-
Zase jste mě lehce odhalili. Sedím tu Nonstop a používám stejný slovník a tapety. *14*
-
-
Ano smrdíš tu nonstop ruský internetový trolle.
Nepomůže ti změna jmen zlej trolle BTW Rybanne juro hrdino Putáine Carlosi...
Tvůj stále stejný slovník - chrchla, Semjon, gayínek, - tě vždy prozradí.
Také podvádíš s bodováním.
Kradeš moje jméno Simona, měsíce a měsíce. Nebo ho komolíš.
Ty tu ničíš debaty protože jiný než Kremelský názor po komunisticku nesneseš.
Pokud tvůj chorý mozek nechápe že tady je debata pro všechny tak se seber a vypadni
-
-
Tuto zprávu přinesl web lidovky.cz. Španělé tvrdí, že mají velmi silné důkazy, že těchto dvanáct mezinárodně stíhaných Rusů se s mafiány skutečně zapletlo. Je mezi nimi například i bývalý ministr spojů a Putinův poradce Leonid Rejman. Kdysi jsem španělskou justicí ostře kritizoval za stíhání chilského generála Augusta Pinocheta kvůli jeho působení v čele chilské vojenské vlády. Podle mě k tomu nebyla kompetentní, nicméně nyní se jí omlouvám a uznávám, že postupuje stylem, padni, komu padni. Případné řeči o tom, že španělští vyšetřovatelé jednají na pokyn z USA, považuji za slabomyslné, stejně jako jejich šiřitele.
To, že v Rusku stát a mafie jedno jsou, dokazuje spousta kauz. Stojí za to číst blogy a články Alexeje Navalného, který zveřejňuje fotografie přepychových sídel ruských papalášů a vzápětí přesvědčivě doloží, že si na ně nemohli legálně vydělat. S mafii je podle tohoto elitního ruského blogera spojen i starší syn generálního prokurátora Ruské federace Jurije Čajky Arťom. Ten má patřit ke gangu, který na jihu Ruska povraždil skoro dvacet lidí.
Známý je případ právníka Sergeje Magnitského, který byl umučen v ruském vězení jenom proto, že upozornil na korupci ve špičkách ruské tajné služby FSB. Právě tato instituce je mafiánskými praktikami proslulá. Když se nějakému jejímu šéfovi zalíbí něčích firma, tak má dotyčný smůlu. Pokud není kamarád Putinova kamaráda či rovnou vládce Kremlu, o svůj majetek přijde. Nejčastěji kvůli obvinění z daňových úniků. -
Kolik nadějí dává takový nesmyslný nadpis ruským fašistům, že?
-
A první cenu vyhrávám já. Jsu tu holt NONSTOP. Heč *14*
-
-
ano smrdíš tu nonstop ruský teplouši zlej BTW Rybanne juro Carlosi trolle,
Kradeš Simoně jméno a podvádíš tu s bodama. Na víc nemáš ruský grázle -
Pozdravuj na Moravě Ivane a nepiš bláboly, nebo si nevyděláš!
-20 rubl!
-
-
Soudruzi soukmenovci trollové. Lžete ještě víc a víc! Vyhlašuji soutěž o 1000 rubl!!!
-
To je těžký, frantíci po staletí chtěli vládnout anglánům, včil se jim zdálo, že díky ejúnii se jim S němci to podaří a ejhle neéé... proto ta vražda prounijní političky... aby se situace zvrátila. Doufám, že to anglánům dojde - kdo toho tro tla najal a poslal.... a PROČ
-
-
Přesně - a jaká je reakce? Vyhrožování jakéhosi žabožroutského nýmanda Angličanům!!! Co je jemu do toho?! Z Francie ještě nikdy nepošlo nic dobrýho - leda revoluce a stávky. I tu 2. sv. válku nakonec za ně musela vybojovat Anglie, protože nestačili utíkat. A přesto si o sobě pořád myslí, že jsou nějaká "velmoc"...
-
Bez komentáře. +20 rubl!
-
-
ty jseš tak blbej, že bys mohl být "Bijec pitomečků", to je taky wool jak anděl. Co s tím má prosímtě společného Rusko?
-
-
-50 rubl za drzost vůči svému vůdci! Příště to bude Gulag Ivane!
-
-
-
-
„Nejvíc mě znepokojuje svoboda pohybu ruských vojsk. Jejich nenadálé prověrky, které praktikují, překvapují mě osobně pokaždé, kdy to dělají. Takže můžete pochopit, proč mě to straší", uvádí jeho slova BBC.
Podotkl, že ruská armáda může přesunovat vojska a techniku na obrovské vzdálenosti velmi rychle, a že NATO takovou rychlost nemá. Přitom podotkl, že k tomu je třeba zřídit vojenské schengenské pásmo, aby dostala aliance svobodu pohybu. Hodges je toho názoru, že právě kontrola nad celým obrovským územím Rusku umožňuje rychlé přesuny vojsk na jakékoli vzdálenosti.
Prohlásil přitom, že vidí Rusko jako „jedinou potenciální hrozbu, která je schopna zničit USA, Velkou Británii, Německo, anebo jakoukoli jinou zemi". -
-
Genitální Ivane. Já se snad nedoplatím. Máš dalších +20 rubl!
-
-
Ten Simon alias americká filcka Simona je ale blbec..hi..hi..hi
-
-
Pořád máš potřebu Simoně komolit jméno? tak se jdi léčit rusáku hnusáku avaste,
Pořád nechápeš že si tu z tebe nyní dělá srandu někdo jiný a ne Simča?
pak jsi hloupej a není ti pomoci. *5*
-
-
A když Anglie vystoupí z EU, bude u nás v Rusku chleba?
-
"Na slova "více Evropy" jako univerzální odpověď na většinu problémů už lidé neslyší. "Je čas, aby se vlády a instituce Evropské unie, které už ztratily kontakt s voliči, zastavily a zamyslely nad otázkou, co se pokazilo," podotýká ředitel londýnského Centra pro evropskou reformu Charles Grant." - PŘESNĚ TAK! - Jenže o tomto měly přemýšlet už před deseti lety!!! Co takhle dělat konečně něco pro své občany, místo pro Sómálce, Eritrejce etc. etc.
-
-
I já si to myslím Ivane. Máš dalších +20 rubl!
-