Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já jsem TA holka Simona.
    máš potřebu komolit moje jméno?
    tak se nech léčit nebo zplynovat ruský šmejde kulihrachu
  • S americkou filckou Simonou se nedá diskutovat. Ta je zde pouze pro legraci a nebo aby se člověk procvičil ve sprostých nadávkách. Já tyto dvě věci striktně dodržuji a proto je mi zde velice dobře, samozřejmě tu musí být bukvice Simon.
  • Simone ty darebáku, napiš nám taky něco o atomové válce.
  • Pan farář byl taky maličký a všichni ho uznávali.
  • Jako nacista se chová tvůj Putin který po Hitlerovsku napadá malé sousední státy a krade jim území
  • Ty kradeš moje jméno simona. Měsíce a měsíce. Jdi se léčit ruská špíno bbbb.
    já jsem TA holka. púokud ti to vadí tak se nech léčit nebo zplynovat ruský teplouši bbbb.
    Ano jsem proamerická demokratka a nemám ráda špinavé komunistické grázly jako jsi ty

Lhář je tvůj Putin který měsíce směšně zapíral ruské okupační vojáky na Ukrajinském Krymu aby je poté přiznal. Lež má krátké nohy a proto je lhář Putin tak maličký *2* *2*
  • Že se nestydíš ty lhářko a zlodějko nicků. Ty, že jsi americká demokratka, to by to bylo s demokracií hodně špatný, kdyby ji zastupovali, tací jako jsi ty, lumpové, zloději a lháři, fuj.
  • Rusové se v komunistické éře vůči Litevcům Lotyšům a Estoncům dopustili v Pobaltí zločinu genocidy. Jejím důkazem jsou tato čísla. V roce 1940 před začátkem sovětské okupace žilo v Lotyšsku 75% Lotyšů z celkového počtu obyvatel, v roce 1991 při obnovení nezávislosti pak pouhých 52%. V Estonsku žilo v roce 1940 90% Estonců, v roce 1991 pak už jen 65%.

Nelze se tomu divit, vždyť výsledkem pouhé roční ruské okupace Litvy, Lotyšska a Estonska v letech 1940-41 bylo ruskými komunisty 170 tisíc zavražděných lidí, což v poměru k počtu obyvatel předčí ztráty Československa za nacistické okupace v letech 1939 – 1945.
  • Já jsem proamerická demokratka. Ta holka Simona,
    Pokud ti to pořád vadí a máš potřebu komolit moje jméno tak se jdi léčit ruský teplouši
    a psychopate bbbb.
    Ty jsi zloděj a kradeš tu měsíce moje jméno Simona. Lhář je tvůj předseda Miloš Zeman.

Ničíš celou tuto debatu a jen otravuješ.
  • Ty americkej gaunere Simone, ty lumpe a lháři. Jsi zloděj nicků, darebáku.
  • Ti co ví, že Evropskou unii založili po druhé světové válce bývalí nacisté se již ničemu nediví.
  • zdroj?
  • než se vstoupilo do eu taky tu byla svoboda?na víc ty nesvobodu nezáš ročníku 1991tak že nevíš o čem píšeš
  • německý špinavec,co dělal jeho tata a dědek?
  • Juro drž zobák ty ruský gaunere,

V EU je svoboda a ty jsi tioho nejlepším důkazem.
    Pliveš tu na EU od rána do noci a nikdo tě za to nezavře ani nezastřelí,
    V komunistickém totalitním státě zbudovaném po vzoru SSSR už by jsi byl za kritiku v gulagu. značný to rozdíl co.

Fašista je tvůj Putin. on napadá malé sousední státy a krade jim území. jeho putin Jugend jako kdysi hitlerova SA napadá v ulicích odpůrce kremlu.
  • Jsi těžký paranoik.
    Je známo že Putin nechal FSB - KGB vyhodit do vzduchu ruské paneláky a svedl to na čečence, Tak získal záminku k válce a jeho tvář se stala pro rusy známou,
    Tak se naplánovala jeho předvolební kampaň. Jelcinlův klan ho zvolil za nástupce umírajícího Jelcina a poslušný puztinek pak ihned podepsal doživotní beztrstnost
    pro zloděje z jelcinova klanu.
    taková Putinovská vertze klausovské milosti pro tuneláře
  • fašisti z EU se neštítí ničeho,ani vraždy své političky,nemuseli pro nápad chodit daleko,nacisti si zapálili říšský sněm a fašisti z USA si shodili dvojčata v NY
  • ... vážení přátelé z tiscali, nechápu, proč udržujete při životě tento stupidní ústav :)))
  • Já jsem pravá Simona. proamerická a protiruská. a moje příspěvky to jasně dokazují.
    ty kopeš za rusáíky a nenávidíš USa ruská špíno bbbb - takže tvoje snaha vydávat se za mojí osobu je směšná a marná.

Ty kradeš měsíce moje jméno Simona - ruský grázle bbbb BTW R zlej trolle.
    Jsem TA holka. Pokud ti to vadí tak se jdi konečně léčit ruský teplouši.

Jsi tu jediný kdo má potřebu krást moje jméno, komolit moje jméno a měnit holku na kluka . Takže střídání jmen ti nepomůže ruský grázle. 20 lidí nemá stejnou frázi.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/407037-zeme-eu-by-mely-mit-vice-soucitu-s-uprchliky-zada-sef-nemeckeho-parlamentu.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší