-
Hlásání jakéhosi "czexitu" považuji za vlastizrádné kecy. To by totiž znamenalo, že bychom se opět stali kolonií Ruska. Jde o to, jestli ten Okamůra není Putinův agent, který má za úkol tomu napomoci. A s ohledem na to co hlásají naši zvolení představitelé to vypadá, že cesta ke ruskému komunistickému otroctví se otevírá. Díky p.tomosti českého stáda, které si volí vlastizrádce. Česko je příliš maličké a příliš rozhádané, aby si "hrálo" na GB. I Angláni s tím mají problémy a rádi z toho brexitu vycouvali, ale nevědí jak.
-
-
Jo my jsme byli v období 1990 - 2003, kdy jsme nebyli členy EU, kolonií Ruska. No nepovídejte? Já to nepamatuji a tu dobu si pamatuji celkem dobře.
Proč vy eurohujeři chcete lhát za každou cenu?
A taky mě fascinuje, že chcete být za každou cenu v EU. Vy neříkáte, kde by byla hranice, za kterou už nejít. Ne. Taková hranice podle vás neexistuje. Je naší povinností snášet vše, co nám EU určí a hlavně zůstat jejími členy za každou cenu -
-
Kolonií Ruska jsme byli do Listopadu 1989, kdy se rudofašistický CCCP položil a ruští okupanti pak museli od nás s ostudou odtáhnout.
EU, budoucí USE, to jsme my. Není žádné "my" a "oni". V institucích EU máme své volené zastupitele, kteří mají společně se zastupiteli jiných členských zemí hledat optimální řešení problémů.
Za ruského protektorátu jsme v Moskvě žádné volené zastupitele neměli. Moskva nám diktovala a když jsme se v r. 1968 vzepřeli, obsadili nás svými vojáky (jako to udělali nacisti 15. března 1939). Rusové unesli naše představitele do Moskvy a tam je násilím přinutili podepsat kapitulaci. -
-
Nějak vám pořád uniká to období 1990 -2003. To jsme kolonií ruska nebyli, i když jsme nebyli členové EU. Nebo už si to nepamatujete? Nechcete pamatovat, *1*
-
-
-
-
Podporuji vystoupení z EU, jednání by měla začít co možná nejdříve. Nejlépe hned po referendu. které Češi podpoří většinou.
-
KGB, v azbuce КГБ, rusky celým názvem: Комитет государственной безопасности (kamiťét gasudárstvěnoj bězapásnosti), česky: Výbor státní bezpečnosti, byl název hlavní sovětské tajné služby, která současně plnila úkoly špionáže, kontrašpionáže a tajné policie v Sovětském svazu. Kromě těchto oborů pod ni ještě spadala některá odvětví sovětského vojenského výzkumu. Byla pověřena zpracovávat všechny zpravodajské informace, přibližně to, co ve Spojených státech prováděla CIA nebo oddělení kontrašpionáže FBI. Jako tajná služba byla pověřena také potlačováním politické opozice, včetně rozsáhlého použití násilí a provokatérů. 5. července 1978 byla přejmenována na KGB Sovětského svazu. Organizace vznikla 13. března 1954 a zanikla 6. listopadu 1991.
Po rozpadu SSSR se 6. listopadu 1991 následnickou organizací stala FSK (rusky Федера́льная Слу́жба Контрразве́дки, Federální služba kontrarozvědky), která byla 3. dubna 1995 přejmenována na: FSB (rusky ФСБ, Федеральная служба безопасности Российской Федерации, Federální služba bezpečnosti Ruské federace). -
Vypadá to, že by se měl provést "odsun" ruských kolaborantů a rusofilů. Naložit je do dobytčáku a poslat na do východních stepí. Putler by jim už na Sibiři nějaký ten gulag našel.
-
-
Vypadá to, že by se měl provést "odsun" amerických kolaborantů a amerikanofilů. Naložit je do dobytčáku a poslat do středozápadních prérií (stepí). Trump by jim už na středozápadě nějaký ten american jail našel.
-
třeba do Bruselu :-))).
-
Ne, to ne... to bychom byli stejní jako oni a to by se mi s tím těžko žilo... *14*
-
-
Kam jednu šlápne ruská noha, to Rus v souladu se svou nájezdnickou mentalitou považuje za ruské území. Proto ČR považuje za ruské území pod "dočasnou správou EU". A proto se tak ruští kolaboranti tolik snaží. Nějaké řečičky o "vystoupení Česka z EU" jsou vlastizrádné kecy, za které by měl být přísný trest. V některém případě by měla nastat internace daného jedince na uzavřeném psychiatrickém oddělení.
-
-
Neuvěřitelně vtipné ve světle toho, že jste si to zapůjčil z islámu.
Právě normativem islámské víry je premisa, že kam vstoupí noha muslima (lhostejno zda islamisty nebo "jen" obyčejného mohamedána), tak se toto území stává výsostným nárokem všech muslimů a předmětem povinné muslimizace.
Zrovna EU tomu nevěří, ač má dost důkazů před očima. No, kdo se z historie nepoučí, ten ji bude opakovat. Vždyť i vůdce Adolf ve své knize Můj boj explicitně popsal 15 let předem co učiní s Evropou, Židy a Slovany. Nikdo mu nevěřil, včetně intelektuálních předků dnešní pražské kavárny. A ti ho v prvopočátku ještě chválili *11* -
-
Asi je to tím, že islamisti jsou stejní nájezdníci jako Rusové.
-
-
Nějak jsem si nevšiml, že by "EU" vítala a vozila do německé unie Rusy. Dokonce nevítá ani Ukrajince. Tak co to meleš , hochu, za bůčkoviny? *1*
-
-
On za to nemůže. On je jenom nemocný.
-
-
Je to jasný, mozková paralýza.
-
-
-
Cynik trolda "X". Naše vlast není "EU", ale ČR. Neřeš a méně toho bůčku, hochu! *12*
-
-
Nikoli, jsme Evropané a nemůžeme se uzavírat do toho zdegenerovaného českého slepičího dvorečku. Naše vlast je EU, budoucí USE. Komu se to nelíbí, nic mu nebrání odstěhovat kamkoli kam ho srdce táhne.
-
-
Zdegenerovaná je už Evropa. Když se její intelekt, um a tvořivost násilně ředí afroasijskými analfabety s IQ tykve. Toto není a nikdy nebude má vlast. Ta může být pouze jedna a v té už žiji.
Mě srdce nikam netáhne, ale tebe ano. Tak si kup lístek a šťastnou cestu do německého chalífátu! *1* -
Když jsi zdegenerovaný ty, nemůžeš považovat za zdegenerované všechny ostatní.
-
-
-
Ty jsi první adept na tu psychiatrii.
-
Za myšlenky je třeba trestat ! Tvá stranická organizace je zřejmě dobrý oddíl.
-
-
Je to jen banda dementů.
-
-
-
Jedině OkatáMůrexit. Anebo ho nakopat do p.dele a vyhostit. A vůbec nejlepší by bylo nejdřív ho zavřít na deset let do těžkého žaláře za vlastizradu a pak vypráskat do Japonska. A tam by si s ním jeho blízcí poradili, že jim tak poškozuje čest.
-
-
A čím tě vlastizradil?
-
-
Tím že nabádá k "vystoupení" Česka z EU a tím ji přihrává Rusku. Možná mu za to Putler platí. To bychom dopadli jako východní Ukrajina a pak jako Krym.
-
-
-
Asi bych pana Okamuru urazila, kdybcyh napsala, že co říká, jak se projevuje , že je podobný Hitlerovi. Ne ono to tak úplně není,.... ale je to hodně zajímavý pořad na ČT 2 o Hitlerovi, jak se dostal k moci, jaké metody užíval, jak posouval hranice "pravdy" Tady je Hitlerovi tento pán opravdu hodně podobný. Navrhovala bych způsob, jakým by měl být politik okamžitě odvolán... Vzbuzování nenávisti a za vědomé lhaní... manipulaci s námi, protože mi mu uvěříme, protože on má přece lepší přístup k informacím... Zvláště, když popisuje situace jako očitý svědek.. zatím to četl na Aeronetu...
-
-
Alenka z říše divů, až nebude německu stačit rozpočet na přistěhovalce, hádejte kam sáhne do rezerv??? Už jste zapoměli na Mnichov.???Až Řecko a italové položí EU kasu , kdo bude na řadě???
-
-
jasnovidec RX rád otazníky.
-
Hlupáku, ty zrovna lituješ Němce.. Ty jsi zažil Mnichov ? Kolik ty osobně dáváš do státního rozpočtu ? Demagogu z Moskvy, vzpamatuj se, tady nejsi ve IV cenové. Dostuduj základku, pak se něčím vyuč, udělej si maturitu, popř VŠ a potom zasedni za PC.
-
-
Američane (to je víc než hlupáku), vy amíci se musíte furt do někoho nasírat, že?
Už ste to podělali v Libyi a Iráku a teď to zkoušíte rozjebat ještě v Sýrii, že. Máš v Evropě málo uprchlých muslimských řezačů hlav? -
-
Vidím, že to máš v chaloupce hodně pomotané, ale já tebe neživím, takže si tady piš co uznáš za vhodné. Pro mne je důležité hledat pravdu a ne diletantské kecy.
-
-
Ty hlupáku co to tady blábolíš? Ty tady akorát napadáš všechny co s tebou nesouhlasí po vzoru kavárny.
Jestli tomu co sem napsal nerozumíš, tak pěkně popros a já ti to rád vysvětlím.
-
-
-
-
-
-
Z ceho si myslite ze se opravuji mosty dalnice a jiny projekty? Z EU a az vystoupime tak nebude nic prace nebude na duchody benzin bude stat 50 kc a lidi budou obyvat ubytovny protoze na hypoteky co si nabrali mit nebudou.40 % populace u nas je ze zak´adnim vzdelanim co ty budou delat kdyz si tady stezujete ze delate v montovnach budte radi ze jsme aspon montovny .Nejsme Svycarsko ani Anglie jsme mala nesobestacna zeme ve stredu Evropy a uz davno nas Pan Klaus prodal prave do tehle Evropy uz neni cesty zpatky a jestli je cesta zpatky tak na ukor nas vsech lidi a nasich deti ze se nam bude darit o hodne huř a nekterim co jsou zadluzeny ak zkrachujou ale to Okamurovi bude uplne jedno.Mame se ted dobre tak to lidi nepokažme.
-
-
Dobrej pokus, politruku!!!
-
-
Odpůrci Miloše Zemana ho nemají rádi, nebo ho přímo nenávidí proto, že je mstivý. No dejme tomu, ostatně upřímně, kdo není. Tedy tito odpůrci našeho prezidenta musejí nutně nenávidět i EU, protože ta je asi tak stokrát mstivější. Ta by nám ten Czexit "osladila". Fakt je asi ten, že by se nám nějakou dobu snažili notně znepříjemnit život a ekonomicky by jsme si přechodně trochu pohoršili. Ne zase moc, protože tady má mnoho zahraničních firem, hlavně německých, velké investice a lacinou pracovní sílu. Přes všechny tyto v podstatě marginální nevýhody se Czexit vyplatí, protože všechno lepší než šaría. A šaría, to není žádný strašák, ale zatraceně vážná a reálná věc.
-
-
Já bych to taky nebral na lehkou váhu. Šaria je opravdu vážný problém. U nás například každý večer chodí po ulici parta čmoudů s mačetami a ptají se lidí, jestli někdo neví, kde bydlí nějaký Snílek.
-
-
Ty nejsi blb, ty jsi malý ušlápnutý bezvýznamný blbeček.
-
-
Na šáriu máme Svatou inkvizici *1* *1*
On zase přijde nějaký nový Prinz Eugen a vypráská je za Bospor. *16* *16*
Třeba už se narodil! *2* *2* -
-
Narodil se a jmenuje se Okamura.
-
-
skoro tak vážná věc jako je ruská okupace.
-
-
Okupace koho? A proč? *1*
-
-
-
Protoze jsem prozil mene nez 1/3 sveho zivota v EU, tak po precteni clanku a komentaru nekterych jantaru zde v diskusi vubec nechapu, jak jsem mohl tak dlouho vubec prezit bez EU. *1*