Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HEZKÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOC

PF 2022 

• Zaostalost Československa před rokem 1989 byla úděsná - to viděli i experti,

co byli vysláni do rozvojových zemí...

Zabrzděn byl rozvoj kybernetiky, automatisace průmyslu, uplatnění pokroku

v zemědělství a v dopravě (např. jediná dálnice končila u Benešova a to byla

stavěna na podkladu, vytvořeném za první republiky před okupací Němci)...

Je pochopitelné, že při nerozvinutí v Československu musely být pokrokové

technologie nakoupeny v cizině - a za drahý peníz...

• Mně Havel   10 let nechybí a nechyběl mně ani předtím.Ale chybí mně majetek, který tady byl po hadráku rozkraden, rozprodán a země zadlužena a rozdělena. Je to podstatně víc .

• Děkuji a nápodobně. 

• Vážně jako? Dneska lidi napíšou ale věci. 

• felix.julec

Fantazie vám nechybí.

• felix.julec

......a nejen bojovník proti komunistům, včera jsem taky četl, že světoznámý dramatik. 

• Je to  Váš  názor - Váš  pohled  na  věc.

Jsem dalek toho,  abych Vám ho bral...

• Pane Huriku, nejsem sice štajf z pana Havla a nemám blízko k jeho adorování, ale necítíte sám rozdíl mezi Hitlerem a Havlem? Fakt ne? 

• Když chcete politickému kšeftu říkat zázrak, tak dobrá.

Vy tu dobu pamatujete lépe, já byl jen dítě, ale s odstupem času bych tomu, že komunisti zvolili Havla prezidentem zázrak asi neříkal.

Technologie moci. 

• Zvolení pana Václava Havla presidentem Československa patří vlastně do kategorie zázraků. Byl to zázrak - dodnes nedoceněný - to už ale zázraky často bývají. 

Hlavou státu se stal totiž někdo, kdo byl normálním člověkem. 

Pochopitelně, že pan Havel měl (jako každý z nás) své lidské chyby i lidské slabosti. 

Měl je - ale měl také odvahu žít podle sebe, jak říkal ruský spisovatel A. Solženicyn:      „...nežít ve lži...“. 

Každý, kdo si někdy vyzkoušel nežít ve lži, ví, jak tšžké to je -ale přesto už nechce žít jinak. Je to často hodně drsné - někdy člověk platí cenou nejvyšší - jindy třeba „jen“ prožije několikaleté vězením. 

Odměnou je mu jen a pouze 

- SEBEÚCTA 

- RADOST Z TAKTO PROŽITÉHO ŽIVOTA...

• ...zajíčku, zajíčku...

• . . . "V L Ů B E C" se toho dělo . . . 

• Ale s panem presidentem T. G. Masyrykem opravdu odešla největší osobnost 

Československa, na jehož vzniku se tento pan profesor významně podílel...

• Větší nesmysl jako od nicku "hurik" jsem už dlouho nečetl...

Inu - neobolševismus...

• A Kajocha měl fotr vytříkat radši na plot, nebo ta co..ra co ho vrhla měla hned oběsit na pupeční šňůře.

• 👍 😂

• Jasan! A Veš Krnová zaslouží oskara za roli pvní dámy 😂

• Velice vřele na něho vzpomínají ve slovenském ZŤS Martin. Prý tam včera všichni plakali a plakali...

• Jan Masaryk byl  notor a kokainista,  protekční dítě, a spadl v rauši z okna... to se stává. Kokain byl v jeho době  pro zlatou mládež i když zestárla oblíébená droga

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit