-
=====Psychicky narušený jedinec tady zase dřepí na dupě jak slípka na vajcach?
Nemáš hlad, nechceš koblihu? :D -
1. Já jsem TA holka Simona. Vadí ti to? Tak se jdi léčit ruský teplouši Ivane aline.
2. Jsem reklamní návrhářka a hlídačka malých dětí z Olomouce.
Takže se jdi léčit paranoiku.
Redakce Tiscali fandí vám Putinoidům. Toleruje vaše podvádění s bodama.
I tvoje komolení mého jména, tvoje gayínkování a tvoje napadání ostatních lidí na debatě.
Normální slušný serwer už by tě dávno doživotně zablokoval grázle co ničíš debaty.
Smrdíš tu každý den. Střídáš jména ale marně. Protože neměníš slovník a dvacet různýcvh lidí nemá stejné slovní fráze -
Simone ty lumpe a lháři, neptali jsme se tě na Kulihracha nebo Carlose ale jestli si hlady sežral malou Simonku i s maminkou nebo né, rozumíš česky, ty blbče z redakce Tiscali.
-
Jsi ubožák. a navíc hodně krátkozraký. a jednou za to budeš tvrdě platit.
I pro tebe si jednou přijdou nemoci a pak i smrt,
Věda už dávno díokázala existenci duše ve všem živém. Takže tvoje představa že smrtí vše končí a člověk za své činy nezaplatí patří stejně jako tvoje chcíplá totalitní říše SSSR
na smetiště dějin. -
To je dobře, ze skončil, škoda, že jich neskončilo víc, těch anglickejch lumpů a darebáků.
-
já jsem TA holka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský teplouši.
Kulihrachu BTW zlej tiradore trolle Aline Carlosi... jména měníš častěji než trenky ale je ti to k prdu nulo. To komolení mého jména tě vždy prozradí.
2é lidí za které by ses rád vydával totiž nikdy nebude mít úplně stekný slovník hlupáku -
Po útoku ruských chuligánů skončil ve vážném stavu v nemocnici nevinný 51 letý brit,.
Já jsem prozápadní ale nikdy jsem se tu nezastávala britských ani jiných fotbalových chuligánů. Ani nikdo jiný. Protože slušní lidé tyto násilníky nepodporují.
Ty se tu ruských výtržníků zastáváš jen proto že miluješ rusko. Což ovšem není omluva.
Kážeš tu proti západními fanatismu ale ty sám jen dokazuješ že jsi nebezpečný proruský fanatik schopný odpustit rusům všechny zlodějny a vraždy. -
Ty lumpe Simone, ty starej podvodníku a lháři, řekni nám co dělá malinká Simonka a její maminka. Já vím, ty lumpe, že jsi je hlady sežral.
-
Lžeš tady, do držky dostali Angličani a to tak, že na to smrti nezapomenou..hi..hi.. Jseš lhářka a podvodnice a ještě jsi jalová krááva, há to jsem ti to dal, viď ty hnuse.
-
Já jsem TA holka Simona. Pokud ti to vadí tak se dej zplynovat nebo léčit
ruský teplouši Ivane Aline.
Ty tu ničíš tuhle debatu grázle. Třičtvrtě stránek zaberou jen tvoje osobní útoky a pomluvy na které jsem pouze reagovala. Jdi se léčit duševně chorý blbe -
Že se nestydíš, ty americkej gaunere a lumpe, nám tady pořád kazit diskuzi.
-
Rusko bylo za násilí svých fanoušků při zápase s Anglií na fotbalovém Mistrovství Evropy ve Francii podmínečně vyloučeno a tamní fotbalová asociace zaplatí pokutu 150 tisíc euro. To je spravedlivý a zasloužený trest. Ocenění si zaslouží rovněž francouzská policie, která vyhostila několik desítek ruských násilníků za útoky na lidi v marseillských ulicích.
Hlas lidu v budějických hospodách byl jednoznačný a opětovně dokázal, že údajná česká rusofilie je virtuální realitou. „Ti ruští burani potřebují dostat pořádnou nakládačku, a je super, že se s nimi frantíci nemažou.“ „Nadáváme na islamisty, že se nechovají podle evropských norem a máme pravdu, ale ta ruská svoloč je stejná pakáž jako muslimští fanatici. Útoky na lidi v ulicích nemají nic společného s evropskými hodnotami.“ „Je to asiatský opad, a nechápu, když většina Ruska leží v Asii, proč hrají evropské soutěže. „Ať si hrají se severní Koreou nebo Čínou.“ „Je potřeba, aby ti ruští fašouni dostali pořádně přes hubu.“ -
Jsi ruský grázl a gauner.
1. jsem mladá holka z Olomouce a nejsem a nikdy jsem nebyla zaměstnankyní Tiscali.
2. Ty kradeš měsíce moje jméno simona takže zloděj jsi tu jedině ty.
3. Já jsem upozornila na to že vy putinovci tu podvádíte s bodama aneb 20 plus pro vasše příspěvky za vteřinu a mínus 20 pro druhou stranu za vteřinu.
4. Tobě vadí pravda o zločinech Putina kterou jsem tu uvedla kecale.
Jsi lhář, zloděj jmen a ničitel těchto debat. Ty mezi slušné lidi anio debatuující nepatříš ruský gaunere -
Americká filcka Simona se laskavě probudila po noční službě v redakci Tiscali a bude nás nyní obšťastňovat svojí přítomností. Simona je zlodějka, lhářka, podvodnice a stará jalová megera. Krade nicky, lže nám o politické situaci a podvádí s hlasováním. Že se nestydíš, ty stará megero a jalovice, před slušnými diskutéry, zde na Tiscali.
-
Simona není z redakce tiscali zlej paranoidní trolle,
nevím proč ty ruskej hadře na tiscali nadáváš. ty mu musíš leda tak líbat zadek za to že tě tu nechává podvádět s bodováním a sprostě urážet druhé lidi.
Normání slušný serwer už by tě doživotně zablokoval za ty tvoje prasárny -
zlej trolle, jsi král primitivů, běž se léčit, stejnak si tu už zůstal sám a tvá armáda nicků *3*
-
pípe? Jsi to ty? Jsi to ty! Já tě hned poznal *1* *1* *1*
-
Ty budeš mentalitou příbuzný primátovi z ostrovní říše. Huba plná keců, ale obsah sdělení roven nule a každé druhé slovo lež.
-
https://www.novinky.cz/komentare/406687-komentar-brexit-a-odpor-k-vychodoevropanum-thomas-kulidakis.html
-
Češi mají mentalitou, myšlením, civilizací blíž ke Keltům, Germánům, Římanům, těch východostepních slovanských genů mají méně. Pokud Moraváci chtějí, mohou se klidně odstěhovat k těm svým slovanským "bratrům", nikdo jim v tom bránit nebude.