ve správném kontextu.
      „i spravedlivý sedmkrát za den zhřeší“ - kompromitujícího materiálu lze tedy nasbírat i na dobrého člověka několik tisíc za rok. A nejenom že je zle nasbírat protože se staly, ale lze je nasbírat protože jsou na to i technologie.

Je otázkou zda to že hlasitě p r d í t e (hloupá automatická korektnost) je kompromitující/nechutné... samozřejmě slušně vychovaný člověk nep r d í před ostatními, a také se nechlubí každému jak hlasitě p r d í. No ale teď je tu nový fenomén, někdo to natočí hodí na internet a zatím se k tomu lidé chovají tak, jakoby p r d ě l na veřejnosti a měl by na to být hrdý... což je blbost.
      • ještě něco doplň, napsal si toho docela málo, všichni tu čekají na nesmyslné romány tydýtů, kteří si zde léčí mindrák ze svého neúspěšného života *3*
        • Slíva ty jsi zase nalitej jak slíva?
  • Někdo si prostitutky objednává i platí a druzí..se zas "korektně politicky", jako prostitutky chovají., kdo je lepší a kdo je horší !? V USA je i jeden "soudruh"...který svého času dokonce v pracovní době !..a za peníze voličů !..z oválné pracovny udělal pracovnu "oráální"..
    • A kdo ho přikryl? Jeho žena a taky pěkně lhala....
      • přéééééésně, měla být jako kovaná soudružka a začít udávat svou rodinu...

YEAH !!!
        • souhlas, měla to udělat *3*
  • dearputin.com
    • super *3*
  • přéééésně

vivat Trump, vivat Putin

vivat Novočesko

YEAH !!!
    • vytesat do kamene
      • bingo *1*
  • dle dnešního mainstreamu a jeho chování mi to připadá, jako určitá sebevražda v přímém přenosu a sebezničení nás všech !

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrazive-varovani-arcibiskupa-Jsme-hloupi-Do-deseti-let-budeme-vsichni-muslimove-471267
    • parlamentní listy ??? další vymydlenej zabedněnec, tyhle ruský stránky jsou super parodie..

vždyť už je ani komouši nečtou *15*
      • až je úřad romncovové orazítkuje tak možná.ale nikdo tě nenutí to číst moulo
        • kdo psal že to čte ? já určitě ne, ty smradlavá ruská bačkoro *15*
          • a ty jsi čí smradlavá bačkora?
  • amerického filmu. Tady se někdo příliš koukal na televizi *1*
    • ... asi jako ty, moulo :)))
  • kavárna z ticacali by ráda v čele uSSa dál muslimskou černokládu, nebo psychicky nemocnou Bestii než rodilého Amíka, ale život není SEN a REALITA někdy bývá jiná ! *8* *1*
  • Pokud si Trump s prostitutkami užíval v minulosti a za své, tak je vše v pořádku a nemám mu to zazlé a neřeším to.
    • Souhlasím. Lze to morálně odsuzovat, ale pokud se tím prostitutky živí a Trump jim za to zaplatil, je to kšeft. Lze to sice odsuzovat z pohledu morálky, ale je to oboustranné svobodné rozhodnutí. Horší jak dělali (a jistě stále dělají) Rusové: chytnou ženskou, čtyři ji podrží za ruce a za nohy a pátý se "udělá". A pak se vystřídají.
      • Tohle se teď děje hlavně ve Švédsku, Anglii a Indii. O Rusku jsem to neslyšel, snad jedině Čečenci v Čečeně za Jelzina. A Jinak si myslím, že valná většina prostitutek je na tom s morálkou naprosto nesrovnatelně lépe, než valná většina politiků. Odsuzovat morálně potenciální Trumpovy avantýry může akorát jeho manželka, tam je to v pořádku, nebo záludný pokrytec, a nebo hloupý, záludný pokrytec. A nebo také úplný blb. Můj osobní názor je ten, že s žádnou prostitutkou nic neměl, protože je to velký hygienik.
    • Ano přesně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit