Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BYLO BY ZAJÍMAVÉ VĚDĚT, JAK NĚKDO JAKO VY VIDÍ NÁŠE DĚJINY, KDO PŘEDCHÁZELL, KDO NÁSLEDOVAL, A CO SE VLŮBEC DĚLO...

• a není vám divné, že ty jeho senzační hry, které prý bpouraly návštěvnost a umožnili tak Halovi posílat dost úpeněz, jsou nyní nedívatelné?  

ano, panstvu se podobný symbol jako byl Havel hodí i pro jiné než české oslíky...chválit  cizí agresivní války a žvatlat o všeobecnmém dobru... kéž by na to lidé skákali jako dříve...myslím ale, že lavičky  BUSTY TO NEVYTRHNOU...

• Hitlera vidíte taky tak smířlivě?

• škoda, že se to nestalo nejméně o dvacet let dříve...

• Omyl! Václav Havel je naším nejpřekládanějším spisovatelem! Překládá se ze skladiště do skladiště...

• A v Rumunsku byla manželka Nicolae Ceaușescu skvělá spisovatelka, doktorka ....přesný zrcadlový obraz zvráceného kultu osobnosti, který se aplikuje na onou stranách barikády. A že už se od pána toho moc nehraje.....

• Havel se neměl vůbec narodit.

• Minulou vládu jsem  ve všem neobdivoval, byla rozhodnutí, opatření, kterým jsem nerozumněl, ani Babiš pro mě nebyl žádný neomylný guru.

Ale dobře si vzpomínám, jak ho celá opozice pomalu lynčovala, potažmo vládu, jak jsou neschopní, že nedokáží naplánovat přesný harmonogram kroků, opatření v rámci týdnů, ba dnů, a pokud se v oznámeném plánu něco změnilo, byla media plná pohrdání, jaká

že je to prolhaná vláda i s premiérem.

Teď vás, celá nová vládo, i s novým premiérem, bude národ sledovat, jaká vy jste banda lhářů, která si rozhodně už teď nestojí za tím, co před pár dny tvrdila.

To už není o špíně v politice, ale o špinavých charakterech.

• Za sebe. Není důležité, jestli tu kterou osobu uznáváme nebo ne. Odešel člověk a trocha úcty neškodí. 

Děkuji, že můj nick bude patřit mě. 

• tobro

Humanitární Bombarďák + Krvavá Madla a spol. => nepublikovatelný neologizmus

Děs běs... 🤮 🤮 🤮

https://cz.linkedin.com/in/hana-dubnov%C3%A1-7397b61b9

• Mladým dámám by se nemělo lhát. Co když tomu ty naivnější nakonec uvěří? 

• Ty bejt správná blbec.

• To vše je opravdu za vaší hlavy ???

• Marcelskrc

🤣🤣🤣🤣

• Marcelskrc

Včerejší ČT 24 ráno.Vyznamny ex britský politik, po dotazů reportéra  ČT: Vaše  nejosobnější vzpomínka na Havla. Odpověď: Nejhezčí vzpomínku mám jak sedí u mě v obýváku a pije české pivo.Tečka. 🤣🤣🤣

• Jj - Klaus sportovec a po celém světě známý sběratel propisek a plnicích per...

• Rrrráček byl sprostý komunistický zaprodanec. Ten zaprodal ostatní za beztrestnost komoušů. Heslo pro komouše bylo, "nejsme jako oni". Tím jim vše potvrdil.

• Od nicku "jindrich2309" je znění tohoto příspěvku

přinejmenším podivné... 

• Bla, bla. Naši prezidenti mají tendenci se uhulit a u chlastat k smrti. Kabrňák Havel ještě navíc neudržel něco v gatích. 

Jen Klaus byl sportovec. To spíš potvrzuje pravidlo. 

• Bolševickými "historiky" z oné KSČM určitě...

I když tito  jsou  známi spíše jako falšovatelé

historie...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit