-
Slušný člověk nekrade nicky. To dělá jenom "píp".
-
... nastoupil jsem do služby v redakci Tiscali, převzal jsem službu po mojí přítelkyni, Simoně bez závad. Nyní se obracejte ze všemi svými dotazy na mě. Díky své vrozené inteligenci a soustavnému studiu, vám všechny dotazy zodpovím. Ještě dodatek, moje nejlepší přítelkyně Simona zde zatím nebude, odpočívá po náročné službě v redakci Tiscali. Děkuji :)))
-
Je to tak, souhlasím.
-
Je třeba co nejdříve přijmout Euro!
-
máme k Rusku blízko poněvadž máme společné historické kořeny a původ. Válkychtivý pomatenec fašista tečka natom nic nezmění.
-
komunisté, poněvadž ovce jako tečka a spol se nechají nalákat na nereálné sliby nebo koblihu a nedokáží zodpovědně samostatně volit jako to dokáží Švýcaři.
-
To je pravda, ale problém je v tom, že je málo Občanů jako např. ve Švýcarsku. U nás je hodně ovcí, které se nechají koupit za nějaké nereálný sliby nebo za koblihu.
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/407057-priznivci-setrvani-britanie-v-eu-posiluji.html
-
Horší jsou moraváci *7*
-
Já su klidné. Angláni neodendó protože nésó paka, jak třeba rusáci.
-
"Radikální "truc-strany" vznikají prakticky ve všech státech Evropské unie a oblibu u voličů si získávají tak rychle, že to neděsí jen tradiční strany, ale i politology a ekonomy."
.
Jaké sakra truc-strany? Vy novináři jste fakt už úplně vypatlaní!
Pokud si velká část občanů něco nepřeje, s něčím nesouhlasí, tak vy dobroseři to automaticky nazvete nenávistí nebo jako v tomto případě "trucováním"?
Je snad naprosto logické, že v demokratických systémech má převažovat názor většiny. proto je to demokracie a nikdo z vás dobroserů, sluníčkářů a dalších si to nedovolíte veřejně zpochybnit, i když sami s láskou používáte totalitní metody (mlžení, lhaní, zatajování atd.) jen proto, abyste se snažili prosadit váš, menšinový názor.
Já jsem rád, že vznikají strany, které budou prosazovat názory většiny obyvatel. Budou prosazovat názory svých voličů, kteří je platí a ne zájmy afričanů a asiatů.
A čím dřív to bude, tím lépe. A pokud poté někdo zváží, jak "vyváženě" média informovala a na základě toho vznikne nový zákon, který za úmyslné zatajování a manipulaci s informacemi umožní, aby byla těmto médiím zakázána činnost, tak budu jedině pro. A to jsem jinak proti zákonům, které něco zakazují nebo přikazují. V tomto případě budu ale jednoznačně pro. -
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/407058-podle-sorose-bude-po-kolapsu-eu-rusko-novou-velmoci.html
-
ty nejsi člověk ale korunovaný v.l
-
Takové bestiality nepáchali ani nacisti. Ti azbukoví stepní primáti jsou horší, jsou to primitivní sadisti.
-
Vy jste ale .....
-
Důkazy ruských komunistických zločinů
Důkazy o ruských komunistických zvěrstvech obsahuje kniha spisovatele Jana Beneše Zločin genocidy s podtitulem Litva v drtivém objetí velkého bratra SSSR. Ruští bolševici dokonce masakrovali i děti na táboře. V Rainaiském lese našli místní obyvatelé po jejich odchodu 76 mrtvol mladých chlapců – skautů. Dvě těla měla z úst vytržené jazyky, u čtyř pak chyběly vyrvané genitálie. Třem z těl někdo z katů vložil úd do úst. Řada těl měla deformované nosy, roztříštěné hlavy a rozdrcené čelisti. Chlapci byli postříleni typicky bolševickým způsobem - kulkou do týlu. Jeden hoch měl zatlučený dřevěný kolík do oka. -
Já jsem TA holka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský teplouši.
Zlej BTW ,kulihrachu trolle, ta jména měníš zbytečně. Gayínkování a komolení mého jména tě vždy prozradí. Dvacet lidí za které by ses rád vydával totiož nebude nikdy používat jednu stejnou frázi. Jsi hlupák a hrobař této debaty.
Jsem mladá holka z olomouce. Jsem zaměstnaná jako reklamní návrhářka a hlídačka dětí.
nejsem a nikdy jsem nebyla zaměstmnaná u tiscali. takže swe jdi léčit paranoiku,.
redakce tiscali vám Putinovcům nadržuje když vám promíjí podvody s hlasováním i sdprostá slova za které jsem já dostala stopku -
Už jsem se vydováděl a zbytek noci se budeš nudit v redakci Tiscali sama, stará krávo Simono nebo bukvice Simone.
-
Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.
Zákon praví jasně, majitel musí u vchodu výrazně označit restauraci, jestli je nekuřácká nebo kuřácká. Já sám si v hospůdce zapálím, ale když jsem byl nedávno v Irsku, respektoval jsem, že tamní zákon kouření v restauracích a pubech zakazuje. Můj kamarád má v Brně útulné bistro, kde nesmí kouřit a tak, ti, co si svoji nikotinovou vášeň neumí odříct, chodí ven včetně mě. S tím jsem srozuměn.
Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.
Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům. -
Já jsem TA holka Simona a tobě to vadí. takže jediný teplouš jsi tu ty rusáku hnusáku
kulihrachu.
Ty kradeš moje jméno, komolíš moje jméno, mluvíš sprostě, gayínkuješ tu celý den.
Ty debatu nežádej grázle. jednak debatovat neum,íš a jednak ty debatu ničíš.