Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -50 rubl za drzost vůči svému vůdci! Příště to bude Gulag Ivane!
  • Pořád máš potřebu Simoně komolit jméno? tak se jdi léčit rusáku hnusáku avaste,
    Pořád nechápeš že si tu z tebe nyní dělá srandu někdo jiný a ne Simča?
    pak jsi hloupej a není ti pomoci. *5*
  • ty jseš tak blbej, že bys mohl být "Bijec pitomečků", to je taky wool jak anděl. Co s tím má prosímtě společného Rusko?
  • Soudruzi soukmenovci trollové. Lžete ještě víc a víc! Vyhlašuji soutěž o 1000 rubl!!!
  • Přesně - a jaká je reakce? Vyhrožování jakéhosi žabožroutského nýmanda Angličanům!!! Co je jemu do toho?! Z Francie ještě nikdy nepošlo nic dobrýho - leda revoluce a stávky. I tu 2. sv. válku nakonec za ně musela vybojovat Anglie, protože nestačili utíkat. A přesto si o sobě pořád myslí, že jsou nějaká "velmoc"...
  • -50 rubl za drzost!
  • Bez komentáře. +20 rubl!
  • Genitální Ivane. Já se snad nedoplatím. Máš dalších +20 rubl!
  • Neříkej mi Ivane, ty bambulo! *6*
  • To je těžký, frantíci po staletí chtěli vládnout anglánům, včil se jim zdálo, že díky ejúnii se jim S němci to podaří a ejhle neéé... proto ta vražda prounijní političky... aby se situace zvrátila. Doufám, že to anglánům dojde - kdo toho tro tla najal a poslal.... a PROČ
  • I já si to myslím Ivane. Máš dalších +20 rubl!
  • „Nejvíc mě znepokojuje svoboda pohybu ruských vojsk. Jejich nenadálé prověrky, které praktikují, překvapují mě osobně pokaždé, kdy to dělají. Takže můžete pochopit, proč mě to straší", uvádí jeho slova BBC.
    Podotkl, že ruská armáda může přesunovat vojska a techniku na obrovské vzdálenosti velmi rychle, a že NATO takovou rychlost nemá. Přitom podotkl, že k tomu je třeba zřídit vojenské schengenské pásmo, aby dostala aliance svobodu pohybu. Hodges je toho názoru, že právě kontrola nad celým obrovským územím Rusku umožňuje rychlé přesuny vojsk na jakékoli vzdálenosti.

Prohlásil přitom, že vidí Rusko jako „jedinou potenciální hrozbu, která je schopna zničit USA, Velkou Británii, Německo, anebo jakoukoli jinou zemi".
  • Ten Simon alias americká filcka Simona je ale blbec..hi..hi..hi
  • A když Anglie vystoupí z EU, bude u nás v Rusku chleba?
  • "Na slova "více Evropy" jako univerzální odpověď na většinu problémů už lidé neslyší. "Je čas, aby se vlády a instituce Evropské unie, které už ztratily kontakt s voliči, zastavily a zamyslely nad otázkou, co se pokazilo," podotýká ředitel londýnského Centra pro evropskou reformu Charles Grant." - PŘESNĚ TAK! - Jenže o tomto měly přemýšlet už před deseti lety!!! Co takhle dělat konečně něco pro své občany, místo pro Sómálce, Eritrejce etc. etc.
  • Tak mne napadlo, že jsme divný "národ". A je to až komické, teda pokud má člověk rád černý humor:
    Někteří Britové říkají, že je třeba odejít z EU, protože imigranti ze středoevropských zemí jim berou práci. No, a Češi, kteří žijí ve střední Evropě jim říkají, že mají pravdu, že kvůli Čechům a jiným středoevropanům je pro ně výhodnější EU opustit.
  • Tito naši fašisti šíří dobré jméno naší Rossie!
  • Ivane, jen do nich! Máš dalších +20 rubl!
  • Výborně Ivane. Máš dalších +20 rubl. Jen tak dál!
  • Sláva Britům, jestli to dokážou!!! Už to vyjádření, že "Francie se postará, aby rozvod nebyl pro Brity snadný..." - to je normální vyhrožování a je to důkazem toho, že účast v tzv. "unii" není tak docela dobrovolná!!!!! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit