Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já myslím,že je to jak kde.Je ovšem pravda,že i v 4* hotelech jsem viděl,že dělaj omáčky z prášku.Bohužel turisti jsou potom zklamaní a páni "hoteliéři" se divěj,že jich ubývá.
  • Honzo, máš pravdu zčásti. I v Česku a v Praze najdeš restaurace, kde vaří výborně. Musí tam ovšem mít kuchaře, který svou činnost nebere jako zaměstnání, ale jako povolání.
  • bohudíky žiju v moravsku tak ten problém nemám
  • Já a ještě si občas dám doma tatrák.
  • Bydlím v Kostelci nad Černými lesy a musím říct, že tady vaří dobře jak v pivovaře, tak U sousedů, tak v Zeleňáku. Jen každá z těch hospod má jiný "ksift". No ale kuchyně v Zeleňáku je prostě, co se týče vybavení, jednička. Tím nechci říct, že by ty další dvě byly nějaký problém, ale do té kuchyně v Zeleňáku je vidět a to mi velmi připomíná jednu restauraci v Zásmukách. Tam jsme taky moc rádi jezdili.
  • Honzo, ale oni ty borůvky nemůžou nasbírat v okolí, to jim nedovolují nejen zákony, ale ani normy. A jinak svíčková je výbrná a chutná mi skoru všude kde si ji dám. Ano nejlépe je aspoň jeden den uležená, no a to je zase proti předpisům a kdo je zde zavádí no EU. Znám hodně hospod kde se vaří výborně a kuchyň je jeden luxux. No a s tím personálem je to vždy o lidech a je jedno jestli jste tam, nev´bo tady.
  • a co takhle rajská zahuštěná perníkem. Když je pěkně nasládlá, tak se olizuji až za ušima *4* , nebo takhle pličky, taky dobrý, když se povedou, bohužel už je prakticky nikde nedělají, a je to škoda
  • Pane Honzo,možná mluvíte o Praze, nebo o nějakých turistických centrech,ale je spousta kvalitních malých restaurací, kde si skutečně pochutnáte.Takže bych nepaušalizoval.
  • já osobně, pokud jsem si dal svíčkovou, tak mi chutnala všude. Správná svíčková musí být aspoň den dva odleželá, ne podle nových nesmyslných norem, kdy má být vše čerstvé pár hodin nebo se to musí rychle zmrazit. To je pak pěkný humus. Tyto normy nejsou vhodné pro česká jídla, ať si na západě ty svý hamburgry a podobně, čertvě udělané na přepáleném oleji jedí sami. Všechny tyhle rychlo rádoby jídelny jsou naprd. Mám s nimi špatné zkušenosti, hlavně s McDonaldem. Dělají tam ze zkaženého masa. Od jistý doby v těchto bufetech radši nejím, měl jsem po konzumaci dost velký problém. Maximálně si tam dám zmrzlinu, nebo preso, to mi ještě neuškodilo. *5*
  • Chtěl bych Vám Petře oponovat. Nezačalo to po válce, ale devastace našeho národa, ať už morální či hospodářská začala podpisem tzv. Mnichovské dohody, a po té 15.3.1939.Byli to totiž Němci zblblí ( to mnohým trvá do dnes) svým kancléřem, Ti zavlekli do Evropy Rudý teror.Jinak prvorepubliková ČR byla prosperující stát.Bohužel Ti co to to zavinili, ani jejich pohrobci se nám dodnes neomluvili.
  • Nesmíš jezdit mezi ty pražský paka...ty kurvěj všecko. Kdo je lempl,jde do Prahy...to ještě nevíš??
  • Při svém povolání hodně cestuji, ať už po naší republice nebo po světě. Musím mít k panu Špačkovi jednu připomínku,a to že nejhůře a nejdáž se najíte v tzv. turistických destinacích.V malé české hospůdce kdesi za lesy se najíte dobře do syta a ne draho. Ale bude tomu jen do doby než tam pronikne krédo dnešní doby " HAMTY HAMTY AŤ MÁM VÍC NEŽ TAMTY" a to bude konec idylky.
    Přej hezký den
  • Mel jsem si to po sobe nejdrv precist. Omlouvam se za preklepy.
  • Tak tenhle pan mi mluvi z duse. Z CR (CSSR) jsem se odstehoval uz za totality a ted muzu porovnavat. Slndrian je synonymum Ceska dnesnich dnu. Svidlovani, podrazy, neprejicnost, to se jen tak ve svete nelibi. A jist dobre? To se musi pryc z Prahy, nekam, kam turiste nejezdi. Kde jsou ty casy, kdyz jsem si dal v Krkonosich na Severce pohar s boruvkama. Boruvky byly nasbirane v okoli a slehacka doma udelana. A pristup personalu bez zasti a false.
  • Možná by to chtělo dát si dobré jídlo mimo Prahu. V Praze je mnoho turistů a tak na to kašlou. *3*
  • Když chce Němec dobře jíst a dobře bydlet moc peněz mu nezbude.
  • Pan Špaček je čurá.ek. Ať si ji dá třeba u nich nebo v Mozambiku. Slintálek. Jsou u nás kuchaři šmudlové a jsou u nás kuchaři špičky. Ale přesně takhle je to v reichu. Ale to hova.o to prezentuje tak že všichni v Česku jsou šmudlové. V celém Česku by si svíčkovou nedal. Pane Špačku. Je nám to hrozně líto. *12*
  • No jest-li to nebude i tím že u nás jsou kvalitní suroviny na kvalitní jídlo neskonale dražší než v Mnichově.Mám příbuznou v Německu a ta platí největší položku za bydlení a za jídlo už je to k přežití a kvalitně.U nás zaplatím nájem a o kvalitě za jídlo si se zbytkem peněz mohu jen zdát:)Ruku na srdce,kdo jste kdy naposledy vařil svíčkovou z pravé svíčkové??
  • Madam, je fakt, že najít restauraci kde si dáte výbornou svíčkovou je velké umění.
  • Aha, potrefená husa se ozvala. Jenom hlupák se uráží místo toho, aby se zamyslel, jestli oponent nemá pravdu a snažil odstranit nedostatky. Samozřejmě tady jsou také poctiví a pracovití kuchaři a ti se urážet nebudou, protože na sebe nevztáhnou. Ale pan Špaček má pravdu, bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit