Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco na tom je. Ono ostatně NIC NENÍ ZADARMO. A mymmáme navíc tu nevýhodu, že nemáme přístup k moři jako Řecko či Polsko. To je důležité pro bezcelní mezinárodní obchod. A to by si měli pánové jako Okamura a jemu podobní uvědomit a přesměrovat své snahy na platformu V4, která by již smysl měla. A postacit sílu proti síle. Tomu jedinému všichni rozumějí.
  • Pelli
    Hloupé nápady si neberu do hlavy *5*
  • karban.milan
    Propaganda, vyvolávání paniky a strachu, to je jediný cíl toho balastu, co tu nějaký pisálek stvořil. Není tu bohužel politická síla, která by vedla ke změně směrem k vystoupení z EU. Vláda a naši europoslanci, by jistě dakázali připravit CZEXIT šikovně a méně bolestně, ale ti to nikdky neudělají. Naši zástupci v Bruselu jsou totiž většinou neschopní, odstavení politici, co ty pozice mají jako odchodné.
  • já myslím ,že k tomuto tématu píší je lidi,kteří nic nedělaj a kritizují
  • http://www.protiproud.cz/politika/3629-globalni-stinova-vlada-cim-financnici-ovladaji-svet-brexit-a-trump-chybami-v-matrixu-cina-na-paky-bez-valky-nedosahne-proc-prijel-sef-ruske-rozvedky-necekane-do-washingtonu-chobotnice-o-niz-verejnost-nic-nevi.htm

http://www.protiproud.cz/politika/3631-rozrezana-divka-sokuje-italii-oddalovane-volby-maji-tema-migranti-terorizuji-mesta-vzbouri-se-volici-zoufaly-cin-mladeho-pistolnika-nasype-berlusconi-pisek-do-bruselskeho-soukoli-jarni-nadeje.htm

*6*
  • Jégl buď lže, má horečku a blouzní, anebo je prostě Pitojégl.
  • EU funguje tak, že "nezávislé" komise, které jsou ovšem dotovány nadnárodními koncerny, připravují zákony ušité na míru pro tyto koncerny.
    Jak jinak se dá vysvětlit, že jedna skupina EU huláká, že za chvíli vypukne hladomor a jednotlivé státy musí do svých zákonů implementovat, že červy, vlasy a chlupy vyspělých západních občanů, cvrčci jsou normální jídlo pro východní občany. (Červy jsem ochutnal, tyčinky sens jsem ochutnal-příliš ochucené). A zároveň západní společnosti nejsou schopné a ochotné zajistit, aby sme tady jedli tu samou kvalitu co oni.
    A druhý naprosto odlišný směr kapitalistů potřebuje levnou pracovní sílu(bo tyhle dělňasi co zatím maj chtěj moc velkou vejplatu) a hlásá vymření původních obyvatel Evropy a ládují to tady muslimskými davy. #120DB
    Ani jeden směr není výhodný pro ČR a taky na nějaké české občany zvysoka kašle.
    Vy si utáhněte opasky ať nám ani těch červů moc nesežerete.
    A byli jsme před Rakouskem a budeme i po něm.
  • Imros
    Nazory, fakt pekny no kazdy ma pravo si rict svuj nazor jenze to je tak vsechno co muzeme , stejnak zadny referendum nebude a republika zustane v EU
  • ta totiž zasahuje i mozek, někdo TU asi snědl chcíplou káču ! *2* *1*
    • No na tom japončínsko kříženci pitomioi kanimůrovy je to vidět na první pohled. Takovéto hovadiny by nedokázal vyžvástat ani žák 3.tř. pomocné školy.
  • //www.youtube.com/watch?v=iIvKwkc065U.. tady se krásně okamurovci odkopali.. je to jen ukázka a hodně komická, jak to mají promyšlené do detailů....
    • No a co pan génius Marek Benda, jaderná válečnice Helena Langšádlová, pan Korte, pan Laudát, abstinent a bojovník proti zlodějině a korupci pan Kalousek a mnoho a mnoho dalších prvotřídních bavičů a komiků z "demokratického" tábora? Já jsem prostě přesvědčen, že Rozner měl jednoduše trému a navíc věděl, jak jsou na něj všichni nabroušení a čekají na každé jeho přeřeknutí a zaváhání. Záminek k posměchu a různým nejapným invektivám poskytl Rozner různým "inteligentům a intelektuálům" bohužel dost, ale svět se nezbořil a jde se dál. Však on se pan Rozner časem naučí mluvit. Marek Benda si dlouhou dobu vystačil s tím, že je něco relevantní, nebo irelevantní. A to je v politice 27 let. Pro mě je rozhodující, že Rozner je poctivý a čestný člověk, myslí to s Českou republikou dobře a hlavně nic neukradl. Je pro mne stokrát přijatelnější, než "fenomenální rétor a ekonom" z pneumatikárny Kalousek, nebo nějaká drobná kleptomanka z ODS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit