Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi ulhaný grázl a zloděj jmen ruský povle BTW.
    Zalez špíno. Špíny jako jsi ty bych se nedotkla ani stometrovou tyčí. štítím se tě.
  • A až se o tobě lidé dozví, že si se vychcala na hrobě zrzavého Veškrny Simono, tak pak poznáš hněv lidu na své vlastní kůži.
  • Bída a hlad za Stalina

Ze lži také ruští historici usvědčili blogera Jaromíra Petříka, který tady už dříve opakovaně tvrdil, že prý se Rusové měli za Stalina dobře a jídla bylo dost. Opak je pravdou. V knize jsou uvedeny osobní zážitky spisovatele Ivana Soloněviče z třicátých let minulého století, který popisoval sovětský lístkový systém. Na příděl bylo prakticky všechno včetně základních potravin. Ale v podstatě nárok měl člověk pouze na chleba a 800 gramů cukru měsíčně. Ovšem jak popisuje Soloněvič, bylo to zařízeno tak, že každý lístek platil pro určité výdejní místo. V jeho rodině on, žena a syn měli každé jiné takové místo v různých a do sebe daleko čtvrtích Moskvy. Navíc se i tak stály dlouhé fronty a člověk neměl jistotu, že na něj něco dostane. Po třech čtyřech hodinách čekání se dověděl, že chleba už došel nebo, že cukr přivezli včera, ale vy stejně máte smůlu, protože platnost Vašich lístků na cukr dnešním dnem končí a je to vaše vina, že jste otálel. Nic nedokazuje zrůdnost komunistů jako fakt, že více než deset let po skončení občanské války, kterou svým nezákonným pučem sami zavinili, neuměli dát lidem ani najíst.
  • Tvé lži a kradení nicků už tu nikoho nezajímá, grázle. Kapiš? *5*
  • ty tu kradeš moje jméno Simona nebo ho komolíš . Měsíce a měsíce.
    Jsi Putinovská špína BTw a největší grázl na debatě,
  • Ano smrdíš tu nonstop ruský internetový trolle zlej BTW juro Carlosi trolle.
    Kradeš moje jméno Simona a podvádíš tu s bodováním.
    Jsi nejvěrší grázl na debatě a tiscali tě kryje
  • Musím, protože jsem COW, kapiš?. *14*
  • Americká filcka Simona, zde na Tiscali pořád někomu krade jméno. To si ty stará krávo nemůžeš nějaké jméno sama najít, to je musíš pořád krást a lhát taky, že se nestydíš.
  • Nonstop tralala nonstop tralala. Tapety nonstop a plus 100 tralala. *14*
  • Němci v říši vykřikovali, že jejich soukmenovci jsou utiskování v Sudetech brutálními Čechy. Jistě národnostní politika předválečné první republiky vůči třímilionové německé menšině nebyla dokonalá, ale v Evropě patřila k tomu lepšímu. A je pravdou, že některá zaměstnání (ve státní správě) Němci dělat nesměli. Nicméně řev z Berlína o jejich útlaku byl dílem goebbelsovské propagandy.

Současní kremelští vládci se opět ukazují jako pilní žáci nacistického ministerstva propagandy a rovněž cosi vykřikují o útisku svých krajanů v Pobaltí. Pravdou však je, že Rusové tam mají standardní menšinová práva obvyklá i v jiných zemích. Existují zde ruské školy, ruské kulturní instituce a rusky se tady mluví zcela svobodně. Všude, kde žije ruská menšina, jsou k dostání noviny a časopisy v ruštině. Rusky vysílají i místní televize a rádia. Ruské politické strany a hnutí zcela svobodně kandidují v pobaltských zemích do parlamentů i obecních zastupitelstev.

Důležitým argumentem Čechů proti německé propagandě se stal fakt, že v čs. vládách v meziválečné éře byli i němečtí ministři. A Lotyši mohou rovněž právem namítnout, jaký je to u nás útlak ruské menšiny, když primátorem hlavního města Rigy je etnický Rus Nil Ušakov. Ruské starosty ovšem mají i další města a obce v Litvě, Lotyšsku a Estonsku. Těžko tedy může být utiskovaná národnostní menšina, která je ve vládě nebo jejíž představitelé zastávají posty starostů a primátorů.

Čili Putin a jeho nohsledi se evidentně chovají jako nacisté před II. světovou válkou.
    Nicméně jeden rozdíl ve prospěch Pobaltí naštěstí existuje. Zatímco nás spojenci v neblahém osmatřicátém lidově řečeno hodili přes palubu, NATO už dalo jasně a důrazně najevo, že Litvu, Lotyšsko a Estonsko bude v případě agrese bránit a to je dobře. Mnichovanství se nesmí opakovat!
  • Máš potřebu stále krást moje jméno Simona??
    tak se jdi léčit ruský teplouši a kleptomane BTW
  • Ruský trolle BTW zlej trolle!
    Zase jsi jen opsal to co jsem já napsala tobě.
    Ničíš tuhle debatu ty šmejde. Jakej máš problém ty duševně chorý zmetku?
    Piš si tu co chceš za rusko ale druhá strana má stejné právo tu psát proti němu
    To je debata. Různé názory. Ne tvůj Kremelský monolog

Já jsem holka Simona,.
    Polkud máš potřebu krást moje jméno nebo ho komolit na Simon tak se jdi léčit ruský grázle
  • A ruble. *14*
  • Kradeš moje jméno Simon.
    Já jsem prozápadní demokrat.
    Americké fašisty - Obamovce tu podporuješ ty multinicku. Já ne.

Jsi největší grázl na debatě,. jen kradeš lidem jména a nicky *5*
  • Zlej troll z redakce Tichcali ztrácí klid a jelikož mu chybí argumenty tak tady podle starého komunistického zvyku hází slovy o zlých Američanech a teploušuje, jako by to někoho zajímalo
  • To víš, není ruská - fašistická.
  • Krásná fotečka. Celá já, celá modrá, demokratická. *14*
  • Ty kradeš moje jméno Simona.
    Já jsem prozápadní demokratka.
    Ruské fašisty - Putinovce tu podporuješ ty zlej BTw trolle. Já ne.

Jsi největší grázl na debatě,. jen kradeš lidem jména a nicky
  • Ruský fašista z Kremlu bude mít smutek.
    Půjde se vyplakat Leninovi na rameno?
    Bude se modlit k Stalinovi?
  • s hlasováním tu podvádíš jen ty sám Ruský trole BTW,
    a sedíš na ruské ambasádě kašpare.
    S tím tvým plus a mínus 7 bodů za vteřinu jsi nenápadný jak lejno na lustru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší